Günlük Güzellik Burç Yorumları 30 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 30 Nisan Pazar gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kıyafetiniz çok koordineli olabilir mi? Mümkün. Görünümünüzdeki çok fazla öğe birbiriyle eşleşirse, her şey aşırı işlenmiş ve telaşlı görünür. Daha gündelik olmanın ve nasıl giyindiğinizle eğlenmenin yollarını bulun.


Boğa Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Senin o dümdüz üflemen oldukça iyi görünüyor, ama biraz dramatik bir dokunuş gerektiriyor. Bej mücevherli bir saç süsü ekleyin (ancak diğer takılara dikkat edin) veya grafik bir etki için zikzak bir parça ekleyin.


İkizler Burcu

30 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yaklaşan büyük bir etkinliğiniz var ama yüksek topuklu ayakkabılarla uğraşmak istemiyor musunuz? En sevdiğiniz stilettoları bir beden küçültmeyi deneyin. Çoğu iyi ayakkabı tamir yeri, birkaç milimetreyi kırabilir ve rahat bir ped yerleştirebilir.


Yengeç Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güneş kremi sürdüğünüzde, epiderminizi yalnızca gelecekteki hasarlardan korumakla kalmaz, aynı zamanda UV ışınlarının zararlarını savuşturmak yerine ona kendini onarma şansı vermiş olursunuz. Her gün başvurmak için daha fazla neden.


Aslan Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ayaklarınız son zamanlarda hassas hissediyorsa, yüksek topuklu ayakkabılarınızı rahat ayakkabılarla değiştirmeyi düşünün. O kadar alçalamıyorsanız, platformlar ve biraz daha alçak bir topuk alın – topuklarınız çok daha mutlu olacaktır.


Başak Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Her zaman antrenman öncesi bir esneme yapmanız gerekmeyebilir, ancak yavaşça ısınabilirsiniz. Ve seansınız bittikten sonra bir soğuma yapın. Tüm adımları takip etmek, verimli ve yaralanmasız bir spor salonu anı yaşamanızı sağlar.


Terazi Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güzel ayakkabılar için acı çekmenize gerek yok. Yüksek teknoloji ek parçalar, topuk yastıkları, yeni ayakkabıların sürtünmesini ortadan kaldıran su toplayan blok — orada çözümler var. Daha fazla bilgi için ayakkabı tamircisi ile konuşun.


Akrep Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Biraz düz konuşma, tarzınıza tam da ihtiyaç duyduğu itici gücü verecektir. Stilistinizden şu anki “yaptıklarınız” konusunda dürüst olmasını isteyin veya optimum şekle girmek için yapmanız gerekenler hakkında kişisel antrenörünüzle konuşun.


Yay Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Dudak lekesi istiyorsunuz ama zaten kalabalık olan makyaj çekmecesini karıştırmak istemiyorsunuz. Cevap kolay: bir tane yap. Sadece parlak bir ruj sürün, şeffaf olana kadar lekeleyin ve ardından en sevdiğiniz dudak balsamını sürün.


Oğlak Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Lipliner modası geçmiş görünebilir, ancak kanama eğilimi gösteren bir gölge kullanıyorsanız, biraz sigorta yaptırmaktan zarar gelmez. Konuşacak ya da yemek yiyeceksen, üzgün olmaktansa güvende olmak için daha fazla nedenin var.


Kova Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Programınızda kırmızı halı etkinliği veya buna benzer bir şey var, ancak bu gece yüksek topuklu ayakkabı giymeyi sevmiyorsunuz. Daireler için gidin. Siz bir moda ikonusunuz ve rahat hissetmenin gerçek güzelliğin anahtarı olduğunu biliyorsunuz.


Balık Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir kondisyon hedefine ulaşmak üzeresiniz ve antrenörünüz veya koşu arkadaşınız bunu bir adım öteye taşımaya hazır olduğunuzu düşünüyor. Ancak biraz ürkmüşsünüz. Bir şey söylemek! Devam etmeye hazır değilseniz, kendinizi zorlamayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.