Günlük Ev Burç Yorumları 11 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Nisan Salı gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Nisan 2023 Salı Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Benzer düşünen insanlar, yeni, dramatik oturma odanız için planladığınız koyu kırmızı renk düzeninde size destek ve yardım sağlayacaktır. Yüksek basınçlı satış görevlilerinin yanında biraz dikkatli olun. Bir tasarımcıya danışmak, baskıya boyun eğip pişman olmaktansa sevdiğiniz bir tasarımın anahtarı olabilir.


Boğa Burcu

11 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir fayda maskeli balo partisine katılmak için siz ve eşiniz için uyumlu kostümler mi planlıyorsunuz? Eşinizi bu yıl elle yaparak şaşırtın!


İkizler Burcu

11 Nisan 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Jakuziye dalmak size ve eşinize yoğun bir günün sonunda durup birbirinize dikkat etmeniz için zaman verir. Şimdi, sığınağınızı çevrelemeyi tartışmak için iyi bir zaman, bu yüzden dışarıdaki hava korkunç olduğunda, bir baloncuk jeti açacaksınız.


Yengeç Burcu

11 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeşil, git demektir. Başkalarının ışığını bilmek sizin yeteneklerinizden biridir, bu nedenle artistik çocuğunuz misafir banyosunu deniz köpüğü ve Karayip kumu denen renklere boyamayı teklif ettiğinde, ‘Evet’ deyin. Teşekkür ederim.’


Aslan Burcu

11 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Donanım ve yazılım sorunları hakkında söylenip durdukça ağ iletişimi bugün farklı bir anlam kazanıyor. Hata onunmuş gibi davranmak yerine, kurtarmaya gelen teknisyene iyi davranın. Daha sonra kullanmak üzere size verilen ipuçlarını not ettiğinizden emin olun.


Başak Burcu

11 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir kitapta bulduğunuz talimatlardan fil şeklinde sarılmış ekstra havlular getirdiğinizde, ev misafirleriniz mizahınızı takdir edeceklerdir. Filin başındaki güneş gözlüğü mutlaka gülecektir.


Terazi Burcu

11 Nisan 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çıkarırsın, kullanırsın ve geri koyarsın, bu iyi bir kavramdır, aslında ev arkadaşınızın aletlerini ödünç almak söz konusu olduğunda en iyisidir. Aletleri kullanışlı tutmak için garajın bir tarafına delikli pano ve kancalar asın.


Akrep Burcu

11 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yaşlı akrabalarla yaşanan sorunlar, yaşam koşullarının değişmesine neden olabilir. Bir ebeveyni evinize taşımadan önce, mali durumları göz önünde bulundurarak isteklerini sorun. Herkesin duyguları üzerindeki baskıyı azaltmak için mümkünse değişiklikleri kademeli olarak yapın.


Yay Burcu

11 Nisan 2023 Salı Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşınız eve beklediğinizden daha büyük bir köpek getirdiğinde açık fikirli olun. Daha büyük, daha dağınık veya daha gürültülü anlamına gelmez. Yumuşak tonlarda konuşarak ve köpek muamelesi yaparak ve kafasına hafifçe vurarak hayvanı tanımak için zaman ayırın. Ödülünüz sallanan bir kuyruk ve koşulsuz sevgi olacaktır.


Oğlak Burcu

11 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Peki ya bir ev makyajı için ayrıntılı planlarınız başarısız olduysa ve kendinizi huysuz hissetmenize neden olduysa? Yine de, daha sıkı bir bütçe ve zaman kısıtlamaları ile bazı kolay yükseltmeler yapabilirsiniz. Hepsi bir yıkama değil.


Kova Burcu

11 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yaklaşan seminer için isim etiketleri sıkıcı olmak zorunda değil. Yapışkanlı etiketlerin önüne ilginç kağıtlar yapıştırın ve kurdele ile süsleyin. Ayrıca, adın kalın harflerle net bir şekilde yazıldığından emin olun.


Balık Burcu

11 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün kaşlarınızı kaldıracağınızdan eminiz. Sırf kitschliğinizi kanıtlamak için, kar odanız artık retro hatlı bir telefonla övünüyor. Kime ‘telefon lastikle gider (çizme, galoş, aklından ne geçiyordu?)’ dediğinize dikkat edin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.