Günlük Ev Burç Yorumları 23 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Nisan Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Duş perdelerinden örtülere kadar hayal gücünüzün oynamasına izin verin. Kumaş boyama acemi ressam için bile kolay bir beceridir. Evinizin dekoruna bir yumruk ekleyebilir. Bir göz atın – konuyla ilgili birçok kitap bulacaksınız.


Boğa Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Her zamanki gibi kızartmadan önce bir tülbenti zeytinyağıyla doyurup kuşun üstüne koyarak fırında bir tavuğu kendi kendine yağlayın. Arkadaşların geldi mi? O kadar emin değilsiniz, ancak birkaç tanesi şimdiye kadar yedikleri en iyi tavuk yemeği için habersiz gelirse şaşırmayın.


İkizler Burcu

23 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir kabile. Bir gezegen. Irkçılığa Hayır. Coğrafya hakkında fazla bir şey bilmiyor musunuz? Bir küre satın alın ve haberlerde bir yer duyduğunda ve nerede olduğunu bilmediğinde küreyi çevir ve bul. Önde gelen şehirleri ve bulundukları ülkeleri adlandırmak için bir aile oyunu yapın.


Yengeç Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Geç ayrılan, erken gelen ve nadiren öğle yemeği yiyen sizsiniz. Özellikle bu gün, lanet olsun dersen iyi olacaksın. İzlemeye zaman bulamadığınız bir filmle mutluluğunuzun peşinden gidin. Her ne ise, yapmak istediğin bir şeyi yap ve kendini şımartmak için zaman ayırdığın için sırtını sıvazla.


Aslan Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Meydan okumayla yüzleştin ve gül gibi kokarak çıktın. Ahşap merdiveniniz, onca dekorasyondan sonra evinizde kalan tek sıkıcı yer. Bir erkek veya kız ne yapmalı? Her basamağın arka duvarını odayı tamamlayan bir renkle boyayın.


Başak Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Vakit nakittir ve az önce postanenin saçma sapan bir nedenle pul otomatlarını kaldırdığını keşfettiniz. Partnerinizi dinlemenin ve çevrimiçi bir pul satıcısı kullanmanın zamanı gelmiş olabilir.


Terazi Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Temizlik ve yemek pişirme bekleyebilir. Çocuğunuzu sallayın. Anlar değerli ve azdır. Bebekler uzun süre bebek kalmazlar. Yapılacaklar listesi kimin umurunda? O bekleyecek – zaman beklemeyecek.


Akrep Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Otobüs durağına yetişmek için çılgınca koşturan ilkokul çağındaki çocuklarınız öğle yemeklerini unuttular. O çocukları öğle yemeği için alın ve okula dönmeden önce onlara yetişkin bir yemek ısmarlayın. Sizinle bu özel zamanı her zaman hatırlayacaklar.


Yay Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenizde huzurlu bir ortam yaratmak söz konusu olduğunda, sizi hiçbir şey ve kimse durduramaz. Artık yürüyüş yolu ve gölet bitti ve arka bahçeniz son yeşil dokunuşlar için hazır. Balıkların havuz kenarındaki bitkileri kemirdiğini bilin, bu nedenle su kenarında zehirli olabilecek herhangi bir şey yetiştirmediğinizden emin olun.


Oğlak Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Doğuda yağmur yağabilir ama batıda hala mangal havası vardır ve arkadaş grubunuz her zaman davet için hazırdır. Köftenin ortasına bir parça donmuş otlu tereyağı koyarak hamburger reklamınıza ekstra lezzet katın.


Kova Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugünkü aktivitelerin gürültüsünden sonra biraz huzur ve sükunete hazır olacaksınız. Kulak zarlarınıza bir iyilik yapın. Bugün elektrikli testere veya matkap kullanmayı planlıyorsanız kulak koruyucu kullanın. Rahatsızlık geçicidir; işitme kaybı kalıcıdır


Balık Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hepiniz verimlilikle ilgilisiniz. Yavaş bir tencerede kaynatılan çorbalar ve güveçler için iyi bir zaman. Daha da iyisi, işten eve geldiğinizde akşam yemeği başlıyor! Lezzeti korumak için soğuduktan hemen sonra ev yapımı suyu soğutun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.