Günlük Güzellik Burç Yorumları 17 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Nisan Pazartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ismarlama bir ürün, ihtiyacınız olan tüm gereksinimlere sahip olduğu ve ihtiyacınız olmayan hiçbir şeye sahip olmadığı anlamına gelir. Bu nedenle, özelliklerine göre uyarlanmış bazı pantolonlar veya cilt tonunuzla mükemmel şekilde harmanlanmış bir fondöten alın.


Boğa Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Çok fazla makyaj yapmak istemiyorsunuz ama zarif görünmek istiyorsunuz. Bir numara, makyajınızı uygulamak ve ardından allık, kalem, göz farı vb. üzerinde sert kenarlar kalmayacak şekilde parlatmaktır. Doğal olarak cilalanmış görüneceksiniz.


İkizler Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Allık yerine elmacık kemiği aydınlatıcıyı deneyin. Her zamanki pembelere ve şeftalilere başvurmadan yüz yapısını oynamanın yeni bir yolu. Işıltılı bir yüz pudranız veya göz farınız varsa, önce onu deneyin.


Yengeç Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Egzersiz rutininiz eskimiş gibi geliyorsa, vites değiştirmek için iyi bir zaman. Her zaman serbest yüzüyorsanız, kurbağalamayı deneyin. Pilates sınıfı, normal karate seanslarınızı canlandırmanıza yardımcı olacak tek bilet olabilir.


Aslan Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kurnaz bir ruh halindesin. Ancak eldiven yapmak için iplik almadan önce, umursadığınızdan daha uzun süredir örgü çantanızda bekleyen atkıyı bitirmeyi düşünün. Bu şekilde daha iyi hissedeceksin.


Başak Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Meyveli kokular küçük kızlar için iyidir, ancak çok daha sofistike bir kokuya ihtiyacınız var. Oradaki seçenekleri keşfetmek için öğle saatinizi kullanın. Ve bir koku şeridi yeterli değildir – numunelerinizi taktığınızdan emin olun.


Terazi Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Stilistinizin bir inçten fazla kestiğini görürseniz veya kişisel antrenörünüz sizi ‘yanmaya gidin’ diye ısrar ederse sessiz kalmayın. Sınırlarınızı biliyorsunuz ve neyin kabul edilebilir olup neyin olmadığı konusunda net olmalısınız.


Akrep Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Şık görünümü seviyorsun ama kostüm giyiyormuşsun gibi görünmesini istemiyorsun. Her şey ayrıntılarda gizlidir: Bir polo tişört, formunuza oturduğunda taze görünür ve eflatun gibi tiki olmayan bir renge sahiptir.


Yay Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yüzünüzü pudraladığınızda mevsimlerin değişimini düşünün. Yaz aylarında tamamen mat bir cilt nasıl garip görünürse, nemli bir ışıltı da daha düşük sıcaklıklarla uyumsuz görünebilir.


Oğlak Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gündelik geziler veya ayak işleri için saçınızı kelebek toka yapmaktan bıktınız mı? Bazı uzun patlamalarla alçak bir atkuyruğu deneyin. Çok abartılı veya bakımı zor olmadan görünümünüzü tazeleyecek.


Kova Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En iyi botlarınızı biraz daha sıkı tutun. Onlara kapsamlı bir temizlik ve cila uygulaması yaptıktan sonra yeni bir çifte ihtiyacınız olmayabilir. Bu adımları atmak, para biriktirdiğiniz ve gardırobunuza eklediğiniz anlamına gelir.


Balık Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Cupcake yemekte yanlış bir şey yok – biri lezzetlidir. Bununla birlikte, bir düzine, açlık veya tat alma dışındaki nedenlerle yemek yediğinizin bir işaretidir. İştahınız için motivasyonlara iyi ve uzun bir göz atın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.