Günlük Burç Yorumları 28 Nisan 2023

28 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 28 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Akrep Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah uyandığında kendini biraz gergin hissedebilirsin, özellikle de Aslan ayı ile geri giden Merkür arasındaki sert bağlantı gece boyunca savrulup dönmene neden olduysa. Şans eseri, sabahın ortasına kadar kendinizi daha enerjik, düzenli ve kontrollü hissedeceksiniz, ancak oyununuzun zirvesine geri dönmek için ekstra adımlar atmanız gerekebilir. Bu öğleden sonra Uranüs tedirgin olduğunda, mesleki ve romantik çevrenizdeki dramlara dikkat edin ve kişisel bakıma odaklanmak için sınırları uygulamayı düşünün. Neyse ki, bu akşam Venüs aktif hale geldiğinde ortam çok daha tatlı hissedecek ve sizi daha önce bulan tüm korkuları üzerinizden atmanıza yardımcı olacak.


Yay Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı ile Chiron arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde, sevgili Archer, yıldızlar bu sabah size rehberlik etmek ve sizi desteklemek için hizalanacak. Bu hisler tamamen olumlu düşünme ve evrenin arkanızda olduğuna güvenme ile ilgilidir, bu yüzden hayatın daha parlak tarafına baktığınızdan emin olun. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Uranüs tepenizde çalkalanıp gündeminize bir İngiliz anahtarı atmakla tehdit ettiğinde, düzensizlik ve beklenmedik karışıklıklara karşı tetikte olmak isteyeceksiniz. Neyse ki, romantik anları da tetikleyebilecek olan Venüs’ten gelen bir yardım eli sayesinde, akşam olmadan hemen önce uyum yeniden sağlanacak.


Oğlak Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Aslan ayı bu sabah erken saatlerde geri giden Merkür ile kare açı yaparak tuhaf ve istenmeyen rüyaları tetiklemekle tehdit ederken, ruhunuz kendi kendine çekilebilir. Neyse ki, Güneş ve Chiron arasındaki yararlı bir değiş tokuş sayesinde, sabahın ortasına kadar duygularınız ve gücünüz ile daha uyumlu hissedeceksiniz. Bu öğleden sonra Uranüs çalkalandığında ego darbelerine dikkat edin ve savaşlarınızı akıllıca seçtiğinizden emin olun. Arındırıcı bir enerji, akşamdan hemen önce Ay ve Venüs aynı hizaya geldiğinde sizi bulacaktır ve fiziksel aktivite veya yatıştırıcı bir köpük banyosu yoluyla stresi üzerinizden atmak için mükemmel bir bahane olacaktır.


Kova Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, sıcak kalpli Aslan ve yedinci güneş eviniz sevgili Kova burcunda yolculuğuna devam ediyor ve sizi sevginin her biçimini kucaklamaya teşvik ediyor. İyileşme fırsatları, özellikle nazik ve şefkatle konuştuğunuzda, Luna sabah ortasında Chiron’a bir öpücük üflediğinde devreye girecek. Bu öğleden sonra Uranüs tedirgin olduğunda, kendinizde ve başkalarında ruh hali değişimlerine dikkat edin ve stresi veya heyecanı sevdiğiniz insanlardan çıkarmamaya çalışın. Neyse ki, kozmik iklim, akşam çökmeden ve ay Venüs’le hizalanmadan hemen önce çok daha hafif hissedecek ve size eğlenme şansı sağlayacak.


Balık Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, Aslan ayı ile geri giden Merkür arasındaki sert bağlantı nedeniyle, rüyalarınız çok erken saatlerde kafa karıştırıcı olabilir. Astral alemde savrulmanıza ve dönmenize neden olan karşılaşmaları okumamaya çalışın, bunun yerine şu anda olması gereken şeye odaklanın. Şans eseri, Luna ve Chiron arasındaki tatlı bir değiş tokuş sabah ortasına kadar merkezinizi geri kazanmanıza yardımcı olacak, ancak biraz güneş ışığı ve temiz hava için dışarı çıkmak isteyebilirsiniz. Bu öğleden sonra Uranüs tedirgin olduğunda sözlerinize dikkat edin ve duyduğunuz kötü niyetli dedikoduları tekrarlamamaya dikkat edin.


Koç Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Aslan ayı bu sabah erken saatlerde geri giden Merkür ile kare açı yaptığında uyku döngünüzü bozmakla tehdit ettiğinde huzursuz bir enerji yükselecek. Neyse ki, Luna ve Chiron sabah ortasında aynı hizaya geldiğinde, kendinizle ve şimdiki zamanla yeniden bağlantı kurma şansınız olacak. Bu öğleden sonra Uranüs tedirgin olduğunda dramaya ve fazla harcamaya dikkat edin ve egonuzu takip etmeyi unutmayın. Ay ve Venüs destekleyici bir yönü paylaştığında, endişelerinizi salıvermenize, biraz eğlenmenize ve berraklığı geri kazanmanıza izin verdiğinde, akşam tezahür etmeden hemen önce tatlılık sizi saracak.


