Günlük Burç Yorumları 22 Nisan 2023

22 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 22 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Ram, Ay, İkizler burcuna ve bu sabah haritanızın iletişimi yöneten bölgesine göç ediyor ve önümüzdeki iki gün boyunca sizi düşünceli ve konuşkan bir ruh haline sokuyor. Bununla birlikte, Merkür’ün geri hareketi bazen kendinizi ifade etmenizi zorlaştırabilir, ancak kelimeler yetersiz kaldığında düşünceli hareketler bir alternatif olabilir. Bu arada, Pluto göklerimizde aktif hale gelir ve sosyal çevrenize ve bağlantı ağınıza hareketlilik getirir. Öğleden sonraya doğru ilerlerken ve Ay, Satürn’le karşı karşıya gelirken gerginliğe dikkat edin ve bunalmış hissediyorsanız veya mahremiyete ihtiyacınız varsa sınırlar koymaktan korkmayın.


Boğa Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bu sabah İkizler burcuna ve haritanızın lüksü yöneten bölgesine giriyor sevgili Boğa, sizi harcama havasına sokuyor. Bu kozmik iklimde kendinizi şımartmanız kesinlikle doğru olsa da, şimdilik düşüncesizce harcamamaya çalışın ve büyük satın alımlardan kaçının. Bu arada, Pluto göklerimizde aktif olacak ve profesyonel hırslarınız ve şimdiye kadar elde ettiğiniz başarı yoluyla güçlenmenize yardımcı olacak. Ancak, öğleden sonra yaklaşırken ve Ay kısıtlayıcı Satürn ile sert bir kare oluştururken, çılgın düşmanlara ve beklenmedik engellere karşı tetikte olmak isteyeceksiniz.


İkizler Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, ay bu sabah burcunuza giriyor ve sizi neşeli ve eğlenceli bir ruh haline sokuyor. Bu arada, Pluto’dan gelecek bir yardım eli, ruhsal kararlılığınızı güçlendirecek, içinizde ve etrafınızda akan enerjiyle desteklenmiş ve uyumlanmış hissetmenize yardımcı olacaktır. Saatler açıldıkça giderek daha popüler hissetmelisin. Bununla birlikte, özellikle bu öğleden sonra Ay ve Satürn karşı karşıya geldiğinde, duygusal olarak üzerinize boşalma eğiliminde olan herkese dikkat etmek isteyeceksiniz. Değer verdiğiniz ve duygusal olarak bağlı olduğunuz ilişkiler söz konusu olduğunda bile, şu anda sınırlar koymaktan korkmayın.


Yengeç Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bugün Ay İkizler’e ve haritanızın iç gözlemi yöneten bölümüne girerken, kendinizi özel ve düşünceli bir boşlukta bulacaksınız. Mahremiyete ve ihtiyaçlarınıza öncelik verdiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin, bunu yapmak planlarınızın iptal edilmesine veya bir akıl sağlığı günü almanıza neden olsa bile. Şans eseri, Pluto yardım eli uzatmak için devreye girer, salıverilmeyi kolaylaştırır ve size hizmet etmeyen şeyleri bırakmanıza izin verir. Öğleden sonra sakinleşmeden ve Luna, gerçeklik ile içinde yaşayan mistik arasında denge bulmaya özen göstererek Plüton’la karşı karşıya gelmeden önce maneviyatınızla temas kurun.


Aslan Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah ay İkizler burcuna ve haritanızın topluluğu yöneten bölgesine girerken dünyanın etrafınızda uğuldadığını hissedeceksiniz. Bu hisler, evinizden çıkıp mahallenizi deneyimlemek için mükemmeldir, bu nedenle yerel halkla karıştığınızdan ve karıştığınızdan emin olun. Bu arada Pluto, anlamlı ve sevgi dolu bağları güçlendirmenize veya oluşturmanıza yardımcı olabilecek romantik bir enerji getirerek başınızın üzerinde aktif olacak. Ancak, bu öğleden sonra Ay Satürn’le sert bir kare oluşturduğunda, otoriter figürlerle güç mücadelelerine dikkat etmek isteyeceksiniz, bu nedenle sallantılı yatırımlardan kaçının.


Başak Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, ay İkizler’e ve haritanızın profesyonel hırsları yöneten sektörüne geçerken, sakin, başarılı olmak için motive olmuş ve belki de biraz tedbirli hissedeceksiniz. Bu arada, Pluto’dan gelecek bir yardım eli, iş ahlakınızı ve ekip oluşturma becerilerinizi güçlendirerek yapılacaklar listenizin önüne geçmenize yardımcı olabilir. Bu öğleden sonra Luna, Satürn’le karşı karşıya geldiğinde, gevşemek için bir molaya ihtiyacınız olup olmadığını kabul etmeye özen göstererek kendinize bakın. Bu kozmik iklim, dikkatli olmazsanız kalp meselelerinde de gerginliğe yol açabilir, bu yüzden zarafetle yol gösterdiğinizden emin olun.


