Günlük İş Burç Yorumları 18 Nisan 2023

18 Nisan work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 18 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Nisan 2023 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gereken her şeye sahipsin, Koç! İkizler’deki Venüs altmışlık burcunuzdaki ay kadar çekici ve esnek görüneceğiniz için, işle ilgili konularda manevra yapmak biraz kolay olacak. Güler yüzlü sekstil, gün boyunca birkaç işyeri tartışmasına girip çıkmanıza yardımcı olacak, böylece oldukça konuşkan bir Cathy olacaksınız. Ancak, kişisel konulara dikkat etmeniz gerekiyorsa iş-yaşam dengenizde bir miktar gerginlik olabilir çünkü ay aynı zamanda Yengeç burcundaki Mars’la kare açı yapacaktır. Neyse ki, iş arkadaşlarınız kişisel sorunlarınız hakkında daha akıllı olmayacaktı!


Boğa Burcu

18 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne yapacaksın Boğa? Koç burcundaki ay, Yengeç burcundaki Mars ile kare açı yaptığında, iç gerilim işyeri tartışmalarınıza sıçrayabilir. Bir iş arkadaşınıza veya işle ilgili bir meseleye gizliden gizliye kırgın olmayabilirsiniz, bu yüzden düşmanca göründüğünüzde dikkatli olun. Sohbet sırasında pasif-agresif sözler söylemek yerine, dikkatinizi finansal yollar gibi diğer fırsatlara çevirin. Finansal ve profesyonel güvenlik seçeneklerinizi keşfetmek için İkizler burcundaki meraklı Venüs ile ayın altmışlık açısına yaslanın. Ay-Mars karesi pişman olacağınız bir şey söylemenize neden olabileceğinden, bunu yapmak sizi beladan uzak tutmanıza da yardımcı olabilir.


İkizler Burcu

18 Nisan 2023 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dışarı çık, İkizler! Şimdi, Koç burcundaki ateşli ay burcunuzdaki Venüs’ü seks yaptığında, çevrimiçi ve çevrimdışı, yakın ve uzak, konuştuğunuz herkesle esnek davranarak ağ oluşturma fırsatlarınızın sorumluluğunu üstlenmenin zamanı geldi. Diğer profesyonellerle sohbet etmek eğlenceli olsa da, nihai hedefinizi gözden kaçırmayın çünkü Ay Yengeç burcundaki Mars’ı kareye alıyor, finansal ve profesyonel açıdan güvenli olacak fırsatlara odaklanmanız için kozmik hatırlatıcınız. Özellikle bir fikir ortaya atmak veya biriyle çalışmak istiyorsanız, etkileşimlerinizden en iyi şekilde yararlanın.


Yengeç Burcu

18 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bilindiğiniz şey, kendinizi nasıl gördüğünüz olmayabilir Yengeç. Profesyonelliğinize ve başkalarının bakış açısına bakış açınız, Koç burcundaki ay burcunuzdaki Mars’la kare açı yaptığından tamamen aynı hizada olmayabilir. Bu kötü bir şey olmasa da, belirli bir ışık altında görülmek veya özellikle bir şeyle tanınmak istiyorsanız sinir bozucu olabilir. Şans eseri, Ay da İkizler burcunda Venüs’ü 60’lık açıyla konumlandıracağından, farklı görüş ve bakış açılarında güzellikler vardır. Bakış açınızı değiştirerek bu bakış açısı farkını kabul edebilirsiniz.


Aslan Burcu

18 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel yolculuğunda nasıl ilerleyeceksin Leo? Koç burcundaki Ay, Yengeç burcundaki Mars ile kare açı yaptığında, kendinizle ve kariyer yolunuzun sorumluluğunu nasıl üstleneceğiniz konusunda içsel olarak çelişkiler hissedebilirsiniz. Nasıl ilerleyeceğinizi anlamadan önce duygularınızı kontrol altına almanız gerekebileceğinden, kare gezinmek için gergin olabilir. Ay, Venüs’ü İkizler’de 60 yapacak olduğundan, seçim yapabileceğiniz pek çok seçenek olacağı göz önüne alındığında, seçeneklerinizden bunalmadığınız sürece bu bir profesyonel olabilir.


Başak Burcu

18 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, kariyer yolunuzun gittiği yöne şaşırmamaya çalışın. Koç burcundaki Ay İkizler’deki Venüs’ü 60’lık açıyla geçerken, kariyer yolunuzda yatırım yapabileceğiniz ve para kazanabileceğiniz pek çok hareketli parça var. Devam eden çok şey olduğundan, Ay Yengeç burcundaki Mars’la kare açı yaptığında ne kadar çok şey yapabileceğiniz sizi biraz şaşkına çevirebilir. Daha fazla özgürlüğe ve esnekliğe sahip olduğunuz için seçeneklere sahip olmak mükemmel olsa da, kolayca bunalırsanız manevra yapmak da zor olabilir. Stres seviyenizi kontrol altında tutun!


