Günlük İş Burç Yorumları 22 Nisan 2023

22 Nisan work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 22 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tartışılacak çok şey var Koç! Ay konuşkan İkizler burcuna girerken aklınız fikir ve yorumlarla koşuyor. Kova burcundaki Plüton ile yoğun bir üçgen açı oluşturacağı için hafta sonu olmasına rağmen iş arkadaşlarınızla konuşmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Belki de takviminize ekleyebileceğiniz bir son dakika etkinliği veya indirimli içki saati vardır. Ancak, Ay Balık burcundaki Satürn’le kare açı yaptığı için bir şeyler ters gidebilir. Meslektaşlarınızla sosyalleşirken zamanınızın tadını çıkarmak için kendinizden şüphe duyma veya engellemenin üstesinden gelin.


Boğa Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, keşfetmek için iyi bir finansal fırsat ne olacak? Ay İkizler burcuna girdikten sonra ekstra para kazanmak için pek çok olasılık var. Ay biraz huzursuz olduğu için, Ay Kova burcunda yoğun Plüton ile üçgen açı yaptığında, özellikle güvenlik ve istikrar için yeni olasılıklar aramaya yönelmiş hissedebilirsiniz. Bu üçgen dönüştürücü olsa da, Merkür gerilemesi de devam ettiği için yeni taahhütlere dalmanın zamanı olmayabilir. Sizin için doğru finansal ve profesyonel fırsatı bulmak için zaman ayırın.


İkizler Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün otoriteyle ilgili bazı sorunlar ortaya çıkıyor! Ay burcunuza girerken ve Balık burcunda Satürn ile kare açı yaparken siz ve güçlü bir meslektaşınız aynı sayfada olmayabilirsiniz. Ay enerjisi benlik bilincinizi yükseltebilir, bu nedenle ne üzerinde çalışmak istediğinizi veya nasıl karşınıza çıktığını fazlasıyla fark etmiş olabilirsiniz. Meydanda gezinmek stresli olabileceğinden, sizi profesyonel bir ortamda mikro düzeyde yönetebilecekmiş gibi davranan biriyle birlikte çalışmak zor olabilir. Okumamaya çalışın ve kendinize odaklanın!


Yengeç Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklını sakinleştir, Yengeç. Huzursuz İkizler burcuna giren Ay ve Boğa burcunda geri giden Merkür arasında, bugün inanılmaz derecede bunalmış hissedebilirsiniz. Profesyonel bakış açınızı veya kariyer yolunuzda neyi başarmak istediğinizi iletmek zor olabileceğinden, hiçbir şey planlandığı gibi gitmiyor gibi görünebilir. Ancak Ay, Kova burcundaki Plüton ile güçlendirici bir üçgen oluşturuyor, bu nedenle bu sizi gücünüzü geri almaya teşvik edebilir. Düşüncelerinizi ve duygularınızı toplamak için önce kendinizi topraklayın. O zaman iş gününün üstesinden gelirken cesaretini topla!


Aslan Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün yapılacak çok şey var Leo. Ay İkizler burcuna girerken kendinizi her zamankinden daha sosyal hissedebilirsiniz, bu nedenle bu, ağ oluşturma fırsatları veya mutlu saatler için birkaç son dakika daveti getirebilir. Ancak İkizler’deki ay ıraksaktır, bu nedenle ne yapmak istediğiniz veya kiminle takılmak istediğiniz konusunda kararlı olmayabilirsiniz. Şans eseri, Ay Kova burcundaki Plüton’u güçlendirerek üçgen açı yapacak. Sonunda, profesyonel bir dernekten çok bir arkadaşlık gibi hissettiren bir veya iki bağlantıyla bağlantı kurmaya ve sosyalleşmeye çağrıldığınızı hissedebilirsiniz.


Başak Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda bulunduğun yeri seviyor musun Başak? Ay İkizler burcuna girerken ve profesyonel başarılarınızı aydınlatırken, aklınız her yerde olacak. Ay enerjisi sizi ön plana çıkaracak, bu nedenle başarılarınız ve katkılarınız için parlamak güzel olacak. Bununla birlikte, diğerleri Ay Balık burcunda Satürn ile kare açı yapacağından, parlamak için zamanınızın dışında kaldığını hissederlerse, bu bazı iş ilişkilerinizle tartışma yaratabilir. Biraz tuzluysa, başkalarının kariyer yolunuz ve başarılarınız hakkında ne düşündüğünüzü etkilemesine izin vermeyin.


