Günlük Ev Burç Yorumları 15 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 15 Nisan Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kadınlar genellikle erkekleri yön sormamakla, erkekler de kadınları cihazla birlikte gelen kılavuzu okumamakla suçlar. Bugün, dinlemek ve okumak için zaman ayırın.


Boğa Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Biliyorsunuz gelecek yılınız iş ve eğlence için seyahat planları içeriyor. Bir pasaportla hazır olun, böylece son dakika fırsatı kapınızı çaldığında hayal kırıklığına uğramazsınız.


İkizler Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tek istediğiniz huzur ve sessizlik, ancak evinizdeki gürültü seviyesi ev arkadaşlarınız arasında giderek artıyor gibi görünüyor. Diğer kişi sadece bir kol mesafesi uzaktayken duyulmak için bağırmanız gerekiyorsa, desibel seviyesi tehlikeli derecede yüksektir. Kulağımızın hassas kısımları yumuşak sesleri hak eder.


Yengeç Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün tek başınıza temizlik ve yemek yaparken, kendiniz için neye ihtiyacınız olduğunu ve bu ihtiyaçları nasıl karşılayabileceğinizi düşünmek için zaman ayırın. Her iki tarafta da kızarmış ekmek kadar küçük bir şey sizi sinirlendiriyorsa, basit çözüm bir ekmek kızartma makinesidir. Mutfak temanıza uygun bir model için alışveriş yapın.


Aslan Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Cesur yemek pişirme, yanma anlamına gelmek zorunda değildir. Jalapeno biberlerinin yerine doğranmış yeşil biber koyun, böylece tarif ailenizdeki ateşe daha az hazır olanların ağızlarını yakmaz.


Başak Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Muzlarınızı sarı kabuklu ve lekesiz seversiniz, bu yüzden onları soyduğunuzda içindeki meyve mükemmeldir. Yine de kahverengi benekli muzlar mükemmel muz ekmeği yapar. Bu yüzden açık fikirli olun; atmadan önce düşün.


Terazi Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Eve yeni bir yemek kitabı getirmeniz gerekiyorsa, onu sıra dışı yapın ve gözünüze çarpan tariflerden en az birini hemen hazırlayın. Kasabanızın tarihi toplumunun bir yemek kitabı hazırlayıp yayınlamadığını kontrol edin ve görün. Asla kullanmayacağınız bazı tarifler ve malzemeler üzerine kıkırdayın.


Akrep Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün alışılmadık bir şekilde içe dönük hissedebilirsiniz. Mücevher kutusu dışında her yere yerleştirdiğiniz mücevherleri düzenlemek için zaman harcayın. Modası geçmiş ancak bugün giymekten keyif aldığınız parçalarla geri gelebilecek stilleri döndürün.


Yay Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Açık sözlülüğünüz biraz duyarsız olabilir. İstenmeyen bir dikenli bumerangın sizi geri sokmaması için bu gece yemek masasının etrafında dilinize dikkat edin. Mutfağı temizlemek için herkesten yardım isteyin ve angarya birkaç dakika içinde halledilecektir.


Oğlak Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sadece sizin verebileceğiniz bir kararla karşı karşıya kalabilirsiniz. Önümüzdeki ay kariyerinizi ailenizin önüne koyuyormuşsunuz gibi geliyor. Ne de olsa zaman dar. Hemen hemen her şeyi haklı çıkarabileceğinizi biliyorsunuz, bu nedenle bu karar için bir mentorun tavsiyesini almak isteyebilirsiniz. Bugün kafeinli içecekler yerine sakinleştirici çay için.


Kova Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Güvenlikli sitenizin kodlarını incelerken mahallenizdeki benzer düşünen insanlardan destek ve yardım alacaksınız. Herkesi dinleyin, her konutun artık aynı görünmemesi gerektiğini düşünenler bile. Bazı konuları bölge sakinlerinin oylamasına götürmeniz gerekebilir.


Balık Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bahçenizde oturup yabani kuşların beslenmesini izlerken sessizliğin gücünü öğrenin. Ayağınıza biraz yiyecek koyun, sessiz ve hareketsiz kalın. Ziyafete gelenlerin tüylerinin güzelliğine dikkat edin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.