Günlük Ev Burç Yorumları 21 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Nisan Cuma gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sevgilinizin size getirdiği güller son günlerine yaklaşıyor ama siz gülleri öylece atmak istemiyorsunuz. En güzel görünen birkaç tanesini kuruması için baş aşağı asarak ve ardından saç spreyi sıkarak koruyun.


Boğa Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ezgileri dinlerken sabit sallanıyorsunuz, ancak hamura malzemeleri katlamaya çalışırken bu o kadar kolay değil. Kaymayı önlemek için kasenin tabanına ıslak, sıkılmış bir havlu sararak aynı anda kaseyi dökün, karıştırın ve sabit tutun.


İkizler Burcu

21 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İkili kişiliğiniz gibi, yakın ortamlarda sıcak ve soğuk olabilir. Yosunları sağlıklı tutmak için şöminenizin duvarını oluşturan yosun taşına düzenli olarak su püskürtün.


Yengeç Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Canınızın soğan yemesinin bir nedeni var. Doktorunuzu görmek isteyebilirsiniz. Fransız Soğan çorbanızın üzerine serin kıvırcık ipuçları için parmesan peynirini bir sebze soyucu ile tıraş edin.


Aslan Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yataktan kalk ve bir gün daha geçirdiğin için sevinçle haykır. Arkadaşlarınızı ve iş arkadaşlarınızı olumlu bir tavırla selamlayın. Ev arkadaşlarınızdan dikkat etmelerini istediğiniz her şeyi isteyin, çünkü bu, dileklerinizin yerine geleceği bir gün.


Başak Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizde ve takviminizde her şeye yer var. Ama çok sıkı paketlemeyin. Kişisel ve profesyonel yaşamınızda kendiliğindenliğe yer bırakın. Yakında o dolabı başka biriyle paylaşıyor olabilirsin.


Terazi Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir adım at. Yeni bir şey dene. Gençleriniz için özel bir sürpriz olarak snowboard talimatlarını içeren bir aile kayak tatili planlayın. Bu, tüm yıl için harika bir çocuk karması.


Akrep Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün öfkeni kendine sakla. Ev arkadaşınızın eve getirdiği gerçekten çirkin kanepe yastıkları hakkında incelikli davranana kadar bekleyin. Birkaç gün içinde yatağında daha iyi görünebileceklerini önerin.


Yay Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dişçiye yaptığınız gezi, inci beyazlarınızın iyi durumda olduğunu ortaya çıkardı. Servis yapmadan önce cheesecake’i mükemmel bir şekilde kesmek için diş ipi kullanın. İlham aldınız — evde işleri farklı şekilde yapmanın başka yollarını bulmak için bu yaratıcılığı kullanın.


Oğlak Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mükemmel ev sahibi olmak için çok çaba harcadınız. Şimdi misafirperverliğinizi göstermek için daha fazla yer arayın. Planlarınıza ek olarak katılabileceğiniz bir yardım partisi var mı? Eğer öyleyse, git!


Kova Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün grubunuzu eğlendirirken zeki ama şapşal tarafınızın parlamasına izin verin. Hamuru, yağlanmış ve unlanmış fırına dayanıklı porselen kahve fincanlarına dökerek gerçek kekler yapın.


Balık Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İyi görünmeyi sevdiği için seninle dans etmeyecek. Peki ya iki sol ayağı zayıflığını ortaya koyuyorsa? Güven için kötü. Sadece ikiniz bir video satın alın, mobilyaları geri çekin ve pratik yapın. Romantizm çiçek açsın ve hazır olduğunda onu halka açık bir dans pistine ikna etmek çok daha kolay olacak. Bunu yaptığında, senin için ne kadar seksi olduğunu söyle.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.