Günlük İş Burç Yorumları 12 Nisan 2023

12 Nisan work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 12 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neyi seçeceksin Koç? Ay çalışkan Oğlak burcundayken kariyer yolunuza uyum sağlamış hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, eviniz, aileniz veya iş-yaşam dengenizle ilgili, ay Yengeç burcundaki Mars’a karşıt açı yaptığından, er ya da geç düzeltilmesi gereken bazı sorunlar olabilir. Bu yoğun görünse de, ay aynı zamanda Boğa burcunda Merkür ve Boğa burcunda Uranüs üçgen açı yapacağından, size güvenlik getirecek her şeyde liderliği ele geçirmeniz için kozmik ipucunuz olabilir. Kararlarınız hakkında iletişimsel olmayı unutmayın!


Boğa Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, mesleki yolculuğunuzda büyük sıçramalar yapmaktan kendinizi alıkoymayın. Oğlak burcundaki ay Koç burcundaki Kayron ile kare oluşturduğundan, bir sonraki maceranızın sorumluluğunu almak için doğru kafa boşluğuna girmek zor olabilir. Zihinsel olarak sinir bozucu olsa da, yeni bir yönde ilerlemek için gerekenlere sahipsiniz. Profesyonel yolculuğunuzdaki bu yeni bölümden en iyi şekilde yararlanmak için benzersiz bir eylem planı bulmak için burcunuzda Merkür ve burcunuzda Uranüs ile ay üçgenlerine yaslanın.


İkizler Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye yatırım yapacaksın İkizler? Ay Oğlak burcundayken zihniniz yeni, uzun vadeli fikirler ve hedeflerle koşuyor. Keşfedilecek o kadar çok olasılık var ki, Ay Yengeç burcundaki Mars’a karşıt açı yaparken varlıklarınızı güvence altına almak için neler yapabileceğinizi düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Azimli, hırslı muhalefet, halihazırda sahip olduğunuz her şeyi güvence altına alırken borcunuzu hafifletmek için yeni fırsatlar aramanız için ihtiyaç duyduğunuz ivme olabilir. Ay, Boğa burcundaki dünyevi Uranüs’ü de üçgen açı yapacağından, seçenekleriniz hakkında açık fikirli olun.


Yengeç Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini nasıl savunacaksın Yengeç? Oğlak burcundaki ay, Yengeç burcundaki Mars’a karşıt açı yaptığında profesyonel taahhütlerinizin ve ortaklıklarınızın nasıl gittiği konusunda hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Hem Ay hem de Mars kötü yerleştirilmiş olsalar da, hala karşılıklı kabul içindeler, bu da her iki gezegenin de birbirine yardım edebileceği anlamına geliyor. Öyleyse, hayal kırıklığınız sizi ele geçirmeden önce yengeç pençelerinizi kaldırın! Düzenlemelerinizi profesyonel ilerlemenizle tekrar uyumlu hale getirmek için neler yapabileceğinizi görmek için sezgilerinize güvenin. Agresif olmadan iddialı olabileceğinizi unutmayın.


Aslan Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sakinliğini korumaya çalış Leo. Oğlak burcundaki ay, Yengeç burcundaki Mars’a karşıt açı yaptığında, iş gününüz boyunca içeride ve dışarıda pek çok şey olabilir. Genellikle, bu iki geçiş zayıflamış kabul edilir. Ancak, karşılıklı kabul içindeler, bu da zayıflamış her gezegenin diğerine yardım etme potansiyeli olduğu anlamına geliyor. Bunu akılda tutarak, muhtemelen profesyonel bir tavırla iş hayatınızın ve iç sıkıntılarınızın sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Bir şeyler oluyorsa, iş hayatınızla ilgili hayal kırıklıklarınızı gidermeden önce sakinleşmek için bir adım geri atın.


Başak Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kaynaklarınızı tutku projelerinize yatırmaktan korkmayın Başak. Oğlak burcundaki ay Koç burcundaki Kayron ile kare açı yaptığında, tutku projeleriniz, yaratıcı çabalarınız veya fikirlerinizle her şeyi bir arada yapmak göz korkutucu olabilir. Çabalarınızı bankayı bozmadan nasıl çalıştırabileceğinizi anlamak zor olabileceğinden, bu kare sırasında kendinizi finansal olarak zorlanmış hissedebilirsiniz. Şans eseri, Ay aynı zamanda Boğa burcundaki Merkür ile Boğa burcundaki Uranüs’ü üçgen açı yapacak, bu nedenle çabalarınızın işe yaraması için sıra dışı bir plan bulma potansiyeli var.


