Günlük Ev Burç Yorumları 28 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Nisan Cuma gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gerçekleri ortaya çıkarmazsanız kafa karışıklığı günü yönetebilir. Kimyasalların duvarları aşağıdan yukarıya doğru temizlemeyi bir şekilde önemli hale getirdiği büyükannenizin zamanından bu yana temizleyiciler çok yol kat etti. Şimdi, uzmanlar bize yukarıdan aşağıya daha iyi olduğunu söylüyor, ancak önce süpürgelikleri yapın.


Boğa Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Pancar antioksidanlar açısından zengindir ve karaciğeriniz için iyidir, bu da gününüzün bir bonusudur, çünkü sağlık meseleleri hafife alınmamalıdır. Tezgahta yağlı kağıt ve ellerinizde tek kullanımlık lastik eldivenler, pancar lekelerini başlamadan durdurmak için iyi bir yoldur.


İkizler Burcu

28 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Seçeneklerinizi tam olarak değerlendirmek için araştırma yapın veya bir uzmana danışın. Jaluziler gidilecek en ucuz yol olabilir, ancak sökülmeleri ve fırçalanmaları gerektiğinden temizlenmesi zahmetlidir. Alternatif pencere kaplamaları düşünün.


Yengeç Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kabuğunuzun bugün biraz gomalağa ihtiyacı var. Masanızı kapladığınız şeffaf pleksiglas levha, netliğinin bir kısmını kaybetmiştir. serseri. Bu harika resimler ve önemli belgeler kahve lekeleriyle gizlenmiş. Temizlemeden önce tozu temizlemek için pleksiglası suyla durulayın.


Aslan Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dört duvar duyularınızı köreltiyor ve ışığı kapatıyor gibi geliyor. Duvar kağıdını kuru, kauçuk, kapıcı süngeriyle temizleyin ve tasarımın akışına uyun.


Başak Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Her şeyi kontrol edemezsiniz ama kuru fasulyenin dokusunu pişirirken kontrol edebilirsiniz. Kapaktaki yumuşak fasulye eşittir. Kapak kapalı, sert çekirdekler. Kontrolün sizde olmasını seviyorsunuz. Hayat akıp gitse bile, yine de o baklagillere patronluk taslayabilirsiniz.


Terazi Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hayatınızdaki uyumu korumak için bugün uğraştığınız her şeyde ve herkeste çocuk eldivenleri kullanın. Cam kırıklarını asla ellerinizle almayın. Kırık kalpler ve kanayan parmaklar? İyi bir kombinasyon değil.


Akrep Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Akıl şekeri, bugün ihtiyacınız olan şey. Şimdi sıra sadece bir CD, DVD veya başka bir basılı medyanın kafanızı dertlerinizden uzaklaştırıp yüzünüzü güldürüp güldürmeyeceğine karar vermek.


Yay Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Detaylara dikkat, servetin habercisidir. Bu durumda kader aynı zamanda yolda hiçbir aksilik olmaması anlamına da gelir. Temizleme solüsyonunu işaretsiz bir sprey şişesine koyarsanız, daima şişenin içinde ne olduğunu kalıcı bir kalemle yazın.


Oğlak Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Düşerse patlayacak kadar bavul hazırlamayı bilen biri varsa, o da sizsiniz. Ağır eşyaları alçakta saklayın ki kafanıza düşmesinler veya dolaptan indirirken sırtınızı incitmesinler. El bagajınızın, başka bir yolcunun başının üzerinde tutma yeteneğinizi aşmadığından emin olun.


Kova Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bling, sizi gerçekten çeken şeydir, ancak parıldayan cilalı yüzeyler biraz ilgiyi hak eder. Daha parlak tezgahlar ve diğer yüzeyler için damarlı temiz alüminyum.


Balık Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendinizi projenin başından itibaren başarıya hazırlamıyorsanız, bugün baloncuklardaki hayalleri ve şarkıları yakalayan Külkedisi olabilirsiniz. Dökülmeleri önlemek için temizlik kovanızı odanın ortasına değil duvara yakın bir yere koyun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.