Günlük İş Burç Yorumları 21 Nisan 2023

21 Nisan work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 21 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para meseleleri duvara çarpmak üzere Koç. Bugün Merkür’ün Boğa burcunda geri hareket yapacağı zamana kendinizi hazırlayın! Merkür retrosu sabit bir dünya burcunda gerçekleşse de, istikrar ve güvenliği sağlama arzusuna rağmen yine de bazı rahatsızlıklar olacaktır. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, Boğa burcundaki bu Merkür gerilemesi sırasında normalden daha fazla finansal hata ve sorun olduğunu fark edebilirsiniz. Bu nedenle, banka hesaplarınızı üç kez kontrol ederek bilgilerinizin güvende olduğundan emin olun ve yanlışlıkla hesabınızdan fazla para çekebilecek beklenmedik masraflardan kaçının.


Boğa Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, önümüzdeki birkaç hafta içinde giderek daha fazla karışmış hissedebilirsiniz. Bugünden itibaren Merkür burcunuzda geri hareket edecek ve bu durum iş hayatınızda ve astrolojik dönemde bazı aksamalara neden olacak. Merkür retrosu, yeniden düşünmek, gözden geçirmek ve sonra gözden geçirmek için mükemmel bir zamandır, bu nedenle bu, işte kendinizi yeniden konumlandırmak için mükemmel bir kozmik fırsat olabilir. Nasıl karşılaştığınız konusunda kendinizi sorumlu tutmanız gerekebilir, ancak bu, bir profesyonel olarak duruşunuzu geliştirmenize yardımcı olabilir. Hatta görünüşünüzü yeni ve geliştirilmiş profesyonel kimliğinize uyacak şekilde ayarlamanıza bile yardımcı olabilir!


İkizler Burcu

21 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sakin kalmaya çalış, İkizler. Bir Mercurial burcu olarak, işte yeni bakış açıları düşünürken zihniniz her zaman dönüyor ve yanıyor. Ancak, bugün Merkür Boğa burcunda geri hareket ettikten sonra, önümüzdeki birkaç hafta para meselelerinizi ve ortaklıklarınızı düşünürken özellikle huzursuz hissedebilirsiniz. Bu Merkür gerilemesi bilinçaltında daha etkili olacak olsa da, kafanızda çok fazla şey olacağı için iş meseleleriyle uğraşırken yine de kendinizi biraz kötü hissedebilirsiniz. Zihinsel olarak bunalmamak için bir çıkış yolu bulmaya çalışın.


Yengeç Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, eski profesyonel bağlantılar ve hayaller hayatınıza geri gelebilir! Merkür Boğa burcunda geri hareket ettiğinden, iletişim halinde olmadığınız bir meslektaşınızdan beklenmedik bir e-posta, DM veya soğuk arama alırsanız şaşırmayın. Geçmişten gelen bu patlamalar, özellikle yeniden bağlanmak istemiyorsanız biraz stresli olabilir. Ancak bu gerilemeyi, sizin de özlediğiniz eski iş arkadaşlarınızla sohbeti yeniden başlatmak için de kullanabilirsiniz! Ayrıca, ihmal etmiş olabileceğiniz özlemlerinizi veya hedeflerinizi yeniden gözden geçirmek için harika bir zaman bile olabilir.


Aslan Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Seni ne ilgi odağı yapacak Leo? Bugün Merkür Boğa burcunda geri hareket ederken, kariyer yolunuzu ve durumunuzu neyin sorgulayacağına dikkat edin. Merkür retrosu, profesyonel veya kişisel hayatınızdan hemen hemen her şeyi geri getirecektir. Kelimenin tam anlamıyla her şey için ateş altında kalabileceğiniz için bu, önceden tahmin edilemeyen bir geçiş olabilir. Ayrıca, son profesyonel başarılarınız için hak ettiğiniz takdiri alamayabileceğiniz anlamına da gelebilir, bu nedenle kutlayacak çok şeyiniz olduğu için bunun sizi üzmesine izin vermeyin.


Başak Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başak, profesyonel yolculuğunda bulunduğun yeri seviyor musun? Bugün Merkür Boğa burcunda geri hareket ettiğinde, fiziksel veya ruhsal durumunuz hakkında biraz emin olamazsınız. Merkür gerilemesi sizi nerede olduğunuza karşı nerede olmak istediğinizi yeniden gözden geçirmeye teşvik edebilir. Bu, katlanmak için yarı stresli bir geçiş olabilir, ancak bundan daha iyi çıkacaksınız çünkü ne olursa olsun, profesyonel yolculuğunuz için bir kontrol noktası olacak. Merkür gerilemesinin sonunda, gitmek istediğiniz yönden daha emin hissedebilirsiniz.


