Günlük Ev Burç Yorumları 24 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 24 Nisan Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ani soğuk büyüsü sizi daha sıcak giysiler için dolaba gönderdi. En sevdiğiniz kazağı giydiğinizde, tüm partiler yaklaşırken, mevcut bedeninizi korumak için egzersiz yapmanız gerekeceğini fark edersiniz. Partnerinizle birlikte daha fazla zaman geçirmek ve spor salonuna gitmek için arabanızı paylaşmak için yapabileceğiniz bir rutine göz atın.


Boğa Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşlarınızın ara sıra harika fikirleri olduğu biliniyor, bu yüzden içlerinden biri artık kavrulmuş tavuğu şehriye çorbasında kullanmayı teklif ettiğinde, devam edin ve mutfakta istediğini yapmasına izin verin.


İkizler Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Niyetini eve getir. En sevdiğiniz sözü şöminenizin üzerine, mantoyu çevreleyen mumların ve resimlerin üzerine şablonla yazın. Ne zaman kendini kötü ve kötü hissetsen, hiç bitmeyen ilham ve sevgiyi bulacağın ocağa yönel.


Yengeç Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mutfakta çok fazla aşçı sizin özel sosunuzla uğraştı. Bir misafirden veya bir ev arkadaşından haşerenin dikkatini yeniden yönlendirmesini isteyin. Yüzeye bir küp şeker batırarak sostaki fazla tuzu alın. Etrafında döndür. Arzu ettiğiniz lezzeti elde edene kadar üç veya dört kez tekrarlayın.


Aslan Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Telefon çaldığında ve arayan kimliği eski bir dostunuz olduğunu söylediğinde, telefonu açmaktan çekinmeyin. Onun sana ihtiyacı olduğu kadar senin de ona ihtiyacın var. Bir ev, onu sadece bir kablo veya uydudan gelen bir sesin sesiyle bile olsa, onu süsleyen arkadaşlar tarafından yuva olur.


Başak Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İşlenmiş yiyecekler size büyük bir şekilde filan veriyor ve bu yiyeceğin veya bu yiyeceğin neden kötü olduğu hakkında başka bir kitap okursanız, bir daha asla o Cobb salatalarının tadını çıkaramayacakmış gibi hissedersiniz. Birkaç çay kaşığı kaynar su eklemek, balzamik ve ahududu salata sosu daha hafif hale getirecektir. Gülümsemek! Kendin yaptın.


Terazi Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tact bugün için çağrıldı. Ofiste çok fazla parfüm kullanan kız olabilir veya kendi dairenize bakmanız gerekebilir. Oda spreyleri kokuyu maskeler. Kaynağı arayın ve temizleyin.


Akrep Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Korktuğunuz telefon geldi. Beyaz eldivenli teyzen seni ziyarete geliyor. Seni sevdiğinden eminsin ama evini hiç bu kadar dağınık görmemişti. Temizlik yaparken termostatınızı 60 dereceye ayarlayın ve fazla ısınmazsınız.


Yay Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni eviniz hazır olana kadar siz bir apartman dairesinde idare ederken kompost yığını evde kaldı. Yine de hiçbir şeyin boşa gitmesine izin vermek istemezsiniz. Taze otları atmayın. Bunları doğrayın ve güveçlerde, çorbalarda ve soslarda kullanın.


Oğlak Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sözler kendi ağzınızdan çıkıp çocuklarınızın kulağına boş yere inmeden önceki anlarda, annenizin ‘Sen bir ahırda doğdun’ dediğini duyabilirsin. Telefonu alın ve her zaman geleceğinizi söylediği kahkahayı paylaşın. Kapıları kapatmayı nazik bir hatırlatma olarak bu akşam her çocuğun tabağına plastik çiftlik hayvanları koyun.


Kova Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Green Thumb Gertrude hoşunuza giden bir lakap değil ama bitkilerle konuşma tarzınız olduğuna şüphe yok. Mutfağınızın bitki bahçesine tanık olun. Fesleğen yapraklarını bir kavanoza koyun, zeytinyağı ile kaplayın, kavanozun kapağını kapatın ve soğutun.


Balık Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu doğru. Hepiniz yakalandınız. Aslında, sadece labirentte ilerlemekle kalmayıp, daha geniş bir dünyada zirveye tırmanmak için dışarı çıkan meraklı yaratık olarak öndesiniz. Yağmur bitti. Bir gezintiye çıkın ve gökkuşağını bulun. Daha önce hiç görmediğiniz küçük bir dükkana uğrayın ve eve bir biblo getirin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.