Günlük Ev Burç Yorumları 27 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 27 Nisan Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bir çocuğun eliyle yönetilen dünyayı keşfedin. Sohbeti ve yürüyüşünüzün kasabada, kütüphanede veya kendi arka bahçenizde izlediği yolu yönetmelerine izin verin. Gençliğinizin dünyayı merak etmesiyle gurur duyun.


Boğa Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yürümek sana yakışmıyor. Aslında, gözlerinizde ateşin oluşmasına neden olur. İster yürüyüş, kick-boks dersi veya bir taşra barında line dans olsun, dışarı çıkın ve bugün veya bu gece hareket edin. Sen bir insansın, sümüklü böcek değil.


İkizler Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Spor salonu üyelik kartınız cüzdanınızda çürüyor. Gerçekten kalkıp egzersiz yapmayacaksanız, ancak sözleşmenize bağlıysanız, en azından sandalye aerobik dersinden keyif alabilecek bir yaşlıya bağışlayıp bağışlayamayacağınızı sorun. Şans olumlu bir yanıt için iyidir.


Yengeç Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Her şeyi bırakıp arkadaşlarınızla bir gösteriye gitmemeniz için hiçbir neden yok… zaten iyi bir neden yok. Kendi kendiliğindenliğinizden yoksun olduğunuz için ağıt yaktınız. Şimdi sıkıcı döngüyü kırmanın zamanı geldi.


Aslan Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dahil olacağınız cinsiyetler savaşı bugün ya bir kazan-kazan ya da berabere olacak. Erkek patlıcan mı dişi mi daha tatlıdır? İçinde tohum olan dişidir… Pişirin ve siz karar verin.


Başak Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Projelerinizin kontrolünü kaybetmemeniz gerektiğini hissederek uyanırsınız. Elinizde kıymık kalmasın diye çok sıkı tutunmayın. Süpürge, tırmık veya diğer sapların ucundaki bisiklet sapları size daha iyi bir tutuş sağlar.


Terazi Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün oyunda zirvede olmaya karar ver. Yıkanabilen ve yeniden kullanılabilen bir temizlik bezi çoğu iş için en iyisidir. Kağıt havlular, buzdolabının üstü gibi iğrenç işler için mükemmeldir.


Akrep Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Halıcı adamla konuştuktan sonra hissettiğin çıkartma şoku sonunda etkisini yitirdi ve sende alternatifleri keşfetme hissini bıraktı. Boya cevap olabilir. Beton gözeneklidir ama önce onu temizlemelisiniz; Altında herhangi bir nem birikip birikmediğini görmek için betonun üzerine kauçuk bir paspas koyun.


Yay Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Peynir soslu karnabahar nedense bugün ağzınızı sulandırıyor. Vücudunuzun sebze yeme isteğini göz ardı etmeyin. Karnabaharla birlikte tencereye düşen ekmek parçaları kokuyu çekecektir.


Oğlak Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Neyin önemli olmadığı konusunda endişelenme eğilimindesiniz. Boşver. Sesler duyuyor olabilirsiniz, ancak bunların düzeltilmesi kolaydır. Eşyalarını küçük bir spor çantasına koyarak kamyonunu hurdadan arındır.


Kova Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendinizi yeni bir süpürgeyle şımartmak için yılın daha iyi zamanı nedir? Açılı süpürgeler, kullandığınız gibi… gökyüzünde değil, yerde doğal vuruşa uygundur. Ayrıca – temizlik söz konusu olduğunda siz bile basitliği memnuniyetle karşılarsınız.


Balık Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Takılardaki karatlar gösteriş yapmak için çok güzeldir. Farklı bir yazımın turuncu havucunu yemek çok güzel. Havucun lezzetinin büyük bir kısmı kabukta bulunur. Vitaminler de öyle. Havucu güzelce yıkayın. Yemek pişirirken veya çiğ yerken peelingi açık bırakın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.