Günlük Ev Burç Yorumları 19 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 19 Nisan Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Elini o tavan arası kutularının içine sokma düşüncesi seni tiksindiriyor ama yine de biraz dekorasyon yapmak istiyorsun. Cesur ol. Senin oraya koymadığın hiçbir şey onların içine girmedi… değil mi?


Boğa Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İş arkadaşlarınız kötü sıkıntılı durumlar yaşıyor ve siz onları korkularından kurtaran bir meleksiniz. Küçük kağıt torbaları şekerle doldurun ve kapatmak için parlak bant kullanın.


İkizler Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu gece evde geçirmeyi tercih etmediğiniz bir akşam ama yine de suçluluk duygusu kalıcı. İleriyi düşün. Sizi özleyebilecek birileri varsa, odalarına küçük sürpriz ikramlar bırakın.


Yengeç Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Öğrencileriniz yerel barınak için para toplamak istiyor ve siz onlara nasıl iyi vatandaş olunacağını göstermek istiyorsunuz. Kuru kurabiye tarifi malzemelerini şeffaf bir kavanoza koyun ve üzerine küçük bir dekorasyon ekleyin. Masanıza koyun ve onlardan kendilerininkini yapmalarını isteyin.


Aslan Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yaprakların güzelliği sabah koşunuzda nefesinizi kesiyor. Onları sıcak balmumuna batırarak ve kurumaya bırakarak koruyun. Pencerelerinize iple asın veya hediye kutusu süsleri olarak kullanın.


Başak Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ailenize sağlıklı beslenmeyi sağlamanın denemeleri ve sıkıntıları son zamanlarda sizi rahatsız ediyor. Yerel aşçılık okuluna göz atın ve size yaratıcı sebze ve meyve oymacılığı öğretebilecek bir öğrenci bulun. Vay ailen.


Terazi Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çocukluğunuzdan karpuz oymaya dair güzel anılarınız var, ancak bunu bıçakla yapmanın ne kadar zor olduğunu hatırlıyorsunuz. Ahşap oluklar, kavun topları ve tokmakla vurulan çerez kesiciler harika tasarımları kolaylaştırabilir.


Akrep Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İnsanları durup iki kez bakmak, başkalarıyla oynamak için her zaman eğlenceli bir oyun olmuştur. Üzüm suyu ve kuru buz, kahve arabasında kesinlikle bulamayacağınız eğlenceli bir içecektir.


Yay Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendi cildine nasıl bakacağını biliyorsun ama o bitkiler? Yapraklardaki tüm kahverengi lekeler ne olacak? Ezilmiş balkabağından daha korkunç. Soruna bir ısı kaynağının neden olmadığından emin olmak için kontrol edin.


Oğlak Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

En yüksek zirvelere tırmanan yaratıklar bile suyun nihai tazeliğine ihtiyaç duyar – içeriye getirdiğiniz açelyalar da öyle olabilir. Ciddi derecede susamış bitkiler için, tencereyi ılık suya daldırın ve birkaç dakika dinlendirin. Boşaltmak için bir kenara koyun.


Kova Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Keskin bir zekaya sahip olmakla suçlansanız da, sulu şeyleri seversiniz. Bir arkadaşınız size bir kaktüs verirse, gülümseyin ve sizi gerçekten gördüklerini bilin. Denatüre alkole batırılmış bir Q-ucu ile istilacı unlu böcekleri vurun.


Balık Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Basit dekorasyon söz konusu olduğunda yenilikçiliğinizi gösterin. Giriş holünüzdeki masa, davetli misafirlerinizin gördüğü ilk dekorasyon olarak hizmet verebilir. Bir adak yazısının birkaç santim yukarısına ve arkasına yerleştirilmiş kağıt kesikleriyle gölgeleri dans ettirin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.