Terazi Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, önümüzdeki birkaç hafta içinde kendinizi güçsüz ve kontrolsüz hissetmenize neden olabilecek finansal sorunlar ortaya çıkabilir. Merkür bugün Boğa burcunda geri hareket edeceğinden, bir şeyler hazırlanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Merkür retrosu neredeyse her zaman sorunlara neden olur, bu nedenle kredilerinizi, borçlarınızı, yatırımlarınızı ve tasarruf hesabınızı etkileyebilir. Beklenmedik masraflar ortaya çıkabileceğinden, tasarruf hesabınızdan bu süre zarfında koyabileceğinizden daha fazlasını çekmeye özellikle dikkat edin. Merkür ileri gelene kadar kredi almaktan veya borcunuzu yeniden değerlendirmekten uzak durmak da en iyisi olabilir.


Akrep Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geçmişten hangi patlama geri gelecek, Akrep? Eski profesyonel ilişkiler, karşıt burcunuz Boğa’da geri giden Merkür istasyonları olarak gündeme gelebilir. İş arkadaşları, müşteriler ve amirler yeniden bağlantı kurmak isteyebilir, ancak siz aynı şekilde hissetmeyebilirsiniz. Konuşmak istemiyorsanız aramalarını veya mesajlarını görmezden gelebilirsiniz! Bu arada, gerileme ileride beklenmedik sorunlara yol açabileceğinden, birkaç hafta içinde Merkür istasyonları yön gösterene kadar yeni düzenlemeler yapmaktan veya mevcut olanları ayarlamaktan uzak durmak en iyisi olabilir.


Yay Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yay burcu, işle ilgili sorunların artması kaçınılmazdır! Merkür bugün Boğa burcunda geri hareket edecek, bu nedenle yolunuza kaosun geldiğini hissedebilirsiniz. Merkür retrosu, ters giden planlar ve teknik sorunlarla ünlüdür, bu nedenle önümüzdeki birkaç hafta iş hayatınızda en fazla strese neden olabilir. Tüm dosyalarınızı yedekleyerek, bilgisayar sisteminizi güncelleyerek ve bu gerileme sürecinde özellikle beklenen çıktılar konusunda net olarak bu sorunları erkenden giderin. Her sorunu önleyemeyebilirsiniz, bu nedenle sorunlar ortaya çıktığında ilerlemeye ve gelişmeye devam etmeye çalışın.


Oğlak Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Uh-oh, Oğlak! Bugün Merkür Boğa burcunda geri hareket yaptığında fikirleriniz beklendiği gibi sonuçlanmayabilir. İşinizi ciddiye aldığınıza şüphe yok, özellikle yaratıcı girişimler ve tutkulu projeler. Ancak Merkür gerilemesi bazı sorunlara neden olabilir, örneğin, çılgına dönen projelere yaratıcı bir engel koymak gibi. Yaratıcı bloğunuz, herhangi bir sorunun üstesinden gelmeyi zorlaştırabilir, bu nedenle çok stresli hale gelirse projeden uzaklaşın. Merkür retrosu bazı öngörülemeyen sorunların ortaya çıkmasına da neden olabilir, bu yüzden her şeye hazırlıklı olun!


Kova Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kova, iş-yaşam dengeniz hiç de dengeli olmayacak. Bugün Merkür istasyonlarının Boğa burcunda geri hareketinden sonraki çılgın birkaç haftaya hazırlanın. Merkür retrosu, kişisel sorunları, özellikle evinizde veya ailenizde ilgilenmeniz gereken her şeyi büyütecek. İş dışında çok şey yaşayacağınız için, iş gününüzü evde olup bitenlerden endişe duymadan geçirmek zor olabilir. Bu nedenle, bu gerileme sırasında kendinizi daha fazla PTO alırken veya işleri yoluna koymak için işten erken çıkarken bulabilirsiniz.


Balık Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yazılı olarak al, Balık. Bugün Merkür Boğa burcunda geri hareket yaptığında iletişim sizin için güçlü bir yön olmayacak. Merkür retrosu, Freudyen sürçmeler, yanlış iletişim ve eksik ayrıntılarla ünlüdür, bu nedenle önümüzdeki birkaç hafta iş yerinde bekleyebileceğiniz şey bu olabilir. Bununla birlikte, bu Merkür gerilemesi bir dünya burcunda meydana geliyor, bu nedenle bir konuşmanın somut kanıtlarına sahip olmak işle ilgili konularda size yardımcı olabilir. Ne söylendiğinden emin olmadığınızda başvuracak bir şeye sahip olmak için e-posta yoluyla, notlar alarak veya kısa mesajlar aracılığıyla mümkün olduğunca çok bilgi edinin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.