Günlük Güzellik Burç Yorumları 15 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 15 Nisan Cumartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Göz makyajını kıyafetinle eşleştirmek abartı ama ojeyi ceketinin astarıyla uyumlu hale getirmek? Dahi. Kıyafeti oluşturan ince bir aksesuar dokunuşu. Küçük şeyler büyük etkiler yaratır.


Boğa Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Stresli veya huysuz? İyi bir uyku hijyeni uygulamayı düşünün. Bu, çarşaflara bastığınızda okuma veya TV izleme anlamına gelmez. Karanlık bir oda, biraz lavanta aromaterapisi ve düzenli bir uyku vakti, mışıl mışıl uyumanıza yardımcı olur.


İkizler Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Herkesin kendine özgü bir güzellik takıntısı vardır. Demek arkadaşlarından biri bronzlaşmaya takıntılı. Gözlerini onun çılgınlığına çevirmeden önce, mükemmel, düzgün düz saçlara sahip olmanın senin için ne kadar önemli olduğunu bir düşün.


Yengeç Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Cilt hareket ediyor mu? Lekelerinizi kuruturken cildinizi de kurutan reçetesiz tedavilerle sınırlı değilsiniz. Bir dermatologla konuşun: İşe yarayan her türlü ışık, lazer ve ısı tedavisi vardır.


Aslan Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Desen eklemek, sizi bir moda rutininden çıkarmanıza yardımcı olur. Nötr yerine balıksırtı, kazayağı veya ekose deneyin. Çizgiler ve puantiyeler de onları yumuşak tonlarda giydiğinizde abartısız bir tuhaflık duygusu getirir.


Başak Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Şu anda görünümünüze yatırım yaklaşımını benimsemek, daha sonra size yardımcı olur. Şimdiki zamanda diyete, egzersize ve sağlığa verilen önem, nasıl göründüğünüz, hissettiğiniz ve davrandığınız konusunda katlanarak karşılığını verecektir.


Terazi Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Stil öncüsü olun. Kimsenin adını duymadığı bir tasarımcı giyin. Görünüm ne kadar cüretkar olursa olsun, gösterişli bir şekilde çekebilirsiniz. Çok ileri gitmekten endişeleniyorsanız, alçak topuklu ayakkabılar sizi abartılı olmaktan koruyacaktır.


Akrep Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güzelleşirken gezegen dostu olmayı düşünün. Şekerleme ve ip geçirme işlerinin yanı sıra ağda, petrol bazlı ürünler kullanmaz ve yılda birkaç düzine tek kullanımlık tıraş bıçağını çöplüklerden kurtarır.


Yay Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ekstraksiyonu profesyonellere bırakın. İhtiyacınız olan son şey, kırmızı işaretlerle dolu bir yüz bırakarak cildinize tırnaklarınızla gitmek. Nazik bir peeling temizleyici ve nemlendirici kullanın, ardından yüz bakımı yaptırın.


Oğlak Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Baba Warbucks gibi bahşiş vermek zorunda değilsin, ama tüm hizmet görevlilerinin bir pay aldığından emin olmak sadece kibarlık. Bu artı iyi bir tutum, her gittiğinizde birinci sınıf hizmet almanızı sağlar.


Kova Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Özellikle şimdi hava değiştiğinde, başka birinin güneş öpücüğü ışıltısını kıskanmamak zor, ama bir bronzlaşma kabini çözüm değil. Bunun yerine bronzlaştırıcı ile hasarsız bir görünüm elde edebilirsiniz.


Balık Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir düzine tişörtünüz olabileceğini, ancak her zaman aynı iki veya üç favoriyi tekrar tekrar giyeceğinizi hiç fark ettiniz mi? Her alışveriş yaptığınızda bunu hatırlasaydınız ne kadar paranız ve alanınız olacağını bir düşünün.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.