Günlük Güzellik Burç Yorumları 27 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 27 Nisan Perşembe gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yeni bir salon tek seferde yüksek fiyatlı hizmetler sunuyor. Bunları kontrol etmekten zarar gelmez, ancak alıcının dikkat etmesine izin verin: müşteri hizmetleri istediğiniz kadar lüks olmayabilir. Yine de, tasarruf buna değer.


Boğa Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İçindekileri okuyun ve biraz araştırma yapın. Çok daha ucuz bir eczane versiyonunun, fantezi vücut yıkamanızla neredeyse aynı formüle sahip olduğu ortaya çıktı. Artık biraz para biriktirdiniz ve daha akıllı bir tüketici oldunuz.


İkizler Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazı günler spor günleridir. Diğer günler uzun bir yürüyüş ve bir dostla daha uzun sohbetler için daha uygundur. Bugün ikinci gün olabilir, bu yüzden bunun bir koşu bandı anı olduğuna karar vermeden önce vücudunuzu ve ihtiyaçlarını dinleyin.


Yengeç Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Minyon ve uzun bacaklı mı? Uzun boylu ve busty? Dışarıdaki tüm şirketler ile mükemmel uyumu bulabilirsiniz. Hazır oradayken, en sevdiğiniz mağazaların biraz daha fazlası için kenar kıvırma veya terzilik gibi hizmetler sunup sunmadığına bakın.


Aslan Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Harcamanız gereken bazı öğeler var. Harika görünmenizi sağlayan ve içinde yürüyebileceğiniz yüksek topuklu ayakkabılar? Kesinlikle. Kendinizi ne kadar şişkin veya huysuz hissederseniz hissedin, kendinizi elinizden gelenin en iyisini hissettiren pantolonlar? Yakala onları.


Başak Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Stilistiniz, bir kızıl olarak harika görüneceğiniz konusunda ikna edici bir argüman sunuyor. Ancak, onun ikna edici cazibesine kapılmayın. Hangi yoldan gideceğinize karar vermeden önce kendi içgüdülerinizi dinleyin.


Terazi Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Pratik moda olabilir. Deri el çantanız günlük kullanımdan çok fazla darbe alıyorsa, renkli bir kumaş çantaya geçmeyi düşünün. Bakımları kolaydır ve birkaç kahve dökülmesi onları mahvetmez.


Akrep Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Birkaç vurgu sizi iyi gösteriyorsa, o zaman tamamen yeni bir gölgeye geçmek daha da iyi olabilir, değil mi? Pekala, şart değil. Aşırıya kaçmayın. Bahsi kazanmadan önce birkaç gün bu yeni görünümle oturun.


Yay Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Terzinize veya stilistinize biraz uçlara ihtiyacınız olduğunu söylemek yerine görsel bir rehber verin. Net olduğunuzda, sonuçlardan daha mutlu olursunuz (yani, çeyrek ile yarım inç arasında büyük bir fark vardır!).


Oğlak Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Büyük değişiklikleri bugün için erteleyin. Bir stiliste gidip ‘sarışın vurgular’ dersen, ‘bakırlı çizgiler’ duyabilir. İletişim ücretsiz ve net olana kadar bir veya iki gün beklemeniz daha iyi olur.


Kova Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ağda ve tıraş işi, ancak başka seçenekler arıyorsunuz. Birçoğu var: diş çekme, şekerleme, epilatörler. Orada bir çözüm var. Biraz araştırma yapın ve epilasyon arayışınızda denemeye istekli olun.


Balık Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Haftalarca saçların güzel görünüyordu, sonra bugün uyandın ve ciddi bir düzeltmeye ihtiyacın olduğunu hissettin. Salonunuzu arayın: son dakika açılışları olabilir. Bugün senin için çok şanslı bir gün, bu yüzden bundan faydalan.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.