Günlük Ev Burç Yorumları 6 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 6 Nisan Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşlarına karşı dürüst ve açık olamıyorsan, neden onlarla yaşayarak kendine eziyet ediyorsun? EĞER kimin asla süpürmediği veya toz almadığı meselesiyse, kaynaklarınızı ayda birkaç kez bir hizmetçi servisi için bir araya toplamayı deneyin.


Boğa Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Grubunuz bahçenizde geçen sezonun kalıntılarını düşünürken felsefi konuşmalar doğaldır – geçmişin tortularını gelecek sezonun kompostuna dönüştürmenin zamanı geldi.


İkizler Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Vaaz vermek sizi hiçbir yere götürmez, özellikle de koro söz konusu olduğunda. Bu kaçınılmaz salatayı ilham verici kılmak için susam yağı, rendelenmiş zencefil, pirinç şarabı sirkesi, agave nektarı, su ve misodan oluşan bir sos karışımı deneyin.


Yengeç Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Eski jalopy’nizi yerel bir ihtiyaç ilanı aracılığıyla satmakla vergi indirimi için bir hayır kurumuna bağışlamak arasında kalmak, zamanın ve sizinkinin en iyi nasıl harcanacağına karar verebilir. Telefona defalarca cevap verebilir ve tanımadığınız kişilerle konuşabilir veya sadece faydalanmak istediğiniz kurumu bir kez arayabilirsiniz.


Aslan Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ateşli kişiliğin büyüleyici. Yani ilk denemede ateş yakma yeteneğin var ama chim chiminey, chim chiminey, chim chiminey, chim chiminey? En azından iki yılda bir, bir baca temizleyicisinin şöminenizde sihrini göstermesi iyi bir fikirdir. Hatta ev sahibinizin sigorta poliçesinden biraz tasarruf edebilirsiniz.


Başak Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evren risk al diyor. Ev sessizken devam edin ve o pastayı sıfırdan yapın. Bugün çarpma kapı olmayacak. Tava(lar)ın boyutunda bir parşömen kağıdı dairesi kesin ve kolayca çıkarmak için tabana yerleştirin.


Terazi Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yani yemek için limonlu kek pişirdiniz, ama şimdi biraz canlılık katmak istiyorsunuz. Ayrıca sırtının sıvazlanmasına aldırmazsınız (hepimizin sırtına dokunulmasına ihtiyacımız vardır.) Pastayı kürdan veya tereyağı bıçağıyla delikler açarak süsleyin. Ardından, limon suyu ve pudra şekerini hafifçe ısıtın ve emilmesi için üstüne gezdirin. Nefis.


Akrep Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tezgâhınız için mükemmel olduğunu düşündüğünüz bar taburelerini gördüğünüz anda kendinizi kaptırmayın. Evi arayın ve hayal kırıklığını ve dönüş kontuarına gitmeyi önlemek için ev arkadaşınızdan bir ölçüm yapmasını isteyin.


Yay Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ağaç evler söz konusu olduğunda sınırsız genişleme o kadar da iyi değil. Bu, tırmanmak ve gençlerinizin hangi dala çivi ve tahta çaktığını görmek için iyi bir zaman. Eğlence ve güvenliğin el ele gitmesine izin verin.


Oğlak Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İdeal olarak, Çift Çekirdekli bilgisayar işlemcileriniz hızlı çalışacaktır. Buna rağmen, sabit sürücünüzü birleştirmek, İnternet önbelleğinizi temizlemek ve artık ihtiyacınız yoksa programları kaldırmak için iyi bir gün. Hız tekrar sizin olabilir.


Kova Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yağmur planları gölgelemeye çalışsa da arkadaşlar günü genişletir. Sırf eğlenmek için öğle yemeğine limuzin paylaşın. Tatlıyı birkaç kaşık arasında bölerseniz diyetinizden çok uzaklaşmazsınız.


Balık Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

En sevdiğiniz odanın görünümünü güncellemek için yapabileceğiniz küçük bir şey olmasını dilersiniz. Başlığınızı ucuz bir perdelik panelle kaplayarak yatak odası saçmalıklarını yenin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.