Günlük Güzellik Burç Yorumları 21 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Nisan Cuma gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kutu pililer bir manken üzerinde harika görünür, ancak gerçek hayatta sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterebilirler. Satın almaya karar vermeden önce aynaya bakarken o eteğin içinde oturun, gerin, eğilin ve yürüyün.


Boğa Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazı güzellik gerçekleriyle yüzleşmek sizi özgür kılacaktır. Kıvırcık saçları veya çilleri bir sınırlama olarak görmek yerine, onları sizi benzersiz ve sevimli kılmaya yardımcı olan hediyeler olarak görün. Şimdi bu varlıkları nasıl oynayabilirsiniz?


İkizler Burcu

21 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ne istediğinizi biliyorsanız, indirimde olduğu veya ikiye bir alacağınız için en iyi ikinci ile yetinmeyin. Aslında biraz daha pahalı olan bir ürünü son damlasına kadar kullanacağınızı biliyorsanız almak daha pratik.


Yengeç Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En iyi yüzüğünüz ve küpeleriniz, onlara gereken özeni göstermezseniz biraz lekelenmiş görünebilir. Onları temizleyin ve başka bir set çıkarırken bir süreliğine kaldırın. Belki yeni favoriler keşfedeceksiniz.


Aslan Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yeni bir renkte eski bir favori almayı düşünün. O cımbızlar emekliliğe hazır mı? Elektrik mavisi bir çift, kaş cımbızını daha eğlenceli hale getirebilirken, siyah yerine kırmızı en iyi hırkanız gardırobunuzu canlandırabilir.


Başak Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir güzellik ürünündeki bir içeriği kötü olarak yazmadan önce araştırın. İnançlarınıza meydan okuyun ve titizlikle düşünün; ortak bilgi, doğruluğa eşit değildir. Unutmayın, insanlar bir zamanlar dünyanın düz olduğunu düşünürdü.


Terazi Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Her zamanki takımlarınızdan biraz daha cüretkar bir şeyler giymeniz gerektiğini hissediyorsunuz, ancak aşırıya kaçmak da istemiyorsunuz. Bir öğeyi değiştirmeyi deneyin: daha yüksek bir topuk veya daha kısa bir etek tarzınızı canlandırabilir.


Akrep Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En iyi arkadaşınız stil sınırlarını gerçekten zorlamaktan hoşlanıyor, ancak iş modaya geldiğinde kendi çalışma tarzınız ‘abartısız yıkım’ başlığı altına giriyor. İkinizin de yanlış veya doğru olduğunu kim söyleyebilir?


Yay Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Coşku, enerji ve yaşama sevinci sizi en iyi şekilde gösteren şeylerdir. Bu nedenle, en iyi yüz pudrasına sahip olup olmadığınızı çok fazla tartışmayın – zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu meşgul eden ve sizi canlı hissettiren aktiviteler bulun.


Oğlak Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Eski bir arkadaşa veya eski bir sevgiliye rastlarsınız ve onları tanıdığınız zamandan çok farklı görünürler. Egzersiz yapmak? Ameliyat? Vahşi bir yaşam tarzı mı? Spekülasyonlarınızı kendinize saklayın. Boş dedikodu asla kimseye yardımcı olmaz.


Kova Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Belki de bırakmanız gereken ağırlık değildir. Belki de sana kendini ağır hissettiren bu kendi kendini baltalayan tavırdır. En iyi kıyafetinizi giyin, dik durun ve aynaya bakın: aslında oldukça iyi görünüyorsunuz.


Balık Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Size ayı vaat eden tüm bu yeni güzellik prosedürlerini duymak çok heyecan verici, ancak ilk adrenalin patlamasını atlattıktan sonra küçük yazıları okuyun. Aslında ne vaat ediyorlar? Teslim edebilirler mi?


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.