Günlük Güzellik Burç Yorumları 14 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Nisan Cuma gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Özellikle alışveriş satışları söz konusu olduğunda zamanlama her şeydir. Ne kadar erken olursa, mal o kadar iyi olur. Satışın sonuna doğru, bir seçim yapma şansınız olmayacak, ancak fiyatlar dibe vuracak kadar ucuz olacak.


Boğa Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendi giysilerinizi tamir edip temizleyebilmenin çok tatmin edici bir yanı var. On beş dakikalık yama ve nokta temizleme, en sevdiğiniz bluzu ve pahalı kuru temizlemeciye gitmekten kurtarır.


İkizler Burcu

14 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En sevdiğiniz ürünleri yeni bir formatta almayı düşünün. Sprey yerine vücut losyonunda bir koku veya toz yerine krem ​​veya jel formülünde denenmiş ve gerçek bir allık deneyin. Size taze bir görünüm verecektir.


Yengeç Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Cildiniz aslında hassas olmayabilir. Cildiniz hareketleniyorsa, ürünlerinizin üzerindeki içerik etiketini okuyun. Koku, boyalar, gereksiz koruyucular – tüm bu maddeler soruna katkıda bulunabilir.


Aslan Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gerçekten bir görünüm elde etmek için belirli bir düzeyde enerji gerekir. Kendinizi mütevazı hissediyorsanız, kendinizi bir çift platforma veya aşırı bir eteğe koymayın. Gösterişli ama rahat bir kot pantolon artık sizin hızınız.


Başak Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Podyumlarda ve dergilerde yazanlardan etkilenmemek elde değil ama gerçekten stil sahibi olmak sizin için neyin işe yaradığını bilmekten geçiyor. Kısa saçlarınızı seviyorsunuz, bu yüzden sığdırmak için uzatmanız gerektiğini düşünmeyin.


Terazi Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Lüks bir yüz bakımına ya da kanepe için bir örtüye yetecek kadar paran var, ama ikisini birden değil. Ne yapıyorsun? Kolay: parayı bankaya yatırın, evde kendinizi tedavi edin ve arkadaşlarınıza kanepe veren olup olmadığını sorun.


Akrep Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Alışılmadık renk, doku ve malzeme kombinasyonları, böylesine bir aksesuarı olmazsa olmaz bir öğeye dönüştürür. Payetler ve saman, mücevher tonları ve tül düşünün. Yaratıcı yan yana koymalar bu düzenlemelerin işe yaramasını sağlar.


Yay Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Film izlemek için arkadaşlarınızı bir araya getirmek için harika bir gece. Tema? Tabii ki makyajlar. Çirkin ördek yavrularının kuğuya dönüşmesinin sinematik versiyonlarını izlemek bol bol kahkaha ve ilham kaynağı olacak.


Oğlak Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Biraz esnek ol. En sevdiğiniz yoga dersine katılmak için çok geç kaldıysanız, bir sonraki dersi beklerken bir kitap alın veya bazı küçük işler yapın. Bu tutum, gereksiz hayal kırıklığı ve kaygıyı azaltır.


Kova Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu son sağlık raporu, yediğiniz veya vücudunuzda kullandığınız bir şey hakkında ürkmenize neden oldu. Mutfak ve banyo dolaplarınızı otomatik olarak temizlemeden önce araştırmanızı yapın. Bu bilgilerden herhangi biri doğrulandı mı?


Balık Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Zaman ve deneyim, stil açısından sizin için neyin işe yaradığının en iyi iki öğretmenidir. Yani bir saç hatası mı yaptın? Bu bir trajedi değil. Artık bu görünümün size uymadığını biliyorsunuz (ve her zaman hatırlayacaksınız).


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.