Terazi Burcu

18 Nisan 2023 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Spot ışığını paylaşmak ister misin, Terazi? Genellikle, başkalarıyla ortaklık içinde çalışmayı ve işbirliği yapmayı seven uyumlu bir hava burcusunuz. Bununla birlikte, Koç burcundaki Ay Yengeç burcundaki Mars ile kare açı yaptığından, profesyonel başarınız için kendi başınıza parlamayı hak ettiğinizi hissedebilirsiniz. Ancak bir iş arkadaşınız da takdir edilmeyi bekliyorsa veya bir iş arkadaşınız sizin anınızı çalmaya çalışıyorsa bu mümkün olmayabilir. Böyle bir durumda, iş yerindeki sığ huzuru bozsa bile ayağınızı yere basmaktan korkmayın. Sen de övgüyü hak ediyorsun!


Akrep Burcu

18 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Buradan nereye gidiyorsun, Akrep? Koç burcundaki Ay İkizler burcundaki Venüs’ü 60’lık açıyla geçtiğinden, işinizde yatırım yapabileceğiniz o kadar çok yol var ki. Farklı olasılıklara açıksanız, bu sekstil sırasında profesyonel ve finansal olarak güçlenmiş hissetme fırsatlarınız hakkında her zamankinden daha umutlu olmayı bekleyin. Bununla birlikte, yeni bir profesyonel ve finansal yolculuğa dalmak yerine her fırsatı araştırmak için zaman ayırmanız gerekecek, çünkü Ay aynı zamanda Yengeç burcundaki Mars’la kare açı yapacak. Yavaş hareket etmek, iş hayatınız için en doğru kararı vermenize yardımcı olacaktır.


Yay Burcu

18 Nisan 2023 Salı Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tutku projelerinizi taahhüt edin, Yay. Koç burcundaki ay İkizler burcundaki Venüs’ü 60 derece geçtiğinde, tutkulu projeleriniz ve fikirleriniz üzerinde çalışmaya daha istekli hissedebilirsiniz. Bu altmışlık, yaratıcı girişimlerinizi düzenlemelerinize, sözleşmelerinize, ortaklıklarınıza ve daha fazlasına dahil ederek çalışma hayatınıza dahil etmek için kozmik ipucunuz olabilir! Bununla birlikte, ay aynı zamanda Yengeç burcundaki Mars’la kare açı yapacağından, potansiyel finansal sonuçlardan veya karışıklıklardan emin değilseniz, bu biraz strese neden olabilir. Gelecekteki olası sorunlardan kaçınmak için ayrıntıları çözmek için zaman ayırın.


Oğlak Burcu

18 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neyi seçeceksin Oğlak? Alabileceğiniz pek çok yön var ve Koç burcundaki Ay Yengeç burcundaki Mars ile kare açı yaptığı için her fırsat iş-yaşam dengenizi büyük ölçüde etkileyecek. Ev hayatınız, aileniz ve kişisel meseleleriniz şu anda bir numaralı önceliğiniz olabilir. İlgilenmeniz gereken başka mesleki yükümlülükleriniz veya iş hayatınızda üstlenmek istediğiniz fırsatlar varsa, bu kare gergin olabilir. Bununla birlikte, ay İkizler’de Venüs’ü 60 derece geçeceğinden, yapmak istediğiniz her şeyi aynı anda yapabilirsiniz.


Kova Burcu

18 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, kısa ve öz tartışmalar ortaya çıkabilir! Bugün herkes sesini duyurmak istiyor, bu nedenle Koç burcundaki Ay Yengeç burcundaki Mars ile kare açı yaptığında bu bazı anlaşmazlıklara veya birbiri hakkında konuşmaya yol açabilir. Kare, siz ve iş arkadaşlarınız işle ilgili konulardan bahsederken üslubunuza, tavrınıza ve zamanlamanıza dikkat etmezseniz, bazı incinmiş hisler olabileceği sonucuna varabilir. Bununla birlikte, ay aynı zamanda İkizler’de Venüs’ü 60’lık açıyla konumlandıracağından, bunun üstesinden bir kahkahayla veya tonu hafifletmek için konuşmada hızlı bir değişiklikle gelinebilir. Stresli olmak yerine hafif ve havadar tutmaya çalışın!


Balık Burcu

18 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye değer verirsin, Balık? Koç burcundaki Ay, Yengeç burcundaki Mars ile kare açı yaptığından, istediğiniz şeyle ihtiyacınız olan şey çelişebilir. Kare, her iki dünyanın da en iyisini istiyorsanız, daha fazla para kazanma ve tutkulu projelerinizi sürdürme arzunuzun daha fazla uzlaşma gerektireceği anlamına gelebilir. Değilse, finansal ve profesyonel olarak güvende hissetmek için neyin peşinden gitmek istediğinize karar vermeniz gerekebilir. Ay aynı zamanda İkizler burcunda Venüs’ü 60’lık açıyla konumlandıracağından, seçeneklerinize boğulmamaya çalışın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.