Günlük Ev Burç Yorumları 22 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Nisan Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ebeveynleri ile birlikte ziyarete gelen çocukları hoş karşıladığınız için kendinizle gurur duyuyorsunuz. Mutfağınızdaki bir kayrak tahtası, akşam yemeği konuğunu gelişigüzel bir şekilde ikna etmek için kullanılabilir. Çocuklar varsa, tahtayı doldurulmuş bir hayvanın ellerine koyun.


Boğa Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Üzümler biraz yumuşadığında, buzlu şeker benzeri tatlı bir muamele için onları dondurabilirsiniz. Elleriniz sertleştiğinde, en sevdiğiniz esansiyel yağlarla karıştırılmış parafin mumuna batırabilir ve pürüzsüz bir spa benzeri deneyim için plastik torbalara koyabilirsiniz. Elinde olanı yapma, yapma günü.


İkizler Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Listenizde unuttuklarınız dışında her şeyi bulacaksınız. Endişelenme. Kek ortaya çıkacak. Nihai tek kullanımlık pasta torbası için, buzlanmayı tutmak ve köşelerden birini kesmek için ağır hizmet tipi, fermuarlı, sızdırmaz bir plastik torba kullanın.


Yengeç Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Atma ve savurmada harikasın, aslında o kadar iyisin ki ekipman kılavuzlarını nadiren tutuyorsun. En azından elektronik ekipmanınız için talimatlara bağlı kalın. Basitleştirin — bir sorun olduğunda kolay erişim için ev ofisinizdeki bir dosyada veya ev sinema sistemine en yakın çekmecede saklayın.


Aslan Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Geri dönüştür, yeniden kullan gününün teması. Parşömen kağıdının birçok kullanımı vardır. Deneyin — harika kartlar ve zarflar yapar. Parşömen kağıdını kekin altından biraz ılık suyla ıslatarak çıkarın.


Başak Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evet, ‘beni şimdi duyabilirsin’ ama telefonundaki makyaj, yüz ve saç yağlarını temizlemek isteyebilirsin. Bir kağıt havlu üzerine hafifçe püskürtülen cam temizleyici ile silerek cep telefonunu temizleyin.


Terazi Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Balınızı en sevdiği yemekle şaşırtmaya kararlısınız ama daha önce hiç pişirmediğiniz tarifler içeriyor. Izgara yaparken ıstakoz kuyruğunu düz tutmak için bir bambu şiş yerleştirin.


Akrep Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Karides ve kokteyl sosunu el altında bulundurun çünkü bu akşam arkadaşlarınız kendilerini davet edebilir. Genelde bu seni rahatsız eder ama bu gece her şeye hazırsın. Böyle bir günde açık fikirli olmak harika bir şey.


Yay Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizdeki kitap ve kağıt yığınları büyümeye devam ediyor. Ne? Elinizde olduğunu düşündünüz. Hepsini atma dürtüsünü hissedebilirsin, ama birkaç şeye ihtiyacın olacağından eminsin. Elektrik faturalarını ve makbuzları dosyalamanıza yardımcı olması için güvenilir bir Başak arkadaşından yardım alın – hatıraları dikkatlice bir kutuya koyun. Daha sonra arkadaşınıza akşam yemeği ısmarlayın.


Oğlak Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinize güzellik getirmenin bir yolu olarak yeni bir beceri öğrenmek için bu kemiren dürtüyü kullanın. Avize tonları, yeni başlayanların güven kazanması için kolay bir projedir. Yerel zanaat mağazanızdaki sınıflara göz atın ve aynı beceri düzeyine sahip bir arkadaşınızla kaydolun.


Kova Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yemeğinize şarap koymaya alışkınsınız, ama işte size günün ipucu: Şarap mantarları, plastikten değil, mantardan yapılanlar, etin yumuşamasına yardımcı olan enzimler salgılar. Bir sonraki güvecinize en az üç tane ekleyin. Lezzetli yemeğinizi yemeden önce mantarları çıkarın ve atın.


Balık Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Serin ve berrak sonbahar havasına olan sevginizi ifade etmek için evinizin her yerine küçük vazolara kurutulmuş çiçekler yerleştirin. Değerli bir akrabanıza bir parça pürüzsüz ağaç kabuğuna bir aşk mektubu yazın ve geri dönüşü sevdiğinizi kesinlikle üç kez hissedeceksiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.