Günlük Güzellik Burç Yorumları 29 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Nisan Cumartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sıcaklıklar değişiyor ve makyajınız da değişmeli. Ne de olsa gardırobunuza tayt ve kazaklar ekliyorsunuz – yüzünüz de aynısını hak etmiyor mu? Daha zengin bir nemlendirici alın veya krem ​​allığa geçin.


Boğa Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kaçınılmaz bekleme sürenizi verimli bir şekilde kullanın. Bu, trafik sıkışıklığı sırasında (her zaman hayır-hayır) maskaranızı sürmek anlamına gelmez, ancak bir meditasyon CD’si dinlemek, işe başladığınızda sakin bir ruh halinde olmanız anlamına gelir.


İkizler Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu ürünü karşılayabiliyorsanız ve nasıl çalıştığını beğendiyseniz, o zaman iyi bir seçim yaptınız. Bununla birlikte, daha katı bir bütçeniz varsa, daha yüksek fiyatların daha iyi kalite anlamına geldiğini düşünmeyin. Satın almadan önce malzemeleri okuyun.


Yengeç Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazen bilinçsiz bir engeli aşana kadar büyük bir stil hamlesine hazır değilsin. Yani kısa saçın size yakışacağını düşünüyorsanız ama tüm buklelerinizi kesmeye hazır değilseniz, kendinizi zorlamayın. Beklemek.


Başak Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Saçınızın dinlenmeye ihtiyacı var. Düzenli olarak kimyasal bir işlem kullanıyorsanız veya her gün ısı uyguluyorsanız, buklelerinize biraz zaman ayırmayı düşünün. Aksi takdirde, kilitlerinizin aşırı işlenmiş görünmesi tehlikesiyle karşı karşıya kalırsınız.


Terazi Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Stilistinizin önerisi güzel, ancak yaşam tarzınıza pek uymuyor. Teşekkür edin, ancak saçınız için mükemmel olacağı konusunda ısrar ettikleri ürünü kabul etmek ve satın almak zorunda hissetmeyin.


Akrep Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yazın çok sevdiğiniz o boyundan bağlamalı elbise, mevsimler değiştiğinde de işinize yarayabilir. Bunu bir katman parçası olarak düşünün: Altına bir balıkçı yaka ya da üzerine bir süveter, onu gardırobunuzun yıl boyunca kullanabileceği bir parça haline getirebilir.


Yay Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Elementlerle savaşmak yerine onlarla çalışın. Yağmurlu ve nemli? Düz bir saç tokası tutmaya çalışmak yerine gevşek, büyük dalgalarla gidin. Ve teniniz söz konusu olduğunda mat yerine nemli düşünün.


Oğlak Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En iyi arkadaşının tarzı küstah. Onu ikna etmeye çalışmaktan vazgeç. Bunun yerine, onu olduğu gibi sevin. Yapamıyorsanız, ikiniz arasında muhtemelen tartışılması gereken daha büyük bir sorun var demektir.


Kova Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İnsanların stil tercihleri ​​son derece kişiseldir. En iyi arkadaşınızın sevdiği bir duş jeli burnunuzu kırıştırmanıza neden olur. Bu arada, aynı beden olmanıza rağmen en sevdiğiniz kot pantolonunuz onun üzerinde hoş durmuyor.


Balık Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Eski bir güvenilir gelmiyor. En sevdiğiniz şampuanı bir ara verin veya o ayakkabıları tamir için yanınıza alın. Zamana ve bakış açısında bir değişikliğe ihtiyacınız olan tek şey bu olabilir. Onları geri aldığında, yeniden gerçek aşk olur.


Aslan Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazen para harcamaya değer – iyi yapılmış bir çift ayakkabı size onlarca yıl dayanır. Ama yüzlerce dolara mal olan bir kot pantolon ile bazı Levi’s arasında algı dışında gerçek bir fark var mı?


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.