Günlük Ev Burç Yorumları 26 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 26 Nisan Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

En sevdiğiniz, uslu ev misafirleriniz için taze mimozalar hazır. Meyveden maksimum sıvıyı çıkarmak için sıkmadan önce portakalları birkaç kez yuvarlayın. İçmiyor musun? Köpüklü elma şarabı, şampanya için harika bir alternatiftir.


Boğa Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Zamanın çok önemli olduğu söyleniyor ama gerçekten soyut bir şeyi kurtaramazsınız. Saatlerinizi ileri alırsanız, zaten bittiği için rahatlamış hissedersiniz. Doğru zamana sahip olduğunuzdan emin olmak için iki kez kontrol edin. Bir saatlik izin felaket anlamına gelebilir.


İkizler Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Emekli misafirler geldiğinde hazırlıksız yakalanmayın – evlerini tertemiz tutmak için çok fazla zamanları var. Haşere kaynaklı hasarı arayın. Kuzu yünü, örümcek ağlarını neredeyse her şeyden daha iyi yakalar – en sevdiğiniz kumaşları korur.


Yengeç Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Espri anlayışı olan dürüst bir anne olmak mümkündür. Çocuksu bir ruhla çocuklarınızı şımartın. Bütün domatesleri tarifinizin gerektirdiği kıvamda ezmek için ellerini kullanmalarına izin verin.


Aslan Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Uzaklaşma zamanı hızla yaklaşıyor. Otel rezervasyonu yaparken birkaç farklı web sitesini kontrol edin. Bazen fiyatlar aynıdır; bazen çok sıcak fırsatlar bulursun. Sörf yapmak için biraz fazladan zaman harcayın. Tasarruf ettiğiniz ekstra para, daha sonra daha fazla nakit anlamına gelir.


Başak Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

O yedek anahtar seti ve arabanın koltuğunun altında kim bilir başka neler olabilir? Otomobilinizin köşe ve çatlaklarını temizlemek için zaman ayırın. Makinenizi yıkattırın ve aracın bazı temel güvenlik kontrollerini yapın.


Terazi Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çevreci olmak hakkında çok şey söylendi — aslında bir kısmını kendiniz söylediniz! Artık ihtiyacınız olmayan 8,5’e 11 beyaz kağıdı atmak yerine üzerine notlar almak için kesin veya boyamaları için çocuklara verin. Evde sadece kağıt için bir geri dönüşüm kutusu belirleyin. Herkesin katılmasını isteyin.


Akrep Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kişiliğiniz bugün değişken. Karşılaşmaktan kaçınmak. Dövüşmek ve kazanmak için en iyi zihinsel durumda değilsin. Hazırlayın: acı biberlerdeki ateşli reçinelerin yanmasını önlemek için ellerinizi bitkisel yağa bulayın.


Yay Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ofis siyasetinden sıkıldığınızı söyleyip duruyorsunuz. Bu iş arkadaşlarınız susup işlerini yapsalar, çok daha fazlasını başarabilirsiniz. Şimdi patronunuza gitme ve evden çalışma fikrini sunma zamanı. Zaman ve enerji tasarrufu sağlayan faydaların yanı sıra artan üretkenliğe dikkat çekin. Negatif şeylerden kaçının.


Oğlak Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bitkiler kendi başlarına bırakılsa bile mutfak bahçenizde büyümeyi başarır. Tatiliniz sırasında bakım eksikliği önemli görünmüyordu. Karanfilden acı yeşil sürgünleri çıkararak sarımsağı yumuşatın.


Kova Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Küçük hatalar yüzünden endişelenmeyin, çünkü bu genellikle onları kartopu yapabilir. Sıkıntı içindeyseniz hemen özür dileyin ve ardından elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam edin. Ev arkadaşlarınız dürüstlüğünüzü takdir edecek ve bağışlayıcı olacaktır.


Balık Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Düzenli olarak programladığınız akşam olmasa bile, bu gece randevu gecesi zamanı. Her birinizin birlikte ruh zamanına ihtiyacı var. Belki bir hafta boyunca kedilerini beslediğiniz komşunuz çocukları 90 dakika izleyebilir. Sadece sorman gerekiyor.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.