Günlük Ev Burç Yorumları 30 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 30 Nisan Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Değerli taşları ve göz kamaştırıcı niteliklerini düşünün. Saygın bir kuyumcu, ışığın taş tablasında nasıl yakalandığını ve ardından gözlerinizin hayret etmesi için geri gönderilmeden önce bir noktadan kesme noktasına döndüğünü açıkladığında dikkatlice dinleyin. Artık bilinçli bir satın alma işlemi yapabilirsiniz.


Boğa Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Aşk için evlendin ve pazarlıkla hayallerinin evine sahip oldun. Seni şanslı. Hırdavatçıda arama yaptığınızda yatak odanızın kapısına uyan kapı tokmağını bulamıyorsanız, bir iç mimarla görüşün ve onun katalog ve literatür yığınlarını inceleyin.


İkizler Burcu

30 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kullanılabilir alanınız tükeniyor diye endişelenmeyin, zaman ayırmaya değmez. Dev pufunuz aynı zamanda masa görevi de görebilir. Meze servis etmek için başka bir tepsi ile hazır olana kadar bir tepsi, akıllı, geniş bir çiçek vazosu ve birkaç vurgu parçası ekleyin.


Yengeç Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Zıtlıklar ve yakın zıtlıklar çekici olabilir. Oturma odanıza bir up-do yapmak, beyaz duvarlarla hem dokusal hem de renkli olarak kontrast oluşturan yastıklar seçmek kadar kolay olabilir. İyi seçim yaptınız, şimdi aynısını perdeler için yapın ve harika yeni görünümünüzle herkesi şaşırtabileceksiniz.


Aslan Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Giriş yapmaktan her zaman keyif aldınız ve kişiliğinizin tek başına kapıları açtığı kesinlikle söylenebilir. Açtığınız her şeyin kulplarını dezenfektanla yıkayarak bu kez soğuk algınlığı ve gribi atlayın.


Başak Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Organize olmak en iyi özelliklerinden biridir. Renklerin işe yaraması, özellikle aceleniz olduğunda biraz daha zordur. Runner’ınızı masa örtüsüyle karşılaştırın ve kısa sürede nefis yemeklerle dolacak göze hoş gelen bir yüzey için tabaklarınızı runner’daki renklerden biriyle eşleştirin.


Terazi Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Cadılar Bayramı kostümleri üzerinde çalışmak için bir kenara ayırdığınız zanaat projesini devam ettirmek bir zevk. Dikişleri saymanın basit ihtiyacı rahatlatıcıdır. Süper anne olduğun için kendini tebrik et.


Akrep Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Muhalifler arkanıza yaslanacak, ancak yolunuza ikinci el bir mağaza bulduğunda sezgilerinize kulak vermelidirler. 1950’lerde büyükanne ve büyükbabanızın mutfağından hatırladığınız gibi bir masa, yapmaya karar verdiğiniz şey onu kar için satmak olsa bile, bir testere için harika bir keşif. Senin aptal olduğunu düşünenlere gülümse.


Yay Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Suyu ve denizden gelen her şeyi seviyorsun. Bir dahaki sefere sahile gittiğinizde, eve birkaç büyük istiridye kabuğu getirin. Bu hazineleri görmek, kıyıda yürürken hissettiğiniz aynı huzurlu dinginliği evinize getirecektir.


Oğlak Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Devam etmek. Çocuklarınızı yemekle korkutmaya çalışın. Dolapta ne kadar küçük makarnanız varsa, doğranmış tavuk veya öğütülmüş hamburger, baharat ve peynirle karıştırılmış biraz domates sosu ile yapılan Ghoul-lash, bir ruhu yemek masasına musallat olmaya davet edecek.


Kova Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evleri yeni aşkınızla birleştirirken tüm eşyalarınızdan vazgeçmek zorunda değilsiniz. Ayaklarınızı koyduğunuz yer hem biçime hem de işleve sahip olabilir. Altında bir raf bulunan bir osmanlı veya oturma odası masası seçerseniz, biraz daha fazla depolama alanı kazanırsınız. Eşyalarla paketlemekten kaçının – dağınıklık çok modası geçmiş.


Balık Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Eviniz, bahçeden geçerek otoyola inen yollarla uzak manzaraların ve manzaraların etkileşimini yansıtsın. Renk ve koku ve yaşam etkileşimi için yol kenarına Rus adaçayı dikin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.