Günlük Ev Burç Yorumları 5 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 5 Nisan Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Açken tatlı aramak yanlıştır. Şekerli şekerlemeler yerine mevsimin ilk elmalarını yiyin. Marketten yayılan hoş kokuları atlatırken alışveriş listenize sadık kalın.


Boğa Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Parlayan her şey altın değildir. Tıpkı büyükannenizin sahip olduğu gibi görünen antika bir heykelcik gördüğünüzde, sahtesine para harcamadan önce saygın bir kaynağa danışın – arzuladığınız gerçeklikten çok nostalji değilse.


İkizler Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Arkadaş çevreniz, evinizi aşırı derecede iyi zamanlarla bir tutuyor. Her yıl, mutfağınızın aynı anda yardım etmeye çalışan altı kişi için çok küçük olduğundan yakınıyorsunuz, ancak gerçekte şikayet eden tek kişi sizsiniz. Maddi olmayana odaklanın.


Yengeç Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizdeki enerji akışına katlanmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Durum değerlendirmesi yapmak. Çöp kutusuna veya dosya dolabına dağıtılması gereken dağınıklık var mı? Süpürürken mobilyaları yeniden düzenlemenin zamanı geldi mi? Oksijen ve tazelik için biraz yeşil bitki eklemeniz gerekiyor mu? Değişiklikleri yapın.


Aslan Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Görünüşte sınırsız enerjinizi yeniden doldurmak için güneşten biraz D vitamini alın. Bunu yaparken, ton balığı, hindi, mercimek ve muz gibi doğal olarak oluşan B vitaminleri içeren yiyecekleri diyetinize dahil edin.


Başak Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün akışına bırakın, yoksa taşan bir kahve fincanına veya bir kutu sodaya eğilimli olabilirsiniz. Bir bardağı hafifçe yana yatırır ve gazozu kutudan dökerek akışın camın kenarına çarpmasını sağlarsanız, köpürme olasılığı daha düşük olacaktır.


Terazi Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Cesur ve açık havayı seven biriyseniz, paraşütle atlama veya dağa tırmanma gibi yüksek fikirleri keşfedin. Kendinizi uçaktan atmak istemiyor musunuz? Bir eko-macera planlayın veya yeni bir hobi edinin.


Akrep Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün kendinizi ‘Bu gerçek olamayacak kadar iyi mi?’ diye düşünürken bulabilirsiniz. Gerçeğin tadını çıkarın ve serveti hak ettiğinizi bilin. Akşamları arkadaşlarınız etrafınızı sararsa ve yeterince munch’ınız yoksa, sahip olduklarınızı büyük bir kasede karıştırın – kuru üzüm, fındık, çubuk kraker, cips – ve ödül tamamlanacaktır.


Yay Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün sizi uğultu ve basit şekerli kurabiyeler pişirmeye hazır bırakacak beklenmedik bir kaynaktan iyi niyetle karşılaşacaksınız. Özel bir muamele için hamura birkaç tutam öğütülmüş, kurutulmuş lavanta ekleyin.


Oğlak Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni, tam boyutlu, istiflenebilir bir çamaşır ve kurutma makinesi istiyorsunuz ama merdiven altına sığmayacağından korkuyorsunuz. İstiflediğinizde üst kısımların her iki üniteden de çıkıp çıkmadığını kontrol edin. Kazanılan bir inç kadar açıklık sizi hoş bir şekilde şaşırtabilir.


Kova Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sivil grubunuzun farklı yaş düzeylerine ve becerilere sahip üyelere uygun yeni bir projeye ihtiyacı var ve cevabı sizden bekliyorlar. Nakış ipliği ile küçük kucak yorganları bağlayın ve bir kapitonecinin size kenarlarını nasıl paçavra yapacağınızı göstermesi için davet edin. Travma geçirmiş kurbanları rahatlatmak için yorganları kolluk kuvvetlerine verin.


Balık Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tadilat uzun zamandır aklınızdaydı. Tüm evi ele geçirmeden önce, en çok kullanılan odaları seçin. Ve önce orada çıldırın, böylece nadiren kullanılan alanlarda zaman veya para harcamazsınız.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.