Günlük Ev Burç Yorumları 8 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 8 Nisan Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu akşam birkaç dakika yavaşlamanız ve sadece size özel 30 dakika ayırmanız gerekiyor. Verandada sallanın ve hafif yağmuru izleyin ya da yoga matınızı çıkarın ve en sevdiğiniz duruşa yavaşça gerin. Yeniden başlamak için ayırdığımız anlar, dünyaya daha parlak gözlerle bakmamızı sağlıyor.


Boğa Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yavaş hareket etmek, özellikle yemek çubuklarını kullanmayı öğrenirken, olayları farklı açılardan görmenizi sağlayacaktır. Orta parmağınız üst çubuğun hareketini kontrol eder ve akşam yemeği misafirlerinizin pişirdiğiniz yapışkan pirinci ağızlarına götürmesini sağlar.


İkizler Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hissettiğiniz duygular ne olursa olsun, ağzınızı meşgul etmeden önce düşünün. Alt akıntılar sadece duygular için değildir. Tatmak içindir ya da değil. Meşe ağacından yapılmayan Chardonnay’ler çoğu akşam yemeği menüsüyle iyi uyum sağlar.


Yengeç Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kapı kollarını ve dolap kulplarını sterilize ederek evde dolaşırken ev arkadaşlarınız nedenlerinizi yanlış yorumlayabilir. Üreticinin talimatlarına göre kimyasalları seyreltmeyi unutmayın. Daha az su ve daha fazla temizleme solüsyonu, herkesin gözlerini sulandırdığında ve dumanlardan burnunu akıttığında daha iyi değildir.


Aslan Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hindistan cevizi yağı içeren yeni sağlık rejiminizle başkalarını sıkmamaya çalışın. İşin sırrı, brownie gibi alışkın oldukları rahat yiyecekleri sağlıklı tariflerle yapmakta. Tepkilerini yargılayın ve onlar sormadıkça onlara neyin farklı olduğunu söyleme.


Başak Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Su ısıtıcınızın garantisi gerçekten de tortuyu yılda iki kez yıkamanızı söylüyor. İster hırdavatçıdan alacağınız bir kit ile kendiniz yapın, ister bir profesyonel çağırın, şu andaki maliyet, ünitenin daha uzun kullanım ömrüne değecektir.


Terazi Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kuşkusuz bir planınız var, ancak iş ev ofisinizi yeniden düzenlemeye geldiğinde düşünmeniz gereken bir ortaklığınız da var. Yeni bilgisayar masasını satın almadan önce size ayrılan alanı ölçün. Bu şekilde, bir bölge üzerinde satıcılar gibi tartışmazsınız.


Akrep Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Patronun keyfi yerinde. Başarı listenize ve ileriye dönük fikirlere hazırlıklı olarak zam alma şansınızı artırın. Bir tür ilerlemeye hazır ve hazırsınız — her şeye hazırlıklı olun.


Yay Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Müzik ve sanatın bugün bir çekiciliği var. Çocuklarınız sürekli olarak cihazlarındaki müziklere takılıp kalıyor. Kendinize müzik satın almayalı ve gizli lirik hazineler için her parçayı dinlemeye ne kadar zaman ayırdınız? Şimdi yap.


Oğlak Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yavaş ilerleme, bir Aha ile büyük ilerlemeye yol açar! an. Yetişkin bir öğrenci olarak dişleri gıdıklamak hiç bu kadar iyi bir fikir gibi görünmemişti. 88 tuşlu gerçek bir piyano için klavyeyi bir kenara bırakıp seri ilanları incelemenin zamanı geldi.


Kova Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yorgun olmanıza izin verilir. Dinlenmenize izin verilir. Eşinizden veya çocuklarınızdan çarşafları değiştirmesini ve üstünü örtmesini isteyin. Siz uykuya dalarken, Evrenden evinizin yakında neye ihtiyacı olduğunu açıklamasını isteyin.


Balık Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kıskançlıktan yeşermek sana hiç yakışmadı. Eksikliğe ağıt yakmak, eksikliği eklemeye devam etmenin iyi bir yoludur. Evinize ödül getirmeye konsantre olun. Yeşil bir mum yak. Bezelye çorbası yapın. Ev bitkilerinize su püskürtün. Bir dolarlık banknotu bir güle katlayın. Pozitife odaklanın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.