Günlük İş Burç Yorumları 15 Nisan 2023

15 Nisan work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 15 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlgi odağından bir adım geri çekil, Koç. Şimdi geri çekilme ve ay içe dönük Balık burcuna girdiğinde çalışma haftanızın nasıl geçtiğini düşünme zamanı. Ay enerjisi bilinçaltınızı aydınlatacak, bu nedenle bu sizi normalden daha sessiz olmaya teşvik edebilir. Tipik olarak, hayat dolusunuz ve işteyken dışa dönük olmaktan keyif alıyorsunuz. Ancak bu ay enerjisi sizi işte veya iş arkadaşlarınızla neler olduğunu düşünmeye teşvik edecek. Sezgisel olarak size gelecek vahiylere şaşırabilirsiniz, özellikle de kapmış olabileceğiniz duygulara hitap ediyorsa.


Boğa Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, hafta sonuna rahat girin. Cumartesi, özellikle uyumak veya günü dinlenerek geçirmek istiyorsanız, yoğun bir çalışma haftasından sonra dinlenme zamanıdır. Ay bugün rahat Balık burcuna gireceğinden, sosyal medyada ve arkadaşlarla arayı kapatmaya daha meyilli hissedebilirsiniz. Sizden yanıt bekleyen insanlar varsa, ay enerjisi sizi e-postanıza, DM’lerinize ve daha fazlasına çekecektir. Hatta günün ilerleyen saatlerinde bir iş arkadaşınızla indirimli satış saatinde buluşmak veya bir ağ oluşturma etkinliğine katılmak isteyebilirsiniz.


İkizler Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuzun ilerleyişini düşünün, İkizler. Bugün ay Balık burcuna girdiğinde, ne yaptığınızı veya profesyonel durumunuzda şu anda bulunduğunuz yere ulaşmak için nerede olduğunuzu düşünün. Hafta sonunuz düşünceli bir başlangıç ​​yapıyor, bu nedenle kariyer yolunuzun gidişatını şekillendiren eski iş arkadaşlarınızı, işleri ve daha fazlasını düşünerek geçmişi yad ediyor olabilirsiniz. Sezgisel ay enerjisi, özellikle hayalinizdeki kariyer yolunu tezahür ettirmek istiyorsanız, sizi geleceğiniz hakkında hayal kurmaya bile teşvik edebilir!


Yengeç Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bundan sonra ne yapacaksın Yengeç? Ay sulu Balık burcuna girerken profesyonel yolculuğunuz gözden geçiriliyor. Burcunuz bu ay ile güzel bir üçgen oluşturacağından, profesyonel yolculuğunuzla sezgilerinizi takip etmek için kozmik olarak desteklenmiş hissedebilirsiniz. Ay, profesyonel yolculuğunuzda yolunuzu aydınlatacak, bu nedenle nereye gideceğinizi veya bundan sonra ne yapacağınızı zaten biliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu yaratıcı ay, profesyonel yolculuğunuzda size rehberlik edeceğinden, daha sanatsal, fedakar ve umut dolu bir şeyin peşine düşmeniz teşvik ediliyor.


Aslan Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gücünü bul Leo. Aşma yeteneğiniz, bugün ay Balık burcuna girerken nazik ve sezgisel olabilir. Ay enerjisi, finansal konularınızı, iş bağlarınızı ve hatta karışıklıklarınızı aydınlatacak. Bu bir yansıtıcı lunasyon olduğundan, bu tür konular hakkındaki sezgisel ve duygusal duygularınızı keşfetmeye daha meyilli hissedebilirsiniz. Meditasyon sürecinde, bu konular üzerindeki gücünüzü ve kontrolünüzü nasıl yeniden kazanacağınız konusunda size bir ipucu verebilecek bir şey ortaya çıkabilir. İnanılmaz bir içgörüye yol açabileceğinden, bu aylamayı bir an sessiz düşünmek için kullanın.


Başak Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başaklar, profesyonel ortaklıklarınıza ve taahhütlerinize odaklanın. Ay, karşıt burcunuz olan Balık burcuna girerken, sezgisel olarak düzenlemelerinize yönlendirildiğinizi hissederseniz şaşırmayın. Ay, sizi profesyonel düzenlemeleriniz üzerinde düşünmeye çekebilir. İş ilişkilerinizle ilgili duygularınız ve sezgileriniz üzerinde kafa yormanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ele almanız gereken bir meslektaş, müşteri veya amir hakkında sezgisel içgörü ortaya çıkabilir. Taahhütlerinizde ne istediğinizi yansıtmanız gerekirse, ay enerjisi müzakerelerde size sezgisel bir bakış açısından bile rehberlik edebilir.


