Günlük Güzellik Burç Yorumları 9 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 9 Nisan Pazar gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gözlerinizi canlandırmanın farklı bir yolunu mu arıyorsunuz? Kirpiklerinizi kıvırın ve fazladan bir veya iki kat maskara deneyin. Göz kalemi ve gölgeyi tamamen atlayın. Çok basit, kolay ve ihtiyacınız olan tüm araçlara zaten sahipsiniz.


Boğa Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Satın alma ile ücretsiz bir hediyeyi kim sevmez? Ancak kendinize, eşantiyondaki ürünlerden herhangi birine (veya onu almak için satın aldığınız ürüne) ihtiyacınız olup olmadığını veya tüm bu kutuları açma telaşını isteyip istemediğinizi sorun.


İkizler Burcu

9 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Cazibeyi pratiklik için değiştirin. Uzun mesafeler yürümek zorunda kalırsanız, yüksek topuklu ayakkabılar sizi kısa sürede aksatır. Sadece aptal görünmekle kalmayacak, ayakların da berbat hissedecek. Bunun yerine sevimli ve rahat ayakkabılar veya spor ayakkabılar alın.


Yengeç Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Spor salonunuzda sauna var mı? Eğer öyleyse, bundan yararlanmanın zamanı geldi. Buhar veya kuru ısı farketmez – aynı anda hem kendinizi rahatlatmak hem de sisteminizi toksinlerden arındırmak için harika, eskilere dayanan bir yöntemdir.


Aslan Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Renk paletinde küçük bir ayarlama, stil seçimlerinizi canlandırmanıza yardımcı olur. Kahverengi göz kalemi yerine, gözlerinizi gölgelemek için bakır renkli bir göz farı kullanın. Siyah yerine bir çift gri çorap deneyin.


Başak Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Deneme yanılma yoluyla kendi stil anlayışınızı bulursunuz. O yüzden birkaç yeni şey deneyin — bunların hatalı olduğu ortaya çıkarsa sorun olmaz. Artık sizin için neyin işe yaramadığını biliyorsunuz, böylece neyin işe yaradığını bulabilirsiniz.


Terazi Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Profesyonel bir patlama, birkaç spor salonu ziyaretinden sonra bile günlerce sürebilir. Saç bantları, duş boneleri ve ipek yastık kılıfları – mükemmelliğinizi korumak için her türlü araç var. Stilistinizden daha fazla ipucu isteyin.


Akrep Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Patronunuzun ayakkabısına tuvalet kağıdı yapışmışsa ne yaparsınız? Neden, ona söyle tabii ki – hem de çok büyütmeden. Tüm meseleye karşı yetişkin ve gerçekçi tavrını takdir edecek.


Yay Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Daha ağır bir iş yükü, antrenman programınızı ayarlamanız gerektiği anlamına gelebilir, ancak onu tamamen atlamayın. Yani sadece yirmi dakika yüzersiniz veya üç yerine bir mil koşarsınız – hiç yoktan iyidir.


Oğlak Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Organize olma zamanı. Makyaj alanınız ve dolaplarınız düzenli olduğunda, sabahları hazırlanmanın ne kadar kolay olduğu inanılmaz. İlk adım, giymediğiniz veya son kullanma tarihi geçen her şeyi bağışlamak veya atmak.


Kova Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bugün kamera önünde bir dönüş yapma şansınız var. Önceden biraz pudra sürmeyi unutmayın ve resme hazırlanırken ağzınızla olduğu kadar gözlerinizle de gülümseyin. Büyük fark yaratır!


Balık Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Dürüst olun: Bir makyaja mı yoksa makyaja mı ihtiyacınız var? Hazırlık rutininize bakın. Sabah patlamanız yemek hazırlamaktan daha uzun sürüyorsa, önceliklerinizi (ve saç stilinizi) yeniden değerlendirme zamanı.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.