Günlük Güzellik Burç Yorumları 18 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Nisan Salı gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Nisan 2023 Salı Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Çok az kıyafetiniz yok, çok fazla kıyafetiniz var. Dolabın yıllardır giymediğin şeylerle dolup taşarken ne giyeceğini nasıl görebilirsin? Her yeni ürün aldığında, eskisini bağış yığınına koy.


Boğa Burcu

18 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güneş ışığı ile hücrenizin üzerindeki flüoresan arasında büyük bir fark olduğunu unutmayın. Sabah makyajınızı yaptığınızda, güne çıkmadan önce doğal bir ışık kaynağında durmaya çalışın.


İkizler Burcu

18 Nisan 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kabarık gözler, su tutma, donuk cilt için en iyi güzellik ilacı? Daha fazla uyku ve su. Gerekirse, evde sağlıklı yemekler ve çarşaflar arasında fazladan bir veya iki saat için sosyal programınızı azaltın.


Yengeç Burcu

18 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Parlak bir renk sıçraması ruh halinizi iyileştirir, kıyafetinize renk katar ve bütçenizi zorlamadan modern görünmenizi sağlar. Cesur bir gölgede bir tayt veya siyah veya kahverengi dışındaki renklerde bazı ayakkabılar deneyin.


Aslan Burcu

18 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Basit nötrler, güçlü kişiliğiniz için uygun zemindir, özellikle de bugün kodamanlarla buluşuyorsanız veya bir iş görüşmesine gidiyorsanız. Parlatılmış tırnakları, doğal lifleri ve klasik, hoş kesimleri düşünün.


Başak Burcu

18 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Mükemmel siyah pompaları istiyorsunuz, ancak etkileyici olmayan çiftlerle karşılaşıyorsunuz. Ne olursa olsun, neredeyse işe yarayan bir çiftle yetinmeyin – birkaç hafta içinde onlardan nefret etmeye başlayacaksınız. Gözlerini ödülden ayırma.


Terazi Burcu

18 Nisan 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Uygun hazırlık, güzellik bakımınız söz konusu olduğunda tüm farkı yaratır. Düzenli olarak pul pul döktüğünüzde, makyajınız, gece bakımlarınız ve bronzlaştırıcınız da daha kolay devam eder ve daha iyi çalışır.


Akrep Burcu

18 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Hava değiştikçe hafif kolonyanız çeviride kayboluyor gibi görünüyor. Keskin sıcaklıklara ve daha soğuk atmosfere uyum sağlamak için daha zengin bir formülasyon veya tamamen farklı bir koku arayın.


Yay Burcu

18 Nisan 2023 Salı Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir güzellik ürünü etiketinde ‘tamamen doğal’ tam olarak ne anlama gelir? Eko-pazarlama ana vagonuna atlayan şirketlere dikkat edin. Ev ödevi yapar ve ne tür malzemeler kullandıklarına dair gerçek gerçeği öğrenirsiniz.


Oğlak Burcu

18 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Telefonunuzun çaldığını duymaktan bıktınız ama çantanızın derinliklerinde onu bulamıyor musunuz? Hayatın gerekliliklerini çok daha hızlı bulabilmek için küçültmeyi veya bir ajanda parçası almayı düşünün.


Kova Burcu

18 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En sevdiğin pantolonunun üzerine leke çıkarıcı mı döküldü? Bunun yerine bir damla bulaşık deterjanı deneyin. Sadece oturmasına izin verin, sonra ıslatın ve fırçalayın. Bu ürün için kalıcı yeni bir kullanım keşfetmiş olabilirsiniz.


Balık Burcu

18 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ne kadar eski olursa olsun ve geçerli bir sebebin varsa, o paltoyu bırakmak istemiyorsun. Düğmelerin değiştirilmesi, yeni bir astar ve manşetlerde ve yakalarda biraz kenar kıvırma ve bu şey yeni kadar iyi.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.