Günlük Ev Burç Yorumları 10 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 10 Nisan Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Paradan tasarruf etmek için önceden plan yapın. Kuru temizlemeci bu perdeleri bir şapka damlasında temizleyebilir, ancak o zaman ev yapımı kokteyl soslu Meksika mavi noktalı karides yerine küçük salata karidesi servis ediyor olabilirsiniz. Daha sıcak damakları memnun etmek için bir damladan fazla Tabasco ekleyin.


Boğa Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Perdeler üzerinde bir güç mücadelesi mi? Kimin aklına gelirdi? Şeffaf paneller istiyorsunuz; ev arkadaşın astarlı paneller istiyor. İyice düşün. Geçen sezonun panelleri şimdi indirimde bulunabilir, böylece bir dahaki sefere asmak için ucuza alabilirsiniz. Çizgili paneller elektrik faturanızda tasarruf sağlar ve size birkaç farklı görünüm verir.


İkizler Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sevdiğiniz biri öldüğünde ve oldukça belirsiz bir vasiyet bıraktığında geçinme sözü verin. Stresi azaltacak iki ipucu: emlaktaki her öğeyi değerlendirmek için akredite bir eksper çağırın. Kayınvalideler yargılamanın dışında kalsın.


Yengeç Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Geçmiş deneyimler nedeniyle mahalle izleme programına duygusal olarak dahil olurken, diğerlerinin neden uzak durduğunu anlamak zor. Programın önemli noktalarını aktarmak için aklınızı kullanın ve mesafeli olmayı topyekun bir muhalefet olarak görmeyin.


Aslan Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sabır, bugün ihtiyaç duyacağınız erdemdir. Kör randevunuzdan hemen önce yeni yıkanmış arabanıza bir kuş kakasını yaptığında melekleri dua edin. Bu yüzden bagajda temizleyici ve kağıt havlu taşıyorsun.


Başak Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sizin için derli toplu bir insan için, eski eşyaları tutmanın yeni yollarını keşfetmek için depoya gitmekten daha eğlenceli ne olabilir? Ayrıca şarap kadehlerinizi dolaba ters asmak ve banyo lavabosunun altında ihtiyaçlar için bir çekmece olmasını hep istemişsinizdir.


Terazi Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu, oyun oynamak ve ailenizle biraz dostça rekabet etmek için iyi bir gece. Wii’de bowling oynayın, el-göz koordinasyonunuzu test edin ve bir hava hokeyi tahtası üzerinde yüzleşirken tezahürat becerilerinizi geliştirin veya Scrabble ile zihin gücünüzü test edin. Evinizi dolduran kahkaha en iyi dekorasyondur.


Akrep Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeniden dekore etme dürtüsünü takip ederken cüzdanınıza dikkat edin. Zamınızın tamamını hak etmeden önce harcamak ihtiyatlı olmayabilir. Çocuk odasında profesyonel bir halı temizliği yeterli olur mu yoksa yeni halı mı gerekir? Durum değerlendirmesi yapmak.


Yay Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu, yabancılarla konuşmak için harika bir gün. Ne de olsa, şehrinizi veya mahallenizi seçmenizin sebeplerinden biri de samimi bir ortamdır. Biriyle sohbet başlatın ve en sevdikleri restoranı veya bistroyu öğrenin. Kesinlikle gidilecek yeni bir yer öğreneceksiniz ve yeni bir arkadaş edinebilirsiniz.


Oğlak Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evden çalışıyor olmanız, müşterilerinizi oraya davet etmeniz gerektiği anlamına gelmez. Yaklaşımınızı ve tarzınızı değiştirmeyi düşünün, ancak iş müşterilerini eğlendirmek söz konusu olduğunda olağan rutinden çok da uzak değil. Mahremiyet için kabinleri olan bir restoran arayın. Yemeği yazabilmeniz için makbuzu sakladığınızdan emin olun.


Kova Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeniliğe olan sevgi, sizi teknolojiyi denemeye iter. Sekiz kata kadar daha hızlı pişiren yeni halojen ampullü mikrodalgalardan birine yatırım yapmadan önce, hız tutkusunu maliyetle birlikte tartın, ardından etkilemek istiyorsanız yeni cihazınızla yakınlaştırın.


Balık Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Onsuz pek yaşayamayacağınız mekanize şeylere dikkat edin. Doğru lastik basıncı, daha iyi gaz kilometresi elde etmenize yardımcı olacaktır. Ağır eşyaları bagajınızdan çıkarın ve hız sınırını geçin. Verimliliğin her zerresi önemlidir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.