Günlük Ev Burç Yorumları 18 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Nisan Salı gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Nisan 2023 Salı Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sizi hazırlıksız yakalayabilecek karışıklıkları çözmek için güzel bir gün. TV’nizin arkasındaki dolanmış kablolardan bıktınız mı, DVR? Yüksek tanımlı bir multimedya arayüz kablosu — HDMI — iki veya üç kabloyu ortadan kaldırabilir.


Boğa Burcu

18 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sis, gizemlilik duygunuzla birlikte sürünüyor. Akşam yemeğinde alışılmadık bir başyapıt için kuru buzu su ve gıda boyası içeren bir kaseye ve kasenin ortasından yükselen bir sehpaya bir mum koyun.


İkizler Burcu

18 Nisan 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İçinizdeki ışık bugün parlayacak ve TV’nizin ve ilgili ekipmanların yanında küçük bir el feneri bulundurursanız, gerektiğinde bazı şeyleri kontrol edebilirsiniz. Elektrik kesintisinde biraz fazladan aydınlatmanın zararı olmaz.


Yengeç Burcu

18 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Günün başında gerin ve kaslarınızın iç çektiğini hissedin. Güçlü ormanda büyük kedi uyuyor. Gerçekten de kedinizin en sevdiği sandalye. Döşeme için aynı fırçayı kullanarak makul miktarda kürkü temizleyebilirsiniz.


Aslan Burcu

18 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizin tamamını yeniden şekillendirebilmeyi dilemeyi bırakın ve bir fark yaratmak için küçük bir köşe seçin. Belki sadece sade bir abajura süslemeler eklemek veya daha süslü resim çerçevelerine yatırım yapmaktır, ancak biraz uzun bir yol kat ettiğini göreceksiniz.


Başak Burcu

18 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Unutmayın, başkalarının davranışlarını değiştiremezsiniz, sadece sizinkini. En sevdiğiniz yürüyüş parkurunuzdaki çöpleri temizlemeniz gerektiğine karar verirseniz, düşüncesiz bir hareketin ardından eğilerek kendinizi yormamak için ucuna çivi olan bir sopa alın.


Terazi Burcu

18 Nisan 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Adaletin terazisi sizin lehinize dengelenmiştir. Haftada bir tartılan bir egzersiz rutinine başlamak için iyi bir gün. İki ayda bir inç kaybınızı takip etmeyi unutmayın.


Akrep Burcu

18 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hamile bir parıltıyla yürüyorsun ama cildin de pek iyi değil. İçeride olduğu kadar dışarıda da iyi hissetmek için şeker peelingi kullanın. Daha egzotik bir şey denemek ister misin? Bal, yulaf ezmesi, avokado ve esansiyel yağlar, güzel eksfoliantlar için harika temellerdir.


Yay Burcu

18 Nisan 2023 Salı Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yağmur havayı o kadar temiz yıkar ki, sizi kasvetli olmaktan çok tazelenmiş hissetmenize neden olur. Ayakkabılara çamur girer. Arka kapıdaki köpekleri uzaklaştırarak halı temizleyicileri aramaktan kaçının.


Oğlak Burcu

18 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yükseklere binmeyi seviyorsun. Arabanızın bagajındakileri kontrol edin ve taşımanız gerekmeyen önemsiz bir şey bulursanız, yakıt tüketiminizi artırmak için onu çıkarın. Yapmışken lastiklerinizin hava basıncını da kontrol edin.


Kova Burcu

18 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Cadılar Bayramı yaklaşıyor olsa bile yüksek sesler ve sekiz ayaklı yaratıklar sizi ürkütür. Evinizde çalışmak istediğiniz bir siren sesi var. Bugün, duman alarmlarınızın pillerini kontrol etmek için iyi bir gün.


Balık Burcu

18 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Suyu sevdiğiniz kadar, duş kapılarının kristal berraklığında olmasını da istersiniz. Küçük sileceği el altında bulundurun ve camın temiz kalmasına yardımcı olmak için her duştan sonra kapıları kapatın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.