Boğa Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, ay Aslan burcundaki yolculuğuna devam ederken, evinize sıcaklık ve rahatlık getirirken, alanınızı bir parıltı dolduracak. Bu titreşimler, özellikle Chiron sabahın ortasında aktif hale geldiğinde, evde kalmak için mükemmeldir. Uranüs bu öğleden sonra çalkalanıp masaya inişli çıkışlı titreşimler getirdiğinde, kaosa ve duygusal karışıklığa dikkat edin. Neyse ki, özellikle lüksü ve kişisel bakımı kucaklamak için zaman ayırdığınızda, Luna uyumlu Venüs’ü öptüğünde, akşamdan hemen önce kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz. Bu hisler aynı zamanda duyularınızı da artıracaktır, bu yüzden iyi yediğinizden emin olun.


İkizler Burcu

28 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Aslan burcundaki Ay, bu sabah çok erken saatlerde geri giden Merkür ile karşı karşıya geliyor ve garip ve beyinsel rüyalar yaratmakla tehdit ediyor. Şans eseri, uyandığınızda berraklığı geri kazanma şansınız olacak ve Chiron’dan gelen bir yardım eli sizi çevreleyen süptil enerjiye uyumlanmanıza izin verecek. Bu öğleden sonra Uranüs aktif hale geldiğinde müdahaleci düşünceler sizi yoldan çıkarabilir, ancak ruhunuza giren herhangi bir verimsiz veya olumsuz diyaloga takılmamaya çalışın. Akşamdan hemen önce Luna, Venüs’ü öptüğünde, romantizm veya kişisel bakım için mükemmel ortamı yarattığında, tatlılık etrafınızı saracak.


Yengeç Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Ay bugün Aslan burcunda ve ikinci güneş evinizdeki yolculuğuna devam ediyor ve sizi dünyayı tüm duyularınızla keşfetmeye teşvik ediyor. Luna, Chiron’a bir öpücük gönderip size değerinizi bilmenizi hatırlattığında, sabahın ortasında iyi hisler akacak. Öğleden sonra sakinleşirken ve Uranüs heyecanlanıp topluluğunuzun temellerini sarsmakla tehdit ederken gerginliğe dikkat edin. Şans eseri, akşam çökmeden hemen önce ortam çok daha tatlı hissedilecek ve Luna, Venüs’le destekleyici bir fikir alışverişinde bulunarak, dikkat çekmemek ve biraz çöküşü kucaklamak için mükemmel bir bahane oluşturuyor.


Aslan Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bugün burcunuzdan yolculuğuna devam ediyor, sevgili Aslan, auranızı yükseltirken size kendinizi kutlama izni veriyor! Luna, sabahın ortasında Chiron’la hizalanırken, evrenle uyum içinde hissetmenize ve hayatta olmanın zevklerine yardımcı olurken, iyi hisler özgürce akacak. Uranüs bu öğleden sonra çalkalandığında, özellikle de profesyonel tutkular söz konusu olduğunda, öngörülemeyen engellere veya zorluklara dikkat edin. Akşam yaklaşırken arkadaşlarınıza ulaşmayı düşünün ve Luna, Venüs’e bir öpücük göndererek sizi topluluğunuzla ve sizi en çok yükselten insanlarla bağlantı kurmaya teşvik eder.


Başak Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı, bu sabah çok erken saatlerde geri giden Merkür ile karşı karşıya geliyor sevgili Başak, bu rüya alemlerinde karışık mesajlar verebilir. Şans eseri, Luna sabah ortasında Chiron ile aynı hizaya geldiğinde, masaya temizleyici ve enerji verici bir hava getirdiğinde, tüm zihinsel örümcek ağlarını silkeleme şansınız olacak. Bu öğleden sonra Uranüs aktif hale geldiğinde, ötelerden gelecek destek mesajları için gözlerinizi dört açın, ancak sizi yanlış yola sokan garip tesadüfleri okumamaya çalışın. Ay ve Venüs’ün destekleyici bir bağlantıyı paylaştığı akşamdan hemen önce, özellikle de kendinize odaklanmak için sınırlar koyduğunuzda, tatlılık sizi bulacaktır.


Terazi Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün ilişkilerinizi geniş ve geniş bir şekilde beslemeyi unutmayın, çünkü Aslan ayı haritanızın toplumu yöneten sektörü boyunca yolculuğuna devam ediyor. Bu titreşimler, özellikle Luna şifalı asteroit Chiron’a bir öpücük üflediğinde, her gün neşelenen insanları takdir etmekle ilgilidir. Bu öğleden sonra Uranüs çalkalandığında, kendinizde ve başkalarında kıskançlığı tetikleyebilecek güç mücadelelerine dikkat edin. Neyse ki, ay ile Venüs arasındaki tatlı bir değiş tokuş sayesinde enerji, akşamdan hemen önce eşitlenecek ve neşe ve iyimserlik duygunuzu geri kazanmanıza yardımcı olacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.