Günlük İş Burç Yorumları 28 Nisan 2023

28 Nisan work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 28 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, hiç beklemediğiniz bir anda bir dönüm noktası gelebilir. Aslan burcundaki ay Boğa burcundaki Uranüs’le kare açı yaparken, tutku projeleriniz ve yaratıcı girişimlerinizle neler yapabileceğinizi görmek için beyninizi zorluyor olabilirsiniz. Uyum içinde olan finansal açıdan destekleyici ancak tatmin edici bir fırsat bulmak zor olabilir. Ay aynı zamanda Boğa burcunda geri giden Merkür ile kare açı yaptığından, bazı müzakereler veya planlar dalgalanma bile gösterebilir. Ancak bu gerilim iyi olabilir, çünkü imkanlarınız ölçüsünde neler yapabileceğinizi görmek için sizi her zamanki konfor alanınızın dışına itebilir.


Boğa Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, çalışmanızın önüne geçen bazı kişisel stres etkenleri olabilir. Aslan burcundaki ay, burcunuzdaki Uranüs’le kare açı yaptığından, profesyonel gelişiminize odaklanmak için kişisel konulardan kopmak için mücadele ediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Hatta ileri doğru her adım attığınızda, hemen iki adım geri atıyormuşsunuz gibi hissedebilir, çünkü ayın aynı zamanda burcunuzda geri giden Merkür ile kare olması göz önüne alındığında, sizi geri çeken bir şey olur. Kendine iyi bak; işler devam eden bir çalışmadır!


İkizler Burcu

28 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün çok popülersin, İkizler! Aslan burcundaki ay burcunuzdaki Venüs ile 60’lık açı yaptığından, herkes sizinle konuşmak ve iş gününüz boyunca sizinle bağlantı kurmak isteyecektir. Venüs yanınızdayken, adım attığınız herhangi bir profesyonel ortamda hissedilecek olan, kendinizi son derece güvenli ve çekici hissedebilirsiniz. Dolayısıyla, kendini ifade etme ve iyimser iletişim tarzınız işte çok aranacağından, sekstil bu çekiciliği sezgisel olarak güçlendirecektir. İş yerinizi keyifli hale getirme gücüne sahip olduğunuz için bunu kendi avantajınıza kullanın.


Yengeç Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, değerleriniz ve finansal meseleleriniz yüzünden bunalmış hissetmemeye çalışın. Profesyonel hayallerinizin peşinden gitmeye kararlı hissedebilirsiniz, ancak oraya nasıl gideceğinizden ve imkanlarınızın mali güvenliğinden emin değilsiniz çünkü Ay Aslan burcunda Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yapacak. Özellikle yapmak istediğiniz hamleleri yapamıyorsanız, beklenmedik bir şey sizi oyundan atıyor olabilir. Hatta sözde bir iş arkadaşından gelen bir yorum veya ay aynı zamanda Boğa burcunda geri giden Merkür ile kare yaptığı için bir plan değişikliği de olabilir. Zorlayıcı olsa da bunun da geçeceğini bilin.


Aslan Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bazı şeyler kontrolünüz dışında olabilir ve artık bunu kabullenmenin zamanı geldi Leo. Burcunuzdaki ay hem Boğa burcundaki Uranüs hem de Boğa burcundaki geri giden Merkür ile kare açı yaptığından, profesyonel duruşunuzda biraz huysuz hissedebilirsiniz. Hakkınızda söylenen veya açığa çıkarılan bir şey, diğer mesleki başarılarınızla birlikte sergilemek istediğiniz şey olmayabilir. Belirli bağlantılarla ilgi odağını paylaşmaktan bile hoşlanmayabilirsiniz. Bu sinir bozucu olabilse de, kabullenmek için harika bir alıştırma olabilir.


Başak Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bakış açınızı yeni caddelere açın Başak. Aslan burcundaki ay Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yaptığında profesyonel yolculuğunuzda alternatif fırsatları ve rotaları biraz kabul etmenin zamanı geldi. Bununla birlikte, yörüngenizdeki değişiklikleri veya hatta yeni bir yönü tamamen kavramak zor olabilir çünkü Ay aynı zamanda Boğa burcunda geri giden Merkür ile kare açı yapacaktır. Profesyonel yolculuğunuzun gidişatı hakkında daha iyimser hissetmek için bu meydanlarda yeni bir bakış açısı benimsemek için kendinize meydan okumayı düşünün. Bunu yapmak, kariyerinizdeki seçenekleriniz hakkında daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir!