Terazi Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bu şekilde mi, bu şekilde mi Terazi? Ay İkizler burcuna girerken profesyonel yolculuğunuz hakkında açık fikirli olun. Ne yapmak istediğiniz veya nereye gitmek istediğiniz hakkında konuşmak için bu lunasyonu kullanabilirsiniz çünkü çok fazla seçeneğiniz olacak! Ancak, Ay Kova burcunda Plüton ile üçgen açı yapacağı için profesyonel yolculuğunuzda yaratıcı bir yön izlemeniz gerektiği yönündeki baskıyı hissedebilirsiniz. Bu yoğun olabilse de, heyecan verici ve ilham verici hissettiren bir şeyin peşinden gitmek için güçlenmiş hissetmeniz gerekeceğinden, yardımcı olabilir!


Akrep Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklın senin en büyük varlığın, Akrep. İkizler burcundaki ay, zihinsel çevikliğinizin ve iletişim becerilerinizin gücünü aydınlatacak, bu yüzden işinizde bunu avantajınıza kullanın! Teknik olarak üstünlüğünüz var, bu nedenle bu, karmaşık mali konularda ve profesyonel karışıklıklarda size yardımcı olabilir. Bununla birlikte, Ay Balık burcunda Satürn ile kare açı yaptığında sonuçları mutluluğunuzu ve yaratıcılığınızı etkileyebileceğinden, eylemlerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Ortaya çıkabilecek herhangi bir sorun üzerinde kontrolü yeniden kazanırken iş hayatınızın en iyi kısımlarını genişletmek için güçlerinizi uygun şekilde kullanın.


Yay Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sakin olmaya çalış Yay burcu. Merkür retrosu yavaş ama emin adımlarla iş yerinde kaosa neden olduğundan, her şeye aynı anda ayak uydurmak zor olabilir. Ay artık karşıt burcunuz İkizler’de olduğuna göre, her taahhüt, yükümlülük ve ortaklıkla yapmanız gereken her şeyi gündeme getirebileceği için özellikle dağınık hissedebilirsiniz. Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, ay Kova burcunda Plüton ile üçgen açı yaptığında sesinizi bulun. Bu geçişler sırasında iş hayatınızdaki her şeyi kolaylaştırmak için neye ihtiyacınız olduğu konusunda doğrudan, dürüst ve savunmasız olun.


Oğlak Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş biraz çılgınca olabilir, Oğlak! Bugün Ay İkizler burcuna girdiği için kendinizi her zamankinden daha dağınık hissedebilirsiniz ki bu size göre değil. Tipik olarak, iş gününüz boyunca size atılan her şeyi aynı anda yapabilen çalışkan bir dünya işaretisiniz. Ancak geri giden Merkür ile ıraksak ay arasında, neler olup bittiği konusunda biraz gergin hissedebilirsiniz. Şans eseri, bu potansiyel profesyonel fırsatlar, Ay Kova burcundaki Plüton ile dönüştürücü bir üçgen oluşturduğundan, daha fazla para kazanma olasılığının dengelenmesine yol açabilir.


Kova Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne yaratacaksın Kova? Merkür retrosunun devam ettiği göz önüne alındığında, normalden daha içe dönük hissedebilirsiniz. Bu, sosyal hayatınız için kötü olsa da, ay farklı İkizler burcunda olacağı için yan projeler ve yaratıcı girişimler üzerinde çalışmak harika olabilir. Bu iki geçiş arasında, yalnız kaldığınız süre boyunca tabağınızdaki her şeyi aynı anda yapabildiğiniz için, gün boyu projeden projeye atlıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ay, burcunuzdaki Pluto ile de üçgen oluşturduğundan, tutku projelerinizle özellikle güçlenmiş hissedebilirsiniz.


Balık Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yapabilirsin, Balık! Bugün hafta sonu olduğu için kendinizi dinlenmeye ve rahatlamaya daha meyilli hissedebilirsiniz. Ancak ay İkizler burcuna girdiğinde işte ve evde yapılacak çok şey var. Her şeyi halletmek için zihinsel esnekliğe sahip olduğunuz için, bu ay enerjisini kesinlikle yapılacaklar listenizdeki tüm görevleri parçalamak için kendi avantajınıza kullanabilirsiniz. Ancak, Ay burcunuzda Satürn ile kare açı yapacağı için kendinize inanmalısınız. İşte ve evde her şeyi aynı anda yapmak için gerekenlere sahipsiniz!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.