Günlük Güzellik Burç Yorumları 20 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 20 Nisan Perşembe gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yeni bir parfüm şişesi almadan önce, birkaç deneme şişesi alın ve birkaç gün, tercihen haftalarca kullanın. Bir süre bir kokuyla yaşadıktan sonra, onu hızlandırmak isteyip istemediğinize daha iyi karar verebilirsiniz.


Boğa Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En çok kullandığınız öğeleri döndürün. En sevdiğiniz ceketi her gün giyerseniz, bu düğmeler ve dikişler üzerinde çok fazla baskı var. Süpürgeye götürün ve farklı iplikler denerken birkaç kez onarın.


İkizler Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En iyi kaşkorseniz her zaman bir tutam ortaya çıkar, ancak onu her gün giyerseniz, biraz kirli görünmeye başlayabilir. Bir veya iki haftalığına bir kenara koyun ve yeni bir katmanlama parçası deneyin. Yeni bir favori bulabilirsiniz.


Yengeç Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir iş arkadaşının çılgın bir tarz anlayışı var – dürüst olmak gerekirse, seninkinin tam tersi – ama harika bir çift ayakkabı giyerek ortaya çıkıyor. Onları nereden bulduğunu öğren. Bu şaşırtıcı ama çok gerçek bir arkadaşlığa yol açabilir.


Aslan Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Piyasaya çıkacak en yeni ve en harika ürünü satın almadan önce dikkatli olun. Bu öğenin bir versiyonu evinizde zaten olabilir veya zaten sahip olduğunuz şeyleri karıştırarak ve eşleştirerek kendiniz yeniden oluşturabilirsiniz.


Başak Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kalan kutulara bakın ve indirim raflarını keşfetmeye özen gösterin. Gözden kaçan ve türünün tek örneği bir hazineyi ne zaman keşfedeceğinizi asla bilemezsiniz. Avlanırken de içgüdülerinizi dinlemeyi unutmayın.


Terazi Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Saçınızı altı haftada bir kestirmek veya dört haftada bir ağda yaptırmak konusunda katı ve kesin bir kural yoktur. Mevcut tüm araçlarla, bakım oturumları arasındaki yetkisiz kullanım süresi düşündüğünüzden çok daha uzundur.


Akrep Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Belki çok zengin olamazsın ama kesinlikle çok zayıf olabilirsin. Vücudunuzu medya görüntüleri ile karşılaştırmayın. Güçlüyseniz, aktifseniz ve keyif aldığınız aktivitelere katılabiliyorsanız, önemli olan budur.


Yay Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Şehre vardığınızda daha fazla ihtişam hedefliyorsanız, tamamen yeni bir kıyafete ihtiyacınız yoktur. Daha büyük saçlar ve daha yüksek ayakkabılar işinizi görecektir. Sırt tarama ve stilettolarla yürüme sanatını uygulayın.


Oğlak Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Eski bir arkadaşa veya eski bir sevgiliye rastlarsınız ve onları tanıdığınız zamandan çok farklı görünürler. Egzersiz yapmak? Ameliyat? Vahşi bir yaşam tarzı mı? Spekülasyonlarınızı kendinize saklayın. Boş dedikodu asla kimseye yardımcı olmaz.


Kova Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Belki de bırakmanız gereken ağırlık değildir. Belki de sana kendini ağır hissettiren bu kendi kendini baltalayan tavırdır. En iyi kıyafetinizi giyin, dik durun ve aynaya bakın: aslında oldukça iyi görünüyorsunuz.


Balık Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Size ayı vaat eden tüm bu yeni güzellik prosedürlerini duymak çok heyecan verici, ancak ilk adrenalin patlamasını atlattıktan sonra küçük yazıları okuyun. Aslında ne vaat ediyorlar? Teslim edebilirler mi?


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.