Günlük Ev Burç Yorumları 13 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 13 Nisan Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün yoldaki küçük tümsekler sizi kolayca hayal kırıklığına uğratabilir. Masada hayatın küçük aksilikleri için yanınızda bir leke çubuğu taşıyın. Küçük meseleler için büyük işler yapmayın. Kimin umurunda? Sadece iyi vakit geçirin ve dağınıklığı sonra halledin.


Boğa Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çocuklarınızla oyun randevunuz varken yemek pişirmek ve temizlik yapmak bekleyebilir. Unlu-tuzlu hamur yapın, kurabiye kalıplarıyla kesin, kürdanla kurdela için bir delik açın ve pişirin. Hediye etiketi süsleri için kuruduğunda işaretleyici ile boyayın veya renklendirin.


İkizler Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Resim, sanki su altından veya büyük piksellerin arasından bakıyormuşsunuz gibi bulanık gelebilir. Uydu çanağınızı kontrol edin; yaprakları süpürmeniz gerekebilir. Araba camları için bir kar fırçası, sert havalarda bulaşıkları temizlemek için kullanışlıdır.


Yengeç Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Altlarını süpürebilmek için koltuk minderlerinin çıkarılması, bilinmeyen bir bölgeye doğru bir keşif gibi görünebilir, ancak dev bir karamelli latte için yeterli para bulduğunuzda kendinize biraz zaman ayırın.


Aslan Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu davetlere hitap ederken geniş vuruşlar ve ince çizgiler gereklidir. Ancak eliniz kaligrafide başarısız olursa, kelime işlem programınızda güzel yazı yazan yazı tipleri olduğunu unutmayın. Ve unutmayın: yazıcınız zarfları işlemek üzere ayarlanabilir.


Başak Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Diğer insanlar, maskeli baloyu planlarken olmasını istediğiniz kadar organize olmayacaklar. Satılan ve kimin tarafından satılan biletlerin sayısını tutmaya çalışırken inceliğinizi kullanın. Listeniz ister el yapımı ister bilgisayar tarafından olsun, her birinden para toplarken odaklanmak için zaman ayırın.


Terazi Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sürüklenen bir tüy bugün duygusal dengenizi bozabilir. Şarkılarını kaybettikleri için ağıt yakmadan önce, resim pencerenize çarpan kuşların darbeden kurtulmaları için 24 saat izin verin.


Akrep Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sabır, izlenen kir söz konusu olduğunda sahip olmadığınız bir erdemdir. Garajda olanlar tüm evi kirletebilir. Dağınıklığı en aza indirmek için garaj kapısının içine ve dışına emici bir mat yerleştirin.


Yay Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yolunun sonunda bir ışık var. Eski ampullerinizi kademeli olarak kompakt flüoresanlarla değiştirirseniz, elektrik faturanızda paradan tasarruf edersiniz. Bu düşük voltajlı ampuller, tavan vantilatörü lambalarınız için bir adaptörle birlikte gelir.


Oğlak Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çocuklarınız nihai sonuca bayılıyor ama siz bugünün yapılacaklar listesinin başındaki görevden nefret ediyorsunuz. Kayıp oyuncakları tekrar bulabilmeleri için kalelerini veya oyun odalarını temizlemek buna değer.


Kova Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Temizlik standartlarınıza göre yapılmayabilir, ancak bir telefon araması sizi beklenmedik misafirlere karşı uyardığında, evinizdeki her kişiye bir temizlik görevi atayın. Bunun bir hız yarışması yapmak, sizi şirket için yeterince hazırlayacaktır.


Balık Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Geleceğinizde önemli bir hareket var. Dağınıklığı gidererek bugün buna hazırlanın. Boş gazete kağıdı yastıklı bir ambalaj kağıdı yapmaz, ancak cam eşyalarınızı mürekkepli türden çok daha temiz tutar.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.