Günlük Ev Burç Yorumları 4 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 4 Nisan Salı gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

4 Nisan 2023 Salı Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün saldırganlığınıza dikkat edin. Kristalleri cilalamaktansa kilimleri yenmek daha iyi olabilir. Öfkenin ağzınızdan çıktığını hissediyorsanız, 10’a kadar sayın, günlüğünüze yazın veya yürüyüşe çıkın. Yapmak isteyeceğiniz son şey özür dilemek zorunda kalmaktır.


Boğa Burcu

4 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Doğru yolu bulmak, bahçenizdeki kaldırım taşını ayıklamak ve süpürmek kadar basit bir şey anlamına gelebilir. Yolu temizlerken eldiven giyin, böylece tırnaklarınızı mahvetmeyin. Bahçenizde oturmak ve mevcut yaşam yolunuzun artılarını ve eksilerini düşünmek için biraz zaman yaratın.


İkizler Burcu

4 Nisan 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Fare kekleri oluşturmak için simit, damla sakız ve yeşil M&M’leri eklerken etrafınızdakileri kahkahalara boğacağınızdan emin olabilirsiniz. Kulaklar için Snowcap şekerleri ve kuyruklar için kırmızı meyan kökü kullanın.


Yengeç Burcu

4 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni bir komşu taşındığında, kabuğundan çıkıp merhaba demek için bu fırsatı bir meydan okuma olarak değerlendir. Kimse sizin gibi ekstra keyif için badem şeritleri ve keçiboynuzu parçaları eklenmiş hindistancevizi makaronları yapmaz. Bir partiyi geri alın ve yolun karşısına tatlı büyüklüğünde bir tabak alın. Yeni bir arkadaş edinebilirsin.


Aslan Burcu

4 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Odayı mum ışığıyla doldurarak romantizminizi artırın. Balınız kıymetini bilmese bile sizi bir tanrıça gibi hissettirecektir. Ve sonuçta, gerçekten önemli olan bu değil mi?


Başak Burcu

4 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Köşelerin zorunlu olarak süpürülmesini ve ahşap kaplamanın yağlanmasını bırakın. Sonuna kadar çalışıyorsun – şimdiden kendine bir mola ver. Bir hizmetçi servisini çevirin. Ya da yerel liseyi arayın — belki bir öğrenci fazladan para kazanmak ister.


Terazi Burcu

4 Nisan 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çocuğunuzun kağıt uçağı fırlatıldı ve uçarken bir muma çarptı. Neyse ki ışık yanmıyordu ama bu, çocuklarınızla yangın güvenliği hakkında konuşmak için iyi bir mevsim. Eğer alırlarsa, ödül olarak mikrodalga s’mores yapın.


Akrep Burcu

4 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gün boyunca içgüdülerinizi takip ederseniz, ışıkta kutsanacaksınız. Beyninizin işleyişine ve hayal gücünüze güvenin – yarattığınız atkıda yeni bir çözgü ve atkı dikişi oluştururken yeteneğinizin ellerinizden ve örgü iğnelerinize akmasına izin verin.


Yay Burcu

4 Nisan 2023 Salı Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İlham ateşleri sizi mevsim ve yaklaşan tatiller için dekore etmeye zorlayacak. Dışarıda sergilemek için yeni bir şey deneyin ve mahallenin konuşması olacaksınız.


Oğlak Burcu

4 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Karma, bugün rastlantısal gibi görünen karşılaşmalarınıza rehberlik edecek. Sizinki nedenini sorgulamak değil, evde tamirat dükkanındaki çalışan size bir zımpara makinesi için fazladan bir günlük kiralama teklif ettiğinde, sadece teşekkür ederek kabul etmektir. Ağır hizmet tipi alet, uzun vadede tüm o sekoyayı elle zımparalamaktan çok daha kolay olacaktır.


Kova Burcu

4 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Limon kremalı turta yiyemeyeceğini kim söyledi? Fırından çıkardığınızda mis gibi mis gibi kokacaktır. Kesmeden önce soğumaya bıraktığınızdan emin olun, böylece tabakta cennetten bir dilim gibi görünmeye devam eder.


Balık Burcu

4 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Boyama dürtünüz her yüzeyi boyamanız gerektiği anlamına gelmez. Açık tuğla, yıllar boyunca topladığınız koleksiyonları asmak için harika bir vurgu duvarı olabilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.