Günlük Ev Burç Yorumları 9 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 9 Nisan Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Seçmenlerinizi dinlemek için zaman ayırdığınızda, toplum için bir ışık sağlarsınız. Bazı insanlar pazar günleri kilisenin tadını çıkarırken, diğerleri için halk kütüphanesi ihtiyaçlarını karşılayabilir. Evde kendi isteklerinizi dinleyin, sonra eşinize söyleyin. Onun bir zihin okuyucu olduğunu varsaymayın.


Boğa Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Diğer insanların tuhaflıklarından ve tuhaflıklarından zevk alırsınız. Alçak Brüksel lahanasını alın – bu sebzeyi sevmiyorsunuz çünkü tanıdığınız başka kimse de sevmiyor. Bu lahana benzeri yeşili buharda pişirin veya soteleyin, ancak fazla pişirmeyin; bu acı şansa yol açar.


İkizler Burcu

9 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gerçekten farklı biri, yeni çıkan bir yemek kitabıyla mutfağınızı yabancı şef kılığında istila edebilir. Ne tür bir tarifin kıyılmış, kavrulmuş yer fıstığı ve limon suyu (pad Thai) kullanabileceğini hiç bilmiyorsanız, şimdi keşif yapmanın tam zamanı.


Yengeç Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün esneklik konusunda bir ders olacak. Buzdolabını altını temizlemek için dışarı çıkarırken yardım isteyerek kas gücü eksikliğinizi değil, aklınızın gücünü kanıtlayabilirsiniz. Birisi mecbur etmekten fazlasıyla mutlu.


Aslan Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kitap ve dergilerle dolu raflarınıza gelince çok sıkı sarılıyor olabilirsiniz. Ne de olsa, artık evinizin her odasını ve köşesini dolduruyorlar. Ayırırsanız, okunmamış hazineleri ve bu romanları neden sakladığımı keşfedeceğinizden emin olabilirsiniz. Onları yerel kütüphane arkadaşlarına veya yaşlılar merkezine bağışlayın.


Başak Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu öğleden sonra sadece eleştirel olmak yerine yapıcı eleştiri sunun. Bir ev arkadaşı, beş pound tutacak şekilde tasarlanmış bir çiviye 30 poundluk bir ayna asıyorsa, sabitlemek için alçıpan vidalarınızı çıkarmayı teklif edin. Ev arkadaşın, onu meşhur yedi yıllık kötü şanstan kurtardığın için minnettar olacak.


Terazi Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bilgili finansal kararlarla kazandığınız güzellikler üzerinde başarılı olursunuz. Önemli ilişkilerinize dikkat ediyorsunuz ve bir evi yuva yapmak gibi bir hüneriniz var. Bugün bir kadın sığınma evinde zor kazanılmış bilgeliğinizi paylaşmak için iyi bir gün. Bir ilham kaynağı olabilirsin.


Akrep Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Titiz odaklanmanız bazen ailenizdeki diğer kişileri rahatsız edebilir, ancak iş bir yıl dönümü partisi planlamaya geldiğinde, sorumluluğu size vermekten memnuniyet duyarlar. Başkalarına isteyip istemediklerini sorarak yeteneklerini dahil edin …Kişi evet dediğinde, teşekkür eder ve bir zaman çizelgesi verir. Başarılı bir 24 saatin anahtarı iletişimdir.


Yay Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Başkalarını etkilemek için değerlerinizi yeniden tanımlamayın. Delftware çanak çömlekleri, mavi ve beyazla dolu bir ev sizi rahat ve mutlu hissettiriyorsa, zevklerinizi savunmanıza gerek yok. Uzun vadede insanları etkileyen şey, silahlarına sarılan insanlardır. (Oh, ve eğer silahlarınız varsa, onları bir silah dolabında güvenli bir şekilde kilitleyin.)


Oğlak Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yakmak ve paylaşmak için dayanıklılıkla uyanırsınız. Evin etrafına bakmak ve hangi projenin tamamlanması gerektiğini görmek için iyi bir zaman. Kendinizi büyük bir silecekle silahlandırın ve manzarayı sağlayan o muhteşem pencereler üzerinde çalışmaya başlayın. Çizgileri önlemek için her geçişten sonra kenarı bir havluyla silin.


Kova Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Verandadaki güzel kağıt fenerler, evinize bir tuhaflık katar… ve kapris arzu edilir. Yol lambaları veya bahçe dekoru olarak bazı güneş ışığı kazıkları da alabilirsiniz. Evinizin içinde ve dışında eğlenin!


Balık Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gelgit yüksek. Yüzmenin ya da en azından ıslanmanın zamanı geldi. Fare gibi istilacı yaratıklar için jakuzinizi kontrol edin ve gerekirse yanları kapatın. Kar yağdığında, köpüren efervesan havuzda kar keyfi yapabilirsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.