Günlük Güzellik Burç Yorumları 6 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 6 Nisan Perşembe gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Egzersiz yaparken aşırıya kaçabilirsiniz. Bir antrenmandan sonra kendinizi bitkin veya huysuz hissediyorsanız, bir veya iki gün ara vermenin veya sizi bu kadar sıkılmış hissetmenize neden olmayacak farklı türde rutinler bulmanın zamanı geldi. Su aerobiği, kimse var mı?


Boğa Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Dışarıda pek çok farklı türde vücut çalışması var, eğer gerçekten bu karışıklıkları gidermiyorsa neden aynı eski İsveç masajına devam edesiniz? Aküpresür, rolfing, shiatsu – olasılıklar sonsuzdur.


İkizler Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Çok yorucu egzersizler ve aşırı katı beslenme rejimleriyle vücudunuzu kontrol etmeye çalışmak yerine, onunla arkadaş olmayı düşünün. Fiziksel ihtiyaçlarınızın ritimlerini ve duygularını öğrenin.


Yengeç Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendinizi belli bir şekilde göründüğünüzü düşünmeye o kadar alıştınız ki, açık gerçeği kaçırıyorsunuz. Aynaya iyice bakın: O bebek yağından kurtuldunuz ve yıllardır diş telleriniz ve kalın gözlükleriniz yok.


Aslan Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir sağlık hareketinin yalnızca nasıl hissettiğiniz üzerinde değil, nasıl göründüğünüz üzerinde de birden çok etkisi vardır. Kafeini azaltın ve sadece vücudunuzun doğal ritmine uyum sağlamakla kalmaz, aynı zamanda dişleriniz için daha az leke anlamına gelir.


Başak Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yanlış ekonomiler cezbedicidir, ancak uzun vadede size zarar verebilir. Elbette, indirimli bir spor salonu paradan tasarruf etmenizi sağlar, ancak işten iki kat daha uzaktaysa, ne sıklıkla gidersiniz? Ve bu cüzdanınıza veya sağlığınıza fayda sağlamaz.


Terazi Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İstediğinizden daha az uyanık mı görünüyorsunuz? Hayat dolu görünmek için kaş kemiğinize aydınlatıcıyı ve kirpiklerinizi kıvırmayı deneyin. Cildinizle uyum sağlaması için saf beyaz yerine şeftali veya pembe bazlı bir gölge seçin.


Akrep Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Dürüst gerçeği söylemekten hoşlanıyorsunuz, ancak size yöneltilseydi aynı düzeyde açık sözlülüğü kaldırabilir miydiniz? Birisi onun tamamen başarılı olmayan yeni saç kesimi hakkında ne düşündüğünüzü sorarsa kibar olmanın bir yolunu bulun.


Yay Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güneş ışığının olduğu her yerde, güneş kremi bir zorunluluktur, eğerler, veler veya amalar yoktur. En sevdiğiniz markanın bir seyahat boyunu makyaj çantanızda tutmayı veya torpido gözünüze kullanışlı havlular koymayı düşünün.


Oğlak Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İdeal eşarbınızı mağazalarda bulamıyor musunuz? Örgü veya tığ işi yapmayı düşünün. Bu şekilde, tam olarak sizin spesifikasyonlarınıza göre özel olarak üretildiğinden ve kesinlikle türünün tek örneği olacağından emin olabilirsiniz.


Kova Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir organik veya doğal gıda mağazasına gidin ve etrafa bakın. Güzellik koridorları, genellikle kullandığınız koruyucu madde dolu şeylere her türlü alternatifi barındırabilir. Birçoğu da çok daha ucuz olabilir.


Balık Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bugün yaptığınız güzellik manevralarını kontrol edin. Fondöteninizin bitip çenenizin başladığı ya da bronzlaştırıcıdan boyanmış avuçlarınızın olduğu bir sınır çizgisiyle evden çıkmak istemezsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.