Günlük Ev Burç Yorumları 29 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Nisan Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün kelimenin tam anlamıyla veya mecazi olarak kendinize çelme takmayın. Basmak veya tekmelemek güvenli olmadığı sürece… merdivenlerde bir şeyler saklamak, yukarı veya aşağı yürüyen kişi için tehlikeli olabilir.


Boğa Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mükemmellik arayışınızda, bazı şeylerin kontrolünüz dışında olduğunu unutmayın. Neyse ki fark yaratabileceğiniz yerler var. Bir merdanenin tüylü kenarlarını makasla kesmek, kurumuş boyadaki merdane çizgilerini azaltmaya yardımcı olur.


İkizler Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün yürüyüşünüzü bir köpek dostunuzla paylaşırsanız daha keyifli olacaktır. Senin yeni bir yolu denemek istediğin kadar, o da yeni bir koku koklamak ister. Daha sonra vakumlu fırça aparatı ile köpeğinizin evini temizleyebilir ve üzerine dezenfektan sıkabilirsiniz.


Yengeç Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bir ev arkadaşınız size nakit para için ulaştığında, ihtiyaç ve istek karşılaştırmasının sizi aldatmasına izin vermeyin. Kumar oynamayı seçerseniz, sözlü bir anlaşmadan daha fazlasını elde edin. Unutmayın, geri ödenmeme niyetiyle borç para verin.


Aslan Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dün ‘ona’ ihtiyaç duyan insanlar bugün başınıza bela olacak. Çocuğunuzun okul için kek isteğini karşılamak, patronunuzun fazla mesai isteğinden daha kolay olabilir. ‘Hayır’ aniden belirgin bir olasılık haline gelir.


Başak Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İnsanlar sizin için en önemli şeyler olsa bile, bugün tüm insanlar için her şey olabilmenizin hiçbir yolu yok. Siz ve eşiniz, bir beyzbol maçı ile bir dans resitali arasında zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz. İyi ki ikinci bir kayıt cihazını kimden ödünç alabileceğinizi biliyorsunuz.


Terazi Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Size en yakın olanlar, bir sonraki ruh halinizin ne olacağını bilmeden yumurta kabukları üzerinde yürüyorlar. Ev arkadaşları müdahale etmeyi teklif ettiğinde, bunu iyi niyetle yaptıklarını bilin.


Akrep Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gece hareketleriniz üzerinde çalışmak kesinlikle bol miktarda mum ışığında daha iyi olacaktır. Alevler cildinizi yumuşak bir ışıltıyla yıkarken, ayak parmağınızı yatağa vurarak romantik dansı mahvetmeyeceksiniz.


Yay Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir sonraki kişi kadar sallanmayı seviyorsunuz, ancak akşam 10’dan sonra. dur diyorsunuz ve ev sahibi derneğinizin kuralları da öyle. İsimsiz bir şikayette bulunabilirsiniz ve polis çok meşgul değilse ortaya çıkabilir. Ya da ayakkabılarınızı tekrar giyebilir ve kibarca sessizlik istemek için komşunun evine gidebilirsiniz. İkincisi, en iyi seçeneğinizdir.


Oğlak Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sakin ol ve yavaşla. Sırtınızla değil dizlerinizle bükün. Vaazlar ve kocakarının hikayeleri, işinize giderken işinize yarayabilir. Eski Dünya bilgeliği sizi gün boyunca idare edecek.


Kova Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sahilde gün batımı canınızın çektiği şey olabilir, ancak Evrenin sunduğu şey hafif bir yağmurdur. Hayat veren suyun tadını çıkarın. Aslında, bundan yararlanın. İç mekan bitkilerinizi ücretsiz bir içecek için dışarıya koyun – yeşillikleriniz bu nadir ikram için size teşekkür edecek.


Balık Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hiç boş vaktiniz olmadığını düşünseniz bile, yardım etmeyi reddetmek için acele etmeyin. Komşunuz, o yokken kedisini besleyip besleyemeyeceğinizi sorduğunda, unutmayın, sizin de yaklaşan bir tatiliniz var ve hayvanınızın kulübesine bakma masrafını üstlenmemek iyi olur.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.