Günlük Ev Burç Yorumları 3 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 3 Nisan Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bilinçaltı ağır iş hayallerinizi kapladı ve artık kendi başınıza harekete geçmeye hazırsınız. Ödüllü Bratz bebek koleksiyonunuzu nereye koyacağınız size kalmış. Ailen, eşyalarını aile garajında ​​​​saklamaktansa ilk dairene raf asmaya daha istekli olabilir, eğer sorarsan.


Boğa Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün partnerinizin değerlerine karşı duyarlı olun. Eşinizin paylaştığınız kaynaklara ilişkin vizyonu sizinkinden farklı olabilir. Mali konularla ilgili dürüst bir tartışma bir günde tamamlanmayabilir, ancak başlamak için iyi bir zaman. Notlar ve kayıtlar tutun — muhtemelen bir sonraki adım muhasebe meslek mensuplarına ve yatırımcılara yapılacak bir ziyarettir.


İkizler Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Derin ama bazen dağınık duygularınız bu akşam sizi ele geçirirken, günlüğünüzü açın ve yazın. Geriye dönüp bakmak için bir dakikanızı ayırın ve yeni ahşap döşeme için yinelenen bir fikir görürseniz, bu fikri partnerinizle birlikte gündeme getirmenin zamanı gelmiştir. Daha iyi giyilebilen ve daha ucuza mal olan sahte ahşaplara bakın.


Yengeç Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Değişen hava, ruh halinize ek olarak su sisteminizi de etkileyebilir. Elemanlara maruz kalan borulardaki yalıtımı kontrol edin. Başa çıkmak isteyeceğiniz son şey, birkaç ay içinde patlayan bir borudur.


Aslan Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kediler bazen yiyecekleriyle oynarlar, siz de öyle. Spagetti kabağı ne kadar büyükse, çatalınızın etrafında döndürmek için lifler o kadar uzun ve vejetaryen makarnanızdaki kuru üzümleri ve çam fıstığını yakalamak için o kadar kalındır.


Başak Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Duygusal bir yapıya sahipsiniz. Ve ayın ‘o zamanı’ olmasa bile, normalde sizi gülümsetecek şeyler sizi gözyaşlarına boğabilir. Ailenizin küçük üyeleriyle kek pişirmek için güzel bir gece. Karışıma şekerleme parçaları eklemek onları sansasyonel hale getirecek.


Terazi Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Merak, sizi diyetinizde lahana kullanımını araştırmaya zorlar. Ispanak gibi salatada servis edilebilir, buharda pişirilebilir veya limon suyu, biraz kıyılmış sarımsak ve zeytinyağı veya tereyağı ile kısık ateşte pişirilebilir.


Akrep Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün risk alırken dikkatli olun. Plastik kılıflı yeni çatal bıçak setini sevebilirsiniz, ancak hediye olarak keskin bıçaklar vermenin arkadaşlıkları kestiği söylenir. Bunun yerine arkadaşlarınızı akşam yemeğine davet edin.


Yay Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün aktif bir bilinçaltınız olduğunu göreceksiniz. Gezici bir zihne dayanabilecek ve hatta bundan fayda sağlayabilecek değiştirilmiş sanat projeleri üzerinde çalışmak daha iyidir. Van Gogh’un ‘Yıldızlı Gece’ kanaviçe işi üzerinde başka zaman çalışın.


Oğlak Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tarafsız ve objektif kalma beceriniz, bu günü karar vermek için iyi bir gün haline getiriyor. DVD mi, Blu ray mı? Sebzeler veya meyveler? İpek mi saten mi? Seçimler senin.


Kova Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sizin tarafınızdan iddialı planlama, tüm oyuncular hesaba katılmadıkça başarılı bir projeye yol açmayacaktır — onlara tüm işleri verin. Bir doğum günü sürprizi olarak arabasını detaylandırmaya başlamadan önce bir arkadaşınızın büyükbabanızı golf oynaması için almasını sağlayın. Dev fiyonklar, çiçekçiden veya internetten arayarak özel olarak sipariş edilebilir.


Balık Burcu

3 Nisan 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Savurganlık için bir gün gibi geliyor. Tam perakende ödemeyi reddederseniz daha fazla satın alabilirsiniz. Dolarınızı artırmak için satış raflarından ve indirim mağazalarından alışveriş yapın. Yıldızlar bugün sizinle: harika fırsatlar keşfedeceksiniz!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.