Günlük Ev Burç Yorumları 14 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Nisan Cuma gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu, meşgul parmakların zamanıdır, ancak her şeyi kendiniz yapmak için ihtiyacınız olan zamanı bulamayabilirsiniz. El sanatları fuarlarında ve web’de alışveriş yapmak, her zaman vermeniz gerektiğini düşündüğünüz kişisel dokunuşla küçük hediyeler vermenize olanak tanır.


Boğa Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hâlâ asılı olan hamağa sıcak bir battaniye ve yastık alıp gece için yatağa yattığınızda, başkalarının domuz kafalılık olarak yorumlayabileceği yükseliş hissetme eğilimindesiniz. Açık hava gecesinin sessizliğinin tadını çıkarırken üşütmemek için çift kat pijama giyin.


İkizler Burcu

14 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sabırsızlık ve yemek yapmak bir arada olmaz, ancak güne nasıl başladığınız önemlidir. Kulaklı krep yapmak için zaman ayırmak harika. Hamur için hazır olduğundan emin olmak için ızgaraya su serpmeyi unutmayın.


Yengeç Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu öğleden sonra birisine uzanıp çimdiklemek için inkar edilemez bir dürtü hissedebilirsiniz, ancak huysuzluğunuzu kendinize ve ellerinize daha üretken konularla meşgul etmek için gerçekten daha iyi bir gün. Çorbayı karıştırırken, hayatınıza ne getirmek istediğinizi düşünürken saat yönünde ve kovmak istediğiniz duygulardan zihinsel olarak vazgeçerken saat yönünün tersine yapın.


Aslan Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Boya, genellikle bir odanın tonunu değiştirmenin en cesur yoludur ve oğlum, sizden birinin makyaja ihtiyacı var mı? Düz yüzeyli boya, ağır dokulu duvarları en aza indirir. Kusurları en aza indirmenin harika bir yolu – sonuçta kusurlardan nefret edersiniz.


Başak Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün fiziksel sağlığınıza dikkat edin. Artan enerji ve sohbetten gelen keyif için sizinle aynı fikirde, vücutlu bir arkadaşla yürümeye başlayın. Gün ortası gezintisi, eldeki görevlere yeni bir bakış açısı getirir.


Terazi Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün işleri erteleme eğilimindesiniz. Erteleme, temizlik işlerinin daha sonra daha zor olduğu anlamına gelir. Ocağın üstünü ve tezgahları şimdi hızlıca silmek, daha sonra fırçalamayacağınız anlamına gelir.


Akrep Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Geç başlamak, acele etmek ve acele etmek anlamına gelebilir, bu da hatalara veya daha kötüsü kazalara eşit olabilir. Bugün taksi annesi olarak hizmet ederken cep telefonunuzu kapalı bırakın veya kenara çekin.


Yay Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendi sağlığınız ve ailenizin sağlığı söz konusu olduğunda alternatif çözümler aramak için baskı altında hissediyorsunuz. Gribi başlamadan önce yenmenin doğal bir yolu için doktorunuza ve/veya bilgili bir bitki uzmanına danışın. C vitamini ve sarımsak başlamak için iyi bir yer olabilir.


Oğlak Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir adım atmakta sorun yok. Hayat arkadaşınız, birlikte yolculuğunuzun bir sonraki adımı olarak sizden taşınmanızı istiyor. Birlikte bir kira sözleşmesi imzalamadan önce ince yazıları okuyun. Hazır oradayken, konutun ikinizin de eşit derecede sevdiğinden emin olun çünkü orada bolca zaman geçireceğinizden emin olabilirsiniz.


Kova Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dışarı çıkıp yeni bir yeri ziyaret etme dürtüsünü hissediyorsunuz. Seyahat etmek bütçenizi aşmak zorunda değildir. Yerel kalın ve genellikle otel konaklamalarında yarıya kadar tasarruf edin.


Balık Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Şarkı “tarih hakkında pek bir şey bilmiyorum” diyor ama artık bir yetişkin olduğunuza göre onu ilginç buluyorsunuz. Yakınlardaki müzelere ve tarihi mekanlara yapacağınız bir gezi sizi geçmişinizle bağlantıya geçirebilir ve bilgi birikiminizin temelini atmanız için size bir taş daha verebilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.