Terazi Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay İkizler burcuna ve haritanızın şans ve maneviyatı yöneten bölümüne girerken, gününüz pırıl pırıl olmalı sevgili Terazi. Bu kozmik iklim, zihninizi genişletmek ve inanç sisteminizle yeniden bağlantı kurmak için mükemmeldir, çünkü bunu yapmak, iyimser ve canlanmış hissederek ilerlemenizi sağlayacaktır. Pluto solar beşinci evinizi harekete geçirirken, yaratıcı ilham da sizin için devreye girebilir, bu nedenle aklınıza gelen ilham verici fikirlerle koştuğunuzdan emin olun. Bu öğleden sonra Luna, Satürn’le karşı karşıya geldiğinde organize olmak için bir dakikanızı ayırın, yoksa daha sonra pişman olabilirsiniz.


Akrep Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, ay İkizler burcuna ve sekizinci güneş evinize girerken, yeni bir sayfa açmaya ve sizi geride tutan tüm ölü ağırlıklarla bağları koparmaya hazır hissedeceksiniz. Bu arada Pluto, kalbinizde ve zihninizde dönüşme ve gelişme ihtiyacınızı vurgulayarak gökyüzümüzde aktif hale gelecek. Bu öğleden sonra Luna, Satürn’le karşı karşıya geldiğinde, diğerlerinde küçümseyici veya saldırgan davranışlara yol açabilecek şişirilmiş egolara dikkat edin. Şu anda kimsenin seni aşağılamasına izin verme. Etrafınızdakiler tarafından aşağılandığınızı veya saldırıya uğradığınızı hissetmeye başlarsanız kesin sınırlar koyun.


Yay Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay burcunuz, uykunuzdan uyandığınızda, ay İkizler burcuna ve güneş enerjisi yedinci evinize geçiş yaparken, enerji sevimli ve tatlı olacak. Bu hisler tamamen romantizm, eğlence ve uyum aramakla ilgilidir. Plüton’dan gelecek bir yardım eli, zihninize yük olan her türlü stresi veya dramayı üzerinizden atmanıza izin verecektir. Ayrıca, mahrem gerçekleri rahatsız veya savunmasız hissetmeden ifade etmek için eşsiz bir konumda olacaksınız, bu nedenle kalbinizden geçenleri ifade etmekten korkmayın. Bununla birlikte, bu öğleden sonra Satürn tedirgin olduğunda, evinizin rahatlığından uzaklaşmayı seçerek geri çekilmek isteyeceksiniz.


Oğlak Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, bu sabah ay İkizler burcuna ve güneşin altıncı evinize girerken kendinizi enerjik ve hafta sonu yapılacaklar listenizi almaya hazır hissetmelisiniz. Bu titreşimler bahar temizliği, hareket ve vücudunuza iyi davranmak için mükemmeldir, bu nedenle odağınızı buna göre yönlendirdiğinizden emin olun. Bu arada, Pluto, haritanızın finansmanı yöneten sektöründe aktif olacak ve ilgilenilmesi gereken faturaları veya borçları ödemeniz için sizi dürtecektir. Bu öğleden sonra Ay ve Satürn karşı karşıya geldiğinde sözlerinize dikkat edin ve sevdiğiniz insanlara gerçekçi olmayan beklentiler yüklememeye veya dırdır etmemeye çalışın.


Kova Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, ay İkizler’e ve haritanızın eğlenceyi yöneten sektörüne geçerken hafta sonu titreşimleri bugün moralinizi yükseltecek. Bu kozmik iklim, brunch randevuları, en iyi arkadaşlarınıza sarılmak ve sizi en mutlu eden yolu takip etmek için mükemmeldir. Bu arada, Pluto sizi güçlendirmek ve dönüştürmek için devreye girecek, bu yüzden umutlarınıza ve hayallerinize doğru cesurca adım attığınızdan emin olun. Öğleden sonra gelirken ve Ay Satürn’le karşı karşıya gelirken harcamalarınızı izleyin, çünkü özellikle parlak yeni şeyler söz konusu olduğunda, yaklaşan faturaları ve bütçenizin gerçekte nelere dayanabileceğini gözden kaçırmak kolay olabilir.


Balık Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, ay İkizler’e ve haritanızın ev içi mutluluğu yöneten sektörüne girerken, titreşim yatakta kalmak ve evde uzanmak için doğru olacak. Bu arada, Pluto göklerimizde aktif hale gelecek ve gelişmeye hazır olduğunuz tüm kötü anılar veya davranışlar üzerine kapıyı kapatmanıza yardımcı olacaktır. Zihninizi ve alanınızı enerjik dağınıklıktan arındırmanın bir yolu olarak pencerelerinizi açmayı ve biraz bahar temizliği yapmayı düşünün, özellikle de bu öğleden sonra Ay, Satürn’le karşı karşıya geldiğinde, bu da sizi içinde bulunduğunuz koşullarda kısıtlanmış veya sıkışmış hissetmenize neden olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.