Günlük Ev Burç Yorumları 12 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 12 Nisan Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Enerjiniz derinlikleri aydınlatır ve tartışan ev arkadaşlarınızın ikileminin temeline inebilirsiniz. Yıkılan giysilerden kimin sorumlu olduğunu belirlerken çamaşır suyunu makineden tamamen çıkarmak için çamaşır makinesini bir döngüden geçirin.


Boğa Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Partinin hayatının abajur taktığı söyleniyor. Göz alıcı bir dekor için sizinkini boncuklu satenle süsleyin. En azından sezon boyunca yaşayabileceğiniz bir renk seçin.


İkizler Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Başkalarıyla başka bir gün iletişim kurun. Bu, kendi arzularınız ve ihtiyaçlarınızla ve bunların yakın zamanda satın aldığınız eve nasıl uyabileceğiyle iletişim kuracağınız bir gün. Sürekli olarak değerlendirmek üzere bir şeyler not alabilmek için bir ev not defterini el altında bulundurun.


Yengeç Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün başıboş bir zihne hazırlıklı olun. Zeminleri paspaslamak gibi basit dirsek yağı gerektiren görevleri yapın. Sadece parlatılmış görünüm için kuru paspaslayın. Muhteşem temiz bir ev ile ödüllendirileceksiniz.


Aslan Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Detaylara dikkat edin. Tatiliniz için mükemmel pansiyonu ararken araştırmanızı yapın. Web sitelerindeki fotoğraflar meşhur 1000 kelimeye bedel. Bu bir otel değil. Rezervasyon yaparken doğrudan tesis sahibiyle konuşursanız, kaliteyi daha iyi anlarsınız.


Başak Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Desenlerin ortaya çıkacağı bir gün, ancak onları alakalı oldukları yerde istiyorsunuz, çünkü ütü masanız kafes işi üzerinde yeni bir ped kullanabilir. Bu arada dolgu olarak bir havlu kullanın.


Terazi Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Günlük rutininiz ve uyku döngünüz bozuldu, ancak artık erken kalkıp ev halkı uyurken çalışmanın değerini görüyorsunuz. Dışarıdaki birçok cırcır böceğinin sesi size kızak çanlarını hatırlatabilir ve bir Noel gömleği fikrine yol açabilir. Çanların yaklaşık olarak bir broşun yerleştirileceği yere takıldığına dikkat edin.


Akrep Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Eşinizle resim çerçevesi hakkında tartışmayı bırakın ve birlikte bakmak için mağazaya gidin. Satın alımlarınızdan sonra, neyin nereye gittiğine dair bir tablo çizmek ve fotoğrafları hizalamak için bir seviye kullanmak isterse bırakın yapsın. Unutmayın, eviniz ikinize de ait.


Yay Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Taze otlara olan özleminiz, bir yıl daha açık hava bahçeciliğinin yapılmasıyla bitmedi. Otları iç mekan saksılarından veya teraryumdan büyüterek sofranıza getirin. Kokuları mutfağınıza giren herkesi mutlu edecek.


Oğlak Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gününüz yeterince karıştırılmış olabilir, ancak güne çırpılmış yumurta ile başlamaya kararlıysanız ve yumurta kabuğundan bir parça kaybederseniz, daha büyük bir yumurta kabuğuyla onu kovalayın, çünkü ikisi tuhaf bir şekilde birbirini çeker.


Kova Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kişiliğinizin karanlıkta ışık tutmasıyla bilinir. Birkaç oda için bir duvar fenerine yatırım yapın, böylece fırtınalar bir elektrik kesintisi yarattığında, mum gücü aramak için ayak parmaklarınızı yere vurmazsınız.


Balık Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ayakkabı perisi size satış geni miras bıraktı. Kutuları atmayın. Dolabınızda daha düzenli istiflemek ve diğer çiftler tarafından daha az sürtünmek için ayakkabıları içlerinde tutun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.