Terazi Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bugün bazı anlaşmazlıklar olabilir. Sebep ne olursa olsun, Aslan burcundaki Ay hem Boğa burcundaki Uranüs’ü hem de Boğa burcunda geri giden Merkür’ü kareye alırken, sosyal medyanız, özlemleriniz ve profesyonel camianızla sıcak koltuktasınız. Kısa bir yorum, özellikle beklenmedik birinden geliyorsa, sizi şaşırtabilir. Bu kareler rahatsız edici olabileceğinden, kendinizi savunmaya çalışmak yerine durumdan uzaklaşmanız sizin için daha iyi olacaktır. Geri adım atarak üzerinde daha fazla kontrole sahip olacaksınız.


Akrep Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne ile tanınmak istiyorsun, Akrep? Aslan burcundaki ay hem Boğa burcundaki Uranüs’ü hem de Boğa burcundaki geri giden Merkür’ü kare açı yaptığından, profesyonel taahhütleriniz ve bunların kariyer yolunuz üzerindeki etkisi konusunda çelişkiler hissedebilirsiniz. Beklenmedik bir şey ortaya çıkabilir, özellikle de ağızdan ağza, sizi biraz çıkmaza sokabilir. Kariyer yolunuzda ilerlemek için özellikle biriyle çalışma veya başka düzenlemeler yapma konusunda emin olamayabilirsiniz. Aceleyle karar vermek yerine, bir adım geri çekilin ve her şey sakinleşene kadar bekleyin.


Yay Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Her şey plana göre gidecek Yay burcu. Mesleki yolculuğunuzda ilerlemek için ne yapmanız gerektiğini merak ediyorsanız, Aslan burcundaki ay İkizler burcundaki Venüs’ü 60 ile geçtiğinde bir gözünüz mesleki taahhütlerinize bakın. Bir çalışma ilişkisinde veya devam eden bir düzenlemede, yörüngenizde daha güvende hissetmenize yardımcı olabilecek bir şeyler ortaya çıkabilir. Bununla birlikte, Merkür retrosu bitene kadar yeni, cezbedici teklifleri kabul etmemek en iyisi olabilir. Kendini tutmak zor olabilir, ama sabırlı olmanın faydasını göreceksin!


Oğlak Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde güvende hissetmenize ne yardımcı olacak Oğlak? Aslan burcundaki ay İkizler burcundaki Venüs’ü 60 derece geçtiğinde finansal refahınızın mümkün olduğunu hissedebilirsiniz. Sekstil semeresini verdikçe, işinizden gelen tüm finansal olasılıklar da meyvelerini verebilir. Mükemmel faydaları olan yeni bir potansiyel pozisyon hakkında umutlu hissedebilirsiniz. Tasarruf etmek için daha fazla para kazanmak için daha fazla saat çalışıyorsanız, 401K veya emeklilik fonunuz son derece rahat olabilir. Her iki durumda da, sekstil sırasında finansal rahatlık gibi hissetmeyi bekleyin.


Kova Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, iş gününüz boyunca dikkatiniz dağılırsa şaşırmayın. Herkes sana güveniyor gibi göründüğünden, üstesinden gelmen gereken çok şey var. Ancak, Aslan burcundaki Ay hem Boğa burcundaki Uranüs’e hem de Boğa burcunda geri giden Merkür’e kare açı yaptığında beklenmedik bir şey ortaya çıkabileceği için kişisel meseleler öncelikli olabilir. Bir aile meselesi veya evdeki bir sorun, hiç beklemediğiniz bir anda ortaya çıkabilir. Artı, Merkür retrosu sayesinde muhtemelen kaotik bir şekilde paylaşılacak. Ne olursa olsun, bugün profesyonel konulardan önce kişisel konulara odaklanmaktan korkmayın!


Balık Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayat güzel, Balık. Aslan burcundaki ay İkizler burcundaki Venüs’ü altmış olacağından, iş-yaşam dengenizde tüm taahhütlerinizi ve ilişkilerinizi açıklayan tatlı bir noktaya nihayet ulaştığınızı hissedebilirsiniz. Ancak, bu sadece sorunsuz bir seyir olduğu anlamına gelmez. Ay ayrıca Boğa burcunda geri giden Merkür ile kare açı yapacağından, hafta sonu başlamadan önce son dakika detayları konusunda iş arkadaşlarınızla iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Çok fazla olursa, herhangi bir iletişim bozukluğunu düzeltmek için bir sonraki iş gününü beklemek en iyisi olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.