Terazi Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne için parlayacaksın Terazi? Oğlak burcundaki ay, Yengeç burcundaki Mars’a karşıt açı yaptığında, dikkatleri üzerine çekme ve sıkı çalışmanız için övgü kabul etme konusunda emin olamayabilirsiniz. Geri çekilmek cazip gelse de, kendinizi konfor alanınızdan çıkarmak için bu muhalefete ivme kazandırmalısınız. Kariyer yolunuzda başardığınız veya sektörünüze katkıda bulunduğunuz her şey için parlamayı hak ediyorsunuz. Bu yüzden, bu Ay-Mars karşıtlığı sırasında başarılarınızla ön plana çıkmaktan kendinizi alıkoymayın!


Akrep Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Nasıl ilerleyeceksin Akrep? Mesleki yolculuğunuzun nereye gidebileceği hakkında hararetli konuşmalar ve Oğlak burcundaki ay Yengeç burcundaki Mars ile karşıt açı yaptığında ne yapmak istediğinize dair güçlü fikirler olabilir. Mesleki yolculuğunuza yeni bir yön vermenin zamanının geldiğini hissedebilirsiniz, ancak iş arkadaşlarınız veya arkadaşlarınız planlarınıza katılmayabileceğinden, aklınızdaki her ne olursa olsun şaşırtıcı derecede tartışmalı olabilir. Neyse ki, ihtiyacınız olduğunda beklenmedik biri sizi destekleyebilir veya ilerlemeniz için gereken onay olan beklenmedik bir teklif gelebilir.


Yay Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, para meselelerinizi ne yapacaksınız? Oğlak burcundaki ay, Yengeç burcundaki Mars ile karşıt açı yaptığında, yeni yatırımlara yönelmenin veya varlıklarınızdan en iyi şekilde yararlanmanın zamanı gelmiş olabilir. Yalnızca kendinize odaklanmak cazip gelse de, muhalefet, bir finansal kuruluş veya bir finansal ortakla birlikte çalışmak için yeni fırsatların peşine düşmek için itici güç olabilir. Bir emeklilik veya tasarruf hesabı açmak için bir finansal danışmanla çalışmaya çağrıldığınızı hissedebilirsiniz. Muhalefet, işvereninizle de sosyal haklar için kaydolmanızı teşvik edebilir.


Oğlak Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinizin sorumluluğunu üstlenin, Oğlak. Burcunuzdaki ay, Yengeç burcundaki Mars’a karşıt açı yaptığında, ortaklıklarınızı ve sözleşmelerinizi sahiplenmek için duygusal olarak kendinizi motive hissetmeyi bekleyin. Her iki geçiş de zayıflamış olsa da, karşılıklı bir karşılama oluştururlar, bu da her iki gezegenin de birbirine yardım edebileceği anlamına gelir. Taahhütlerinizde daha iddialı olmak için profesyonelliğinizi ve eylem odaklı sezginizi kullanabilirsiniz. Yükümlülükleriniz, ortaklıklarınız ve daha fazlası arasında gezinirken içgüdüsel duygularınızı dinleyin. Ancak, bu muhalefet sırasında başkalarının ayak parmaklarına basmamak için adımlarınıza dikkat edin.


Kova Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, sezgilerinin sana rehberlik etmesine izin ver. Genellikle, kurgu yerine gerçekleri seçen mantıklı bir hava işaretisiniz. Ancak, Oğlak burcundaki ay Yengeç burcundaki Mars’a karşıt olduğu için iş gününüzde ilerlerken sezgilerinizi kucaklamaya daha meyilli hissedebilirsiniz. Genellikle, her iki geçiş de uygunsuz olarak kabul edilir, ancak karşılıklı bir karşılama oluşturdukları için birlikte iyi çalışma potansiyeline sahiptirler. Bunu akılda tutarak, iş hayatınız için profesyonel ihtiyaçlarınızla uyumlu akıllı bir yaklaşım bulmak için sezginizi ve mantığınızı birleştirin.


Balık Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayallerinin peşinden git Balık! Oğlak burcundaki Ay, Yengeç burcundaki Mars’a karşıt açı yaptığında, iş yerinde birkaç yaratıcı çabayı aynı anda yapmak anlamına gelse bile, profesyonel özlemlerinizi ilk sıraya koymanın zamanı geldi. Muhalefet, işte devam ettiğiniz diğer her şeyin yanı sıra bir hedef veya hayal peşinde koşmanın ayrıntıları üzerinde çalışmak için kozmik ipucunuzdur. Hemen bir sonraki projeye dalmak cazip gelse de, kendinizi tükenme noktasına kadar aşırı yükleme konusunda dikkatli olmanız gerekecek. Bu yüzden bir plana sahip olmak çok önemlidir!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.