Günlük Ev Burç Yorumları 17 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Nisan Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dışarıyı içeriye sokmak istiyorsunuz ama canlı bitkileri sulamak istemiyorsunuz ve ipek bitkilerinin sahte göründüğünü düşünüyorsunuz. Bir nakkaş veya daha iyisi kurnaz bir arkadaşınızla duvara bir ağaç çizin. Bir ormana veya ormana gitmeden önce bir tane deneyin.


Boğa Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ya kitap rafları ekleyin ya da kitapları kaldırın ve bir kitaptan vazgeçme düşüncesine katlanamazsınız. Bir dahaki sefere hareket ettiğinizde onları sallamaya da dayanamazsınız. Dürüst olun ve sağduyulu olun — belki bir arkadaşınızın katkısı yardımcı olur?


İkizler Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Meşgul insanlar bugün mutfakta omzunuzun üzerinden bakmak isteyebilir. Onları içeri almak istemiyorsanız, dört peynirli makarna ve peynir sırrınız, buna gerek yok… İsviçre, Colby, keçi ve Monterey Jack.


Yengeç Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün, başladığınız şeyi devam ettirmek için iyi bir zaman. Bir zamanlayıcı ayarlayın, böylece fırında muzlu ekmek dışında ne zaman olduğunuzu kaybetmezsiniz. Dikkat olmak; Kendinizi başka bir işe kaptırırsanız, o sizin için yanık tatlı olacak.


Aslan Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün, özellikle garanti işi için arıyorsanız, sisteme takılıp kalmamaya dikkat edin. Kiminle konuştuğunuzun ve ne söylendiğinin adını ve soyadını not etmek için elinizin altında bir kalem ve kağıt bulundurun.


Başak Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yabancı ve egzotik bir şey deneyimlemeyi özlemek, yurt dışına seyahat etmeniz gerektiği anlamına gelmez. Ziyaret etmek istediğiniz bir ülkeden bir yemek kitabı alın ve sosis ve püre yapımında yaratıcı olun.


Terazi Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Partinizde karaoke makinesini açmaya karar verdiğinizde ittifaklara yakından bakın. Hafif tutun ve gerçekten istemeyen insanları şarkı söylemeye zorlamayın. YouTube’daki parti sayfanıza gönderebileceklerinizi yumurta haline getirin.


Akrep Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Konu dondurmaya geldiğinde açgözlü ama yine de spor salonunda geçirdiğiniz saatleri saymaya mı çalışıyorsunuz? En sevdiğiniz markanın ve lezzetin daha küçük porsiyonları ile isteklerinizi tatmin edin. Hepsini yemek isteseniz bile bira bardağını ev arkadaşlarınızla paylaşarak bunu başarabilirsiniz.


Yay Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Derin nefes alma günü mü? Prozac yerine Zen anları ve bir mantra: Bununla başa çıkabilirim. Halılar için leke temizleyiciler vardır ve dökülen süt havlu ile emilebilir. Ortaya çıktıklarında ikilemlerle başa çıkacak donanıma sahip olduğunuz için mutlu olun.


Oğlak Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kuponlarla yemek bütçenizi esnetmek için çok fazla enerji harcıyorsunuz. Satış yapan mağazalar için sizi uyaran hizmetler var; çift ​​kupondan yararlanmanın ve süper ucuza mal almanın harika bir yolu.


Kova Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Astronot modundaki kızınız, önce kutuyu sallayarak gazozun yerçekimine nasıl meydan okuduğunu size gösterdiğinde, bir çırpma teli alıp mikrofonmuş gibi ağzınıza tutmalı ve onu görev kontrol moduna geçmesi için yönlendirmelisiniz. Şimdi onu temizlemek için adım adım talimatlara gelin.


Balık Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Julia Childs genellikle şarapla yemek pişirir, ancak siz ve kız arkadaşlarınız, tereyağı, sarımsak ve mantarlarla birlikte sote tavasına koyduğunuzdan daha fazlasını içerseniz, biraz fazla pişene kadar fırında ekmekleri unutabilirsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.