Günlük Güzellik Burç Yorumları 28 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Nisan Cuma gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Dolabınız dikiş yerlerinde şişkinlik gösteriyorsa, içindekiler hakkında dürüst bir değerlendirme yapın. Altı aydır giymediyseniz veya üzerinde düşünmediyseniz, acıyorsa, sıkışıyorsa veya çok fazla bakım gerektiriyorsa bağış yığınına koyun.


Boğa Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Görünüşünüzü çok fazla bakım gerektirmeyen zarif ve zarif bir şekilde değiştirmek mi istiyorsunuz? Akıllıca yerleştirilmiş birkaç takma kirpik, gözlerinizi öne çıkaracak ve iş makyaja geldiğinde daha fazlasını gerektirmeyecektir.


İkizler Burcu

28 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir ürün için zor kazanılan paranızı yatırmaya karar vermeden önce, bir kutu üzerinde süslü pazarlama konuşmasının şifresini çözün. Tam olarak hangi sonuçlar vaat ediliyor ve formüldeki bileşenler sağlayabiliyor mu?


Yengeç Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu salona bir şans verin. Yani stilistler rock ‘n’ roll ve kendinizi daha lüks ve zarif bir yerde görüyorsunuz. Kuaförünüzle konuşun. Burada güzel bir ortaklığın başlangıcı olabilir!


Aslan Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Giysilerinize iyi bakmanız onların daha uzun süre dayanmasını ve harika görünmelerini sağlar. Bu nedenle beyazları beyazlarla, renklileri renklilerle ve etek ucuyla yıkayın, yıpranmış noktalar veya gevşek dikişler fark ettiğinizde onarın ve dikin.


Başak Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Satın almadan önce düşünmek sizi çok fazla dertten (ve müşteri hizmetlerine gitmekten) kurtarır. Herhangi bir şüpheniz varsa, öğeyi yere bırakın ve daha sonra tekrar geleceğinizi söyleyin. Bir veya iki gün sonra hatırlarsanız, belki de almalısınız.


Terazi Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Hayatınızdaki stil profesyonellerinden tavsiye isteyin. Kuaförünüz muhtemelen kaşlar için iyi bir insan tanıyordur, pedikürcünüz ise her düğümü ve kıvrımı gideren bir masöz önerebilir.


Akrep Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bunu giyim bütçesi belirlemek olarak düşünmeyin. Bunu bir finansal oyun oynamak olarak düşünün — her zaman kazanan olduğunuzdan emin olduğunuz bir oyun. Kredi kartı ekstrelerinizle terlemeden yüzleşmek çok güzel olacak.


Yay Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Makyajınızda güneş kremi olması yeterli değil. Yaşlanma belirtilerini önlemek ve cildinizin kendini iyileştirmesine yardımcı olmak için her gün iyi bir güneş kremi sürmeniz gerekir. Ve elleriniz ve boynunuz gibi açıktaki diğer bölgeleri de unutmayın!


Oğlak Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ürün çılgınlığına dikkat edin, özellikle de cildiniz son zamanlarda haddini aşıyorsa. İki haftada bir temizleyicileri, nemlendiricileri ve eksfoliyatörleri değiştirmeye devam ederseniz, neyin işe yarayıp neyin yaramadığını nasıl anlayabilirsiniz?


Kova Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Doğru müzik karışımı, sıkıcı bir antrenmanın uçup gitmesine neden olabilir. iPod’unuzda o mükemmel karışımı elde etmek için biraz zaman ayırmaya değer. Isınma ve soğuma için tercihlerinizi de düşünmeyi unutmayın.


Balık Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Hafif bir el, sahip olabileceğiniz en iyi güzellik aracıdır. Unutmayın, her zaman daha fazlasını ekleyebilirsiniz, ancak özellikle fondöten veya saç ürünü söz konusu olduğunda, çıkarmak çok daha zordur. Uygulamalar arasında büyük bir adım atın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.