Günlük İş Burç Yorumları 11 Nisan 2023

11 Nisan work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 11 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

11 Nisan 2023 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün sosyal hissetmeye hazırlanın Koç. Venüs İkizler burcuna girip Kova burcundaki Plüton ile hemen üçgen açı yaptığında, iletişim becerileriniz zeka ve çekicilikle keskinleşecek. Bu giriş ve üçgen açı sayesinde, yakınınızdaki ve daha büyük çalışma topluluklarınızla temas kurduğunuzda normalden daha iletişimsel hissedebilirsiniz. Kolayca aynı anda birden çok görevi yerine getirebileceğiniz için bunu birkaç e-postaya, DM’ye ve daha fazlasına yanıt vermek için mükemmel bir zaman olarak kabul edin. Artı, burcunuzdaki güneş, burcunuzdaki Jüpiter ile kavuşacak ve bu da kendinize olan güveninizi artıracak!


Boğa Burcu

11 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, yeni finansal fırsatlar mümkün. Genellikle, genellikle en güvenli yolu tercih ettiğiniz için finansal istikrarınız söz konusu olduğunda koşer tutmayı seversiniz. Bununla birlikte, Venüs İkizler burcuna girerken ve Kova burcundaki Plüton ile ani bir üçgen açı oluştururken, hem cüzdanınızdaki güvenliği hem de kariyer yolunuzu artırmak için yeni finansal yolların sorumluluğunu üstlenmek üzere radikal bir dönüşüm geçirmiş hissedebilirsiniz. Ancak, Koç burcundaki yüce güneş ile Koç burcundaki Jüpiter arasındaki kavuşuma dokunursanız mümkün olan refahınızı tersine çevirme yeteneğinize inanmanız gerekecek.


İkizler Burcu

11 Nisan 2023 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sen şovun yıldızısın İkizler! Venüs bugün burcunuza girdiğinde, herhangi bir profesyonel ortamda nasıl göründüğünüz ve karşılaştığınız konusunda son derece kendinden emin hissetmeyi bekleyin. Artık Venüs yanınızda olduğuna göre durdurulamaz hissedebilirsiniz! Bu, özellikle burcunuzdaki Venüs’ün Kova burcundaki Plüton’la üçgen açı yapmasıyla gerçekleşebilecek profesyonel yolculuğunuzun sorumluluğunu üstlenmenizde kozmosun sizi desteklemesini bekliyorsanız, kulağa özellikle doğru gelebilir. Artı, Koç burcundaki yüce güneş Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşacağından, ağ kurmak veya bir özlem peşinde koşmak için fırsatlar var.


Yengeç Burcu

11 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bunalmamaya çalış Yengeç. Bugün Venüs İkizler burcuna girdiğinde, taahhütleriniz ve değerleriniz hakkında çok fazla düşünceyle zihniniz uçmaya başlayacak. Venüs hemen Kova burcunda Plüton ile üçgen açı yapacağından, bilinçaltınızda sizi rahatsız eden bu yoğun enerji olabilir. Eğer buna aracılık edemezseniz, özellikle mali meselelerinizi tarıyorsanız, bu geçişler bunaltıcı olabilir. Bununla birlikte, geçişler, para meselelerinizin aleyhinize değil, sizin lehinize çalışmasını sağlamak için birkaç oyun planına bağlı kalmanız gereken şey olabilir.


Aslan Burcu

11 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Takvimini yeni davetlere aç Leo. Venüs bugün İkizler’e girdiğinde yeni ağ fırsatları olacak! Venüs iş hayatınıza yeni potansiyel bağlantılar çekeceği için normalden daha fazla e-posta, telefon araması ve DM almaya başlayabilirsiniz. Venüs’ün Kova’daki Plüton’la da üçgen açı oluşturduğu göz önüne alındığında, yeni çalışma ilişkileri ve yükümlülüklere bağlanmak için biraz baskı hissedebilirsiniz. Ancak, yeni düzenlemelere koşmak yerine şimdilik hafif ve eğlenceli tutmaya çalışın. Sizinle neyin uyumlu olacağını görmek için suları test edin!


Başak Burcu

11 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dernekleriniz ve bağlantılarınızla tanınmayı bekleyin, Başak. Bugün Venüs İkizler burcuna girerken, profesyonel bağ kurduğunuz kişi ve yerlerin yanında adınız geçmeye başlayabilir. Geçmişte veya günümüzde, güçlü bir profesyonel varlıkla veya sektörünüzde tanınmış bir profesyonelle çalıştığınız için tanınabilirsiniz. Bu, kendinizi bu bağlantılar arasında kurmak için harika olsa da, Venüs Kova’da Plüton’la üçgen açı yaparken kendi başınıza parlamak için profesyonel katkılarınızı biraz ayırmanız gerektiğini hissedebilirsiniz.


