Günlük Ev Burç Yorumları 16 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 16 Nisan Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kurutma makinesinden aldığınız karışık renk çeşitleri artık zevkinize uygun olmayabilir. Kalın havluları mı yoksa ince havluları mı tercih edersiniz? Dev banyo havluları mı yoksa normal boy havlular mı? Banyoda bir tasarım parçası olarak süslenmiş havlularla gitmek için fazladan birkaç dolara değer mi? Keyfine bak.


Boğa Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çocuklarınızın akşam yemeği hazırlamasına yardımcı olma arzusunu şımartın. Eğlenceli bir tatlı için puding, kurabiye ve muz veya meyve dilimlerini su kadehlerine koymalarına izin verin. Sabırlı ol. Unutmayın, bir profesyonel gibi çalışacak koordinasyona veya deneyime sahip değiller.


İkizler Burcu

16 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün ödemesi yıllar alacak yeni bir fatura almak gibi ağır, uzun vadeli şeyler planlamayın. Sahip olduğunuz bütçeyi yeniden düzenlemeye odaklanın. Haftada birkaç gün araba paylaşımı yapıp bu doları tatil veya hediye fonunuza yatırmak mümkün mü? Bir iradenin olduğu yerde, çoğu zaman bir yol vardır.


Yengeç Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün genellikle anlaşamadığınız kadınlarla aranız iyi olacak. Bir yemekte bağ kurmak iyidir, ancak yeteneklerinizin ve fikirlere evet ya da hayır deme gücünüzü tamamen kontrol altında tutmak için alkolü atlayın.


Aslan Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinize yeni stereo sistemi kurmadan önce plan yapın. Kabloları gizlemek ve tozu dışarıda tutmak için arka paneldeki makul bir şekilde kesilen kapaklar, gelecekte ihtiyaç duyduğunuzda bağlantılara ulaşabileceğiniz anlamına gelir.


Başak Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ayrıntılara dalın. Günümüzde yatak pedini yıkamak için yatağı soyduğunuzda, yatağın karşı köşelerine yazı, sonbaharı, kışı, baharı işaretleyin, böylece mevsimlere göre yatağın konforunu uzatabilirsiniz.


Terazi Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Estetik önemlidir, zaman da öyle. Boya püskürtücü ile büyük boyama işlerinde zamandan tasarruf edebilirsiniz. Bir hırdavatçıdan satın alın veya kiralayın. Uygulamalı bir deneyim için ekstra kaynaklara sahip olmayı çok isterdiniz, ancak bu şu anda imkansız.


Akrep Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün kilit ilişkiniz için zaman ayırın. Romantizm gerektirir mi? Ciddi konuşma mı? El ele yürümek sizi birbirinize yaklaştıracak mı? Sahip olduğunuz mülkte neyin değiştirilmesi gerektiğini düşündüğünü sorun. Birbirinize nasıl yardımcı olabilirsiniz?


Yay Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hız yerine kalite günü yönetmeli. İyi bir astar hazırlığı için yüzeyleri zımparalamak, taze boyanın güzelliğini daha uzun süre dayanmasını sağlayacaktır. Ve bu aynı zamanda sağlam bir finansal anlam. Ne kadar az malzeme kullanırsanız, o kadar az para harcarsınız.


Oğlak Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Eşleşen şeyleri seviyorsun, ama tam olarak değil. Koltuklarda aynı kumaşla bir dizi vintage sandalye çekin. Eski ile çağdaşı karıştırma anlayışınız harika — bundan faydalanın.


Kova Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Eski görünümlü yeni şeyleri seviyorsunuz. Bir güverte veya mobilya parçasının ahşabını kırmızı boyayla kaplayarak, ardından yeşil ile fırçalayarak ve kırmızının bir kısmının zirve yapmasına izin vererek gözü kandırın.


Balık Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Eviniz tasarımında tüm unsurlara sahiptir, ancak bir şey eksiktir. Parlak turuncu balıkların olduğu bir gölet, sahip olmayı özlediğiniz şeydir. Uzun ömür için, deliği normal havuz astarlarından daha kalın olan kauçuk çatı kaplama malzemesiyle kaplayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.