Günlük Ev Burç Yorumları 20 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 20 Nisan Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İşkolik, eğlenmek için zaman ayırmanız için üye olmanız gerekir. Sıradan oteller, hızlı iş gezileri için iyidir, ancak iş bittikten sonra bir hafta sonu konaklaması ekleyecekseniz, şehrin ambiyansını yaşamanıza izin veren bir oda ve kahvaltıya bakın.


Boğa Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yatağınıza plastik örümcekler koymanın eğlenceli olduğunu düşünen ev arkadaşınızı masadan kaldırmak için güzel bir gün. Akşam yemeğinde beyaz tabakların kenarlarını süslemek için temiz bir lastik örümcek damgası ve gıda boyası kullanın. Eyvah! Rulomun altında ne var?


İkizler Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Büyü yapmak sizin ikinci doğanızdır. Sizi o korkunç örümcekten kurtardığı zamanla ilgili küçük bir notla hayatınızın aşkını büyüleyin ve kandırın. Onu (veya onu) şişirin – bunu kabul edecek son kişi olsalar bile, bir ego artışına ihtiyaçları var.


Yengeç Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Karda rahat ve sıcak olmak güzeldir, ancak çatının altında bir veranda salıncağında oturmak, yağmurun yağmasını ve şimşeklerin gökyüzünü açmasını ailenizle birlikte izlemek bir bağ kurma deneyimi olabilir. Böcek kupaları için çorba için ve doğanın gösterisinin tadını çıkarın.


Aslan Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Koşuşturma, koşuşturma, hokkabazlık, dinlenme. Tekrarlamak. Bugün diğerleri hariç hepsini atlayın. Verandada veya eşinizin rahat koltuğunda (onun içinde olduğu) kıvrılın ve biraz kestirin. Uyandığınızda olayları daha az çılgın bir bakış açısıyla göreceksiniz.


Başak Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir tatil yaklaşırken, yeni bir veya iki kıyafete ihtiyacınız olabileceğini düşünmeye başlıyorsunuz. Satışta mükemmel olanı bulmak için çok geç olduğunu fark ederseniz, bir arkadaşınızın sizin bedeninize uygun olup olmadığını ve ödünç bir şey almanıza izin verip vermeyeceğini görün.


Terazi Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Son anınızı marketteki yarı taze otların fiyatına dişlerinizi gıcırdatarak geçirmeye karar verdiniz. Kekik, biberiye, mercanköşk, defne ve tarhun gibi uzun ömürlü bitkiler kapalı saksılarda iyi iş çıkarır.


Akrep Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Pürüzsüz bitkiler can sıkıcıdır ve mükemmele yakın bir evi koruma becerinizden şüphe duymanıza neden olabilir. Bolluk görünümü için hoya veya balmumu bitkisini bir tel çemberin etrafına yerleştirin. Yeşilden daha güzeli yoktur.


Yay Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çok yoğun bir şekilde büyüyormuş gibi görünen bir pothos bitkisini yalnızca sizin öldürebileceğinizi düşünerek üzülmeyin. Gelecekteki bitkileri, boyutu için çok büyük bir ekici içinde yeniden saklamaktan kaçının. Her seferinde birkaç inç daha büyük en iyisidir.


Oğlak Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mükemmel ev sahibi olmak için çok çaba harcadınız. Şimdi misafirperverliğinizi göstermek için daha fazla yer arayın. Planlarınıza ek olarak katılabileceğiniz bir yardım partisi var mı? Eğer öyleyse, git!


Kova Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün grubunuzu eğlendirirken zeki ama şapşal tarafınızın parlamasına izin verin. Hamuru, yağlanmış ve unlanmış fırına dayanıklı porselen kahve fincanlarına dökerek gerçek kekler yapın.


Balık Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İyi görünmeyi sevdiği için seninle dans etmeyecek. Peki ya iki sol ayağı zayıflığını ortaya koyuyorsa? Güven için kötü. Sadece ikiniz bir video satın alın, mobilyaları geri çekin ve pratik yapın. Romantizm çiçek açsın ve hazır olduğunda onu halka açık bir dans pistine ikna etmek çok daha kolay olacak. Bunu yaptığında, senin için ne kadar seksi olduğunu söyle.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.