Günlük Ev Burç Yorumları 7 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 7 Nisan Cuma gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Şu anda kariyerinizi ailenizin üstüne koyuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Belki daha erken kalkabilir veya çocukları kendi akşam projelerinin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Takviminizi yazdırmayı ve büyük maç gecesinde kimsenin gafil avlanmaması için insanların etkinliklerini ekleyebileceği bir yere koymayı deneyin.


Boğa Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün markete gittiğinizde çocuklarınızı ve kocanızı evde bırakın ve büyük tasarruf edin çünkü küçük ekstralar gizemli bir şekilde alışveriş sepetinize girmeyecek. Bezelye çorbası için güzel bir gün. Lezzet katmak için karışıma biraz soğan, sarımsak ve havucu püre haline getirmeyi unutmayın.


İkizler Burcu

7 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Titiz, doğaçlamada pek iyi değilsin. Rahatlamak. İyi bir bitki diğerini hak eder. Herbs de Provence lavanta, adaçayı, kekik, biberiye ve mercanköşk karışımından yapılabilir.


Yengeç Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İyi bir kitap okuyarak yatakta çok fazla saat geçirmekten kaynaklanan sırt ağrınız tempolu bir yürüyüşle hafiflemiyorsa, yatak başında kibar davranan bir şifacıya başvurmanız gerekebilir. Bu konuda arkadaşlarınızın tavsiyeleri işinize yarayacaktır.


Aslan Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizi satmak için doğru aracıyı belirlemeye başlarken odaklanmış ve yeteneklisiniz. Piyasa bilgisi, mahalleniz, dürüstlük konusundaki itibar ve hoş bir kişilik, akıllıca bir karar vermede faktörlerdir.


Başak Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Romantizme çıkmak ve dünün gerginliğini üzerinizden atmak için sevgilinizle hafif bir akşam yemeği yiyin, masaj masanızı kurun ve birbirinize masaj yapın. Arzu ederseniz kesinlikle sarılmaya ve daha fazlasına yol açacaktır. Badem yağı kendi başına yatıştırıcıdır, ayrıca yenilebilir.


Terazi Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Duygusal hissediyor olabilirsiniz. Ancak, ilerlemenizi engelliyorsa, burası olmak için iyi bir yer değil. Büyükannenizin size verdiği lamba zevkinize veya dekorunuza uymuyorsa, garaja koyun ve yalnızca o ziyarete geldiğinde çıkarın.


Akrep Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çek hesabınızı topluyorsunuz ve bir yıllık özdenetim meyvesini verdi. Tüm bu sentler, uzun bir hafta sonu kaçamağı yapmak için toplandı. Mevsimlerin güzel değişiminin tadını çıkarın!


Yay Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün kendi öğle yemeğinizi yapın ve sağlığınızla ilgilenin. İçeriden nemlendirmek için su için ve güne yüksek karbonhidratlı simit yerine muz gibi meyvelerle başlayın.


Oğlak Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

En küçük ev arkadaşlarınız, sizi en son sanat projeleriyle karşıladıklarında, başarmak için çok çalıştıkları takdiri kazanacaklar. Benlik saygısını teşvik etmek için gururla gösterin.


Kova Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Nefret ettiğiniz temizlik işini yapmak için her gün kendinizi disipline edemezseniz, ayın geri kalanında sallanacaksınız. Ziyarete gelen şirketi ne kadar dört gözle beklediğinizi kendinize hatırlatmaya devam edin.


Balık Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Pizzazz, hayatınızda ihtiyacınız olduğunu hissettiğiniz şeydir ve arzuladığınız şey Eski Dünya görünümüdür. Dekoratif reçine pervazları, pahalı ahşap pervazlara uygun maliyetli bir alternatiftir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.