Terazi Burcu

11 Nisan 2023 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hangi yolu seçeceksin Terazi? Venüs İkizler’e girdiğinde ve Kova burcundaki Plüton ile hemen üçgen açı oluşturduğunda seçebileceğiniz pek çok seçenek var. Havadar üçgen, sizi neşelendirecek profesyonel macerayı seçmeye teşvik edebilir. Profesyonel yolculuğunuzda yaratıcı bir şeye odaklanma eğiliminde hissedebileceğiniz için fikirleriniz veya tutku projelerinizle uyumlu bile olabilir. Her ne olursa olsun, kariyer yolunuzun yörüngesini kökten değiştirebileceği için tüm zamanınızı, enerjinizi ve motivasyonunuzu ona verin!


Akrep Burcu

11 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mali işler aklında, Akrep. Taahhütlerinizi, borçlarınızı ve yatırımlarınızı keşfetmek için yeni fırsatlar bugün Venüs İkizler’e girdiğinde ortaya çıkabilir. Venüs enerjisi, finansal güçlenme ve kontrol arzunuzu artıracak. Venüs, Kova burcunda da Plüton ile üçgen açı yapacağından, eviniz ve aileniz için para meselelerinize odaklanma zamanının geldiğini düşünebilirsiniz. Şans eseri, Koç burcundaki yüce güneş aynı zamanda Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşacağı için işlerin hızlandığı göz önüne alındığında her şey plana göre gitmeli. yoldasın!


Yay Burcu

11 Nisan 2023 Salı Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yay burcunu kime ve neye adayacaksın? Venüs karşıt burcunuz İkizler’e girerken yeni ortaklıklar, sözleşmeler ve diğer profesyonel düzenlemeler için seçeneklerinizi keşfedin. Şimdi Venüs yeni taahhütler alıyor, bu, iş hayatınızda daha fazla çeşitliliğe ihtiyacınız varsa, birkaç farklı yükümlülüğü ve çalışma ilişkisini aynı anda yürütmek için mükemmel bir zaman olabilir. İkizler’deki Venüs, Kova’daki Plüton’la da üçgen açı yapacağından, halihazırda yürürlükte olan her ne ise müzakere ederken mümkün olan en iyi düzenlemeyi bulmaya yönelmiş hissedebilirsiniz. Profesyonel bir taahhütte aradığınız şey konusunda dürüst ve doğrudan olun.


Oğlak Burcu

11 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş çok daha tatlı olmak üzere Oğlak! Venüs İkizler burcuna girerken iş hayatınızda her şey yeni bir sayfa açıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Venüs İkizler’de yanınızdayken, bu Venüs enerjisi sizi iş arkadaşlarınıza daha yakın olmaya teşvik edebileceğinden, işinizde daha fazla güzellik veya iyi niyet potansiyeli olduğunu hissedebilirsiniz. İkizler’deki Venüs, Kova’daki Plüton’la da üçgen açı yapacağından, profesyonel veya mali açıdan faydalı fırsatlar arama konusunda daha kararlı hissedebilirsiniz. Üçgen sizi bir iş avına bile çıkarabilir!


Kova Burcu

11 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Anlamlı ol, Kova. Bugün Venüs İkizler burcuna girerken kim olduğunuzu veya masaya ne getirdiğinizi saklamayın. Venüs enerjisi, sizi çalışma alanınızdaki birkaç farklı yaratıcı çıkışa yönlendirmeye teşvik edecek. Birkaç başka tutku projesi üzerinde çalışırken, aynı zamanda çiğnediğiniz bir fikri detaylandırmak için ilham almış hissedebilirsiniz. Venüs, burcunuzda Plüton’la da üçgen açı yapacağından, profesyonelliğinizin bir uzantısı olduğu için, yaratıcı çabalarınızla harekete geçme becerinizde radikal bir şekilde güçlenmiş hissedebilirsiniz.


Balık Burcu

11 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, çalışma ortamınıza bir makyaj yapın. Bugün Venüs İkizler burcuna girerken, çalışma alanınıza taze bir hava katmak için yeniden düzenleme zamanı. Bu girişin başlangıcında kendinizi biraz keşiş gibi hissedebilirsiniz çünkü İkizler’deki Venüs, Kova burcundaki bilinçaltı Plüton ile üçgen açı yapacaktır. Bununla birlikte, bu enerji, çalışma ortamınızın nasıl görünmesini istediğinize bağlı kalmanız için tam da ihtiyacınız olan şeydir. Çalışma alanınızla dekorasyonlar, mobilyalar ve daha fazlasını kullanarak oynayın, çünkü onu kendi benzersiz alanınıza dönüştürmenin zamanı geldi.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.