Terazi Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, iş hayatında hoşlandığın bir şey bul. Hafta sonu gelmiş olsa da, geçen hafta ay Balık burcuna girerken işinizin nasıl gittiğini düşünüyor olabilirsiniz. Aklınızda bir iş ilişkisiyle etkileşim veya ilerleme kaydetmeniz gereken bir proje gibi bir şey olabilir. Ay sizi iş hayatınızın içine çekeceğinden, iş hayatınızın neyi sevdiğinizi anlamak için duygularınızla oturmanız gerekecek. Mesleki alışkanlıklarınız ve rutininiz üzerinde düşünürken kendinizi hissetmenize izin verin.


Akrep Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akışa bırak, Akrep. Bugün ay Balık burcuna girdiğinde içinizdeki sanatçıya dokunun. Çalışma haftanız geride kalmış olsa da, bu hafta sonu tutkulu projelere ve yaratıcı girişimlere odaklanmak için mükemmel bir zaman olabilir. Ay enerjisi sizi yaratıcı tarafınıza çekecek çünkü size neşe getiren projelerle yeteneklerinize ve kendinizi ifade etmeye odaklanma zamanınız gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Değişken enerji bir meşgul insan akışına girmenize yardımcı olacağından, aynı anda birkaç tutku projesini aynı anda çoklu görev yapmak için bu çılgınlığı kullanın.


Yay Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ev ve aile de bir iş olabilir Yay. Çalışma haftası sona ermiş olsa da, hafta sonu boyunca, özellikle de kişisel yaşamınızda, hala tuhaf işleriniz ve bitişleriniz olabilir. Ay sizi sevdiklerinize açık olmaya teşvik edeceğinden, aile üyelerine hedefleri veya sorumlulukları konusunda yardımcı olmanız gerekebilir. Ay enerjisi, evi toplamak, çamaşır yıkamak ve daha fazlası gibi evde ne kadar yapmanız gerektiğini bile aydınlatabilir. Neyse ki, ay oldukça rahat, bu nedenle bu tür işler yorucu gelmeyebilir.


Oğlak Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak burcu, geçen hafta sohbette ne gündeme geldi? Çalışma haftası bitmiş olsa da, hala bir iş arkadaşınızın size ne söylemiş olabileceği veya hatta ay Balık burcuna girerken sohbette söylemiş olabileceğiniz şeyler üzerinde oyalanıyor olabilirsiniz. Ay enerjisi tartışmalarınızı aydınlatacak, bu nedenle işte veya iş hakkında söylenenleri daha iyi yansıtabilirsiniz. Hiçbir şeyi kaçırmadığınızdan emin olmak için konuşmalarınızı gözden geçirmek için bunu kullanın, ancak onu değiştirmek için yapabileceğiniz hiçbir şey olmadığı için geçmişi düşünmemeye çalışın.


Kova Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye değer verirsin, Kova? Artık çalışma haftasının büyük bir kısmı sona erdiğine göre, ay Balık burcuna girdiğinde parasal meselelerinizi ve değerlerinizi daha iyi yansıttığınızı hissedebilirsiniz. Bu ay boyunca, özellikle paranızı nasıl kazandığınız ve işte kendinizi güvende hissetmek için neye ihtiyacınız olduğu konusunda biraz daha içe dönük hissedebilirsiniz. İşinizin anlamı üzerinde kafa yormak sizi, mali durumunuz ve iş hayatınızda daha istikrarlı hissetmek için önümüzdeki haftalarda neye öncelik vermeniz gerektiğini düşünmeye bile teşvik edebilir. Düşünceleriniz daha iyi bir şeye yol açabilir!


Balık Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendin hakkında ne düşünüyorsun Balık? Bugün ay burcunuza girdiğinde bir profesyonel olarak kim olduğunuz ve bir işyerinde nasıl karşılaştığınız konusunda daha içe dönük olabilirsiniz. İş için nasıl giyindiğinizi, bir toplantıda ne yaptığınızı veya nasıl davrandığınızı düşündüğünüzde bu çalışma haftasından anılar canlanabilir. Bu lunasyon kimliğinizi aydınlatacağından, şaşırtıcı bir şekilde kendinizi bilinçli hissedebilirsiniz. Bunu, kendinizi bir profesyonel olarak nasıl sunmak istediğinizi ayarlayarak güveninizi yeniden kazanmak için mükemmel bir fırsat olarak düşünün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.