Günlük Burç Yorumları 23 Nisan 2023

23 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 23 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, İkizler ayı bu sabah ahenkli Venüs’le kucaklaşıyor ve aklınıza tatlılık getiriyor. Bu titreşimler, akranlarınızla nazik sözler alışverişinde bulunmak için mükemmeldir, bu yüzden iltifatlarınızı esirgemeyin. Pozitif düşüncenin gücüyle çalıştığınızda, Luna sabahın ortasında Chiron’a bir öpücük üflerken kendinize güzel şeyler söyleyin. Bu öğleden sonra geri giden Merkür tutkulu Mars’la aynı hizaya geldiğinde, sizi içinizdeki çocuğu takdir etmeye ve kabul etmeye teşvik ettiğinde, gençken size rahatlık veren basit zevkleri kucaklamayı düşünün. Gün sona ererken konuşkan hissedeceksin, bu yüzden bir arkadaş topladığınızdan emin olun.


Boğa Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah haritanızın lüksü yöneten bölümünde İkizler ayı Venüs’e yaklaşırken, istediğiniz kadar yavaş hareket edin. İster şık bir kahvaltı sipariş etmek, ister sessizce doğanın tadını çıkarmak için bir dakikanızı ayırmak olsun, bu titreşimlerin tümü çöküşü kucaklamakla ilgilidir. Luna ve Chiron sabahın ortasında aynı hizaya geldiğinde sessizlik ruhunuza biraz iyi gelecek ve tek başına bir yürüyüş gezisine veya tek başına alışveriş gezisine çıkarken düşüncelerinizi toparlamak için mükemmel bir bahane olacaktır. Bununla birlikte, Merkür geri hareketi Mars ile aynı hizaya geldiğinde sosyal doğanız bir kez daha canlanmaya başlayacak, bu nedenle yatmadan önce sevdiğiniz biriyle tanıştığınızdan emin olun.


İkizler Burcu

23 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler burcunuzdaki Ay, bu sabah yolculuğuna devam ediyor ve şafak sökerken ahenkli Terazi ile yakınlaşıyor. Bu göksel birlik, kişisel bakımı benimsemek ve ihtiyaçlarınızı kabul etmek için mükemmeldir, ancak romantizm de devreye girebilir. Özellikle kişisel deneyimleriniz bir başkasının zor bir durumla başa çıkmasına yardımcı olacaksa, Chiron sabahın ortasında aktif hale geldiğinde, topluluğunuzu veya bir meslektaşınızı desteklemeniz için çağrılabilirsiniz. Bununla birlikte, günün ilerleyen saatlerinde geri giden Merkür Mars’a bir öpücük göndererek sizi boş zamanları ve iç gözlemi kucaklamaya teşvik ettiğinde, kendinize ve yalnızlığa yeniden odaklanmak isteyeceksiniz.


Yengeç Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, İkizler’in ayı bu sabah tatlı Venüs’le aynı hizada, perdenin ötesinden sevgi mesajları getiriyor. Evren rahatlık ve şifa sağlamak için can atacağından, güne başlamadan önce bir sabah meditasyonu yapmaya çalışın. Luna, Chiron ile aynı hizaya geldiğinde sizi hem kendinizle hem de başkalarıyla sınırlar belirlemeye teşvik ettiğinde iyi hisler akmaya devam edecek. Değerinizi anlamak güven oluşturacaktır, bu nedenle olumlu mantralarla kendinizi rahatlattığınızdan emin olun. Bu arada, Merkür retrosu bu öğleden sonra Mars’la hizalanacak ve size topluluğunuz ve sosyal alanınızda sağlam temeller oluşturma fırsatı sunuyor.


Aslan Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, İkizler ayı ile romantik Venüs arasındaki kozmik birlik sayesinde aşk bu sabah özgürce akacak. Bu göksel güç çifti, gelişen ilişkilere kesinlikle yardımcı olabilirken, platonik dinamiklere de öncelik vermeye özen göstermelisiniz. Luna, sabahın ortasında Chiron’a bir öpücük göndererek sizi aynı inançları paylaşanlarla arkadaşlık bulmaya teşvik ettiğinde, benzer düşünen ruhlarla felsefi bir tartışma başlatmayı düşünün. Ancak, bu öğleden sonra geri giden Merkür Mars ile hizaya girerek fikirlerinizi ve eylemlerinizi senkronize etmenize yardımcı olduğunda, özlemlerinize odaklanmak için geri çekilmek isteyeceksiniz.


Başak Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, İkizler ayı tatlı Terazi ile yakınlaşırken, sınırlar koymak bu sabah bir kendini sevme eylemi gibi hissedecek. Bununla birlikte, Luna ve Chiron aynı hizaya geldiğinde, en güvendiğiniz sırdaşlarınızla sabah ortasına kadar sosyalleşmek isteyeceksiniz, bu da samimi bir alışveriş yoluyla şifa bulmanızı sağlayacaktır. Merkür retrosu tutkulu Mars’la aynı hizaya geldiğinde, yeni nesil bir mağazayı ziyaret etmek, yoga dersi almak veya özel bir ilgi grubuyla buluşmak için mükemmel bir bahane olarak ortaya çıktığında, topluluğunuza çıkmayı düşünün. İlgilenmeniz gereken başka sorumluluklarınız varsa, bu gezileri kısa kesmenin sorun olmadığını unutmayın.


