Günlük Güzellik Burç Yorumları 22 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Nisan Cumartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Beyaz şeker, beyaz un, yüksek fruktozlu mısır şurubu – bu öğelerin herhangi bir besin değeri var mı, yoksa sadece damak tadınızı aşırı uyarmak için mi oradalar? Eski favorilere daha sağlıklı alternatifler arayın veya kendinizinkini yapın.


Boğa Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yeni bir giysi serisinin lansmanını sabırsızlıkla bekliyordunuz. Tasarımcının mallarına göz atmak için erken bir öğle yemeği yiyebilir misin bir bak. Mağazalara çarpmadan önce bedeninizin dışına çıkmalarını istemezsiniz!


İkizler Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Şimdi stilistinizle belirsiz olmak, ihtiyaçlarınıza gerçekten uymayan bir saç kesimi ile sonuçlanacaktır. Her gün fön çekecek vaktin yoksa, söyle. Eğer bir profesyonelse, bunu anlayacak ve etrafından dolaşacaktır.


Yengeç Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kırmızı ruj çok bariz görünüyor, ancak bir nedenden dolayı bir klasik – işe yarıyor. Tamamen eski Hollywood cazibesine gitmek istemiyorsanız, yarı şeffaf bir gölge deneyin. Giymesi daha rahat ve bakımı daha kolay.


Aslan Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Duyularınızı memnun eden ve kaslarınızı çalıştıran bir egzersiz rutini yapın. Flamenko dansı, tüplü dalış — ne kadar sıradışı, o kadar iyi. Zihinsel meydan okuma, hareket etme konusunda sizi heyecanlandıracak.


Başak Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendi dolabınızda hazine avına çıkın. Meğer kız kardeşinin sana verdiği ama senin hiç giymediğin etek bu sezonun trendlerine çok uygunmuş. Kazmaya devam et. Başka hangi gizli cevherleri keşfedebilirsin?


Terazi Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En sevdiğiniz dudak parlatıcınızın üretimi durdurulduysa umutsuzluğa kapılmayın. Başka bir formülasyonda veya farklı bir adla geri gelebilir. Kozmetik tezgahınızdaki satış görevlisiyle konuşun ve kepçe olup olmadığını görün.


Akrep Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Stok yapmak iyi bir fikirdir, ancak banyo raflarınıza zar zor bir torba pamuk daha sığdırabilirseniz, ne için stokladığınızı sormanın zamanı gelmiştir. Belki de önce bazı eski ürünleri kullanmanız gerekiyor.


Yay Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

O pahalı yüz peelingi tenin için çok sertti ama sırtında, dirseklerinde ve ayaklarında harikalar yaratabilirdi. Başarısız deneylerin zekice yeniden kullanılması, bu ürünlerin gerçekten boşa gitmesini engeller.


Oğlak Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İçeriden bir stil sahibiyle tanışın ve beynini seçin. Aradığınız bulması zor bir öğe varsa, ona her şeyi anlatın. Hayallerinizdeki el çantası için doğru kaynağı biliyor olabilir.


Kova Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Parmak yiyecekler eğlencelidir, ancak ne kadar yediğinizi ölçmeyi zorlaştırırlar. Çok sayıda sosyal etkinliğe gidecekseniz, bir sonraki patates kabuğunu yemeden önce vücudunuza danışın ve gerçekten açlık hissedip hissetmediğinizi görün.


Balık Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Antrenmanlarınız istediğiniz kadar verimli değil mi? Aktivite sırasında formunuza odaklanın ve hazırlıklarınıza ve soğumalarınıza daha fazla dikkat etmeyi düşünün. Spor salonundaysanız bir arkadaşınızdan sizi görmesini isteyin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.