Terazi Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, evren senin için özellikle parlayacak, sevgili Terazi, haritanın ruhsal sektöründeki İkizler ayı Venüs’e yakınlaşırken. Tezahür çalışması ve gün doğumu meditasyonları için bir zaman olsaydı, bu göksel birliğin altında olurdu. Luna, Chiron’a bir öpücük üflediğinde aşk iyileştirici bir güç görevi görecek, bu yüzden açık bir kalp ve bolca şefkatle liderlik ettiğinizden emin olun. Bu öğleden sonra geri giden Merkür, Mars’la yararlı bir alışverişi paylaştığında, sizi özlemleriniz ve onlara ulaşmak için gereken dönüşüm konusunda ciddileşmeniz için motive ettiğinde iyi hisler akacak.


Akrep Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün sabahın erken saatlerinde flört etmeyi veya yastık sohbeti yapmayı düşünün, çünkü İkizler’in ayı romantik Venüs’le yakınlaşır. Bu göksel birlik, yakınlığı rahatça kurmanıza yardımcı olacak, bu yüzden derine inmekten korkmayın. Luna, iyileştirici asteroit Chiron’a bir öpücük göndererek sizi sağlıksız davranışları, rutinleri veya yaşam tarzı seçimlerini bırakmaya teşvik ettiğinde iyi hisler akmaya devam edecek. Neyse ki, geri giden Merkür ile Mars arasındaki tatlı bir değiş tokuş, özellikle maneviyatınız, fiziksel formunuz ve kendini sevme fikri arasında bağlantı bulduğunuzda, iyi yaşama fikriyle motive olmanıza yardımcı olacaktır.


Yay Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, İkizler’in ayı ve Venüs arasındaki kozmik ittifak sayesinde sabah senin için çok tatlı ve romantik olacak. Bu hisler, en sevdiğiniz insanlarla tembel bir Pazar günü için mükemmeldir, bu yüzden etrafınızı sizi yukarı kaldıranlarla çevrelediğinizden emin olun. Luna ve Chiron aynı hizaya geldiğinde arkadaşlıklar özellikle güçlü ve ruha iyileştirici gelecek, bu yüzden kardeşlerinizi ve kankalarınızı aradığınızdan emin olun. Bununla birlikte, Merkür retrosu Mars’la bağlantı kurduğunda, önümüzdeki haftaya hazırlanmaya odaklanmak isteyeceksiniz, bu da sizi Pazartesi yavaş yavaş geldiğinde ayakta kalabilmeniz için organize olmaya teşvik ediyor.


Oğlak Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, İkizler ayı bu sabah Venüs’le yakınlaşırken, başka bir çalışma haftası gelmeden önce stresinizi tamamen atmanız, sıkıştırmanızı azaltmanız ve yeniden şarj olmanız için sizi dürtüklerken vücudunuzu kontrol edin. evinize şifa enerjisi, meskeninizin rahatlığından uzaklaşmak için mükemmel bir bahane. Tutkularınızı yaratma ve takip etme arzusu, geri giden Merkür Mars’a bir öpücük üflediğinde devreye girecek ve geri dönmeyi düşündüğünüz eski projeleri yeniden ziyaret etmek için mükemmel bir bahane olacak.


Kova Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, İkizler ayı bu sabah tatlı Venüs’e yaklaşırken, kendini iyi hissettirecekse, biraz zararsız flört etmenin bir sakıncası yok. Aşk fikri her zamankinden daha çekici olacak, ancak sevildiğinizi hissetmek için bir eş aramanıza gerek kalmayacak. Aklınızı zorlayan bir tutkuyla çalışmayı düşünün ve Chiron sabah aktif hale geldiğinde güveninizi artırın. Bununla birlikte, günün ilerleyen saatlerinde Merkür Mars’la aynı hizaya geldiğinde, alanınızda organize olmanızı teşvik ettiğinde, temizlik için bolca zaman bırakmak isteyeceksiniz.


Balık Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah erteleme düğmesine basmak için kendinize izin verin, çünkü İkizler’in ayı romantik Venüs’le yakınlaşır. Bu titreşimler evinize rahatlatıcı bir uyum getirecek, bu yüzden tatlılığın tadını çıkarmak için evde kalmayı düşünün. Luna, iyileştirici asteroit Chiron ile aynı hizaya gelip, lüksü kucaklamanızı ve değerinizi bilmenizi istediğinde, öğle vakti kendinizi şımartmayı unutmayın. Geçmişten gelen yaratıcı fikirler günün ilerleyen saatlerinde, geri giden Merkür Mars’la destekleyici bir değiş tokuş yaptığında yeniden su yüzüne çıkabilir ve bu, ilham verici vizyonlarınızı ortaya çıkarmak için sanat malzemelerinizin tozunu almak için mükemmel